OFFERTE AANVRAGEN

Als organisatie scoren met game apps

Funelement maakt leren tot succes

Overal duiken ze op: game apps. Denk aan de gebruikelijke computerspelletjes, maar ook aan apps in de vorm van serious gaming. Veel organisaties denken erover om deze laatste vorm van leerzaam gamen toe te passen. Wat komt erbij kijken? En wat brengt het uiteindelijk? APPelit geeft u hieronder een goed beeld.

Lesmiddel met funfactor

Basis van game apps

De herkomst van deze apps ligt in de game-industrie. Wie wordt er immers niet blij van een computerspelletje op z’n tijd? Dat idee combineerden we met het principe van dingen makkelijker leren door te doen. Immers, de praktijk is de beste leerschool. Maar oefenen in de praktijk is soms lastig. Denk aan regels, risico’s en kans op fatale fouten. Vandaar dat game apps het beste van twee werelden combineren. Gevolg? Veilig oefenen, zonder kans op problemen.

Het concept

Hoe werken game apps

Het principe achter game apps is simpel. Verpak een boodschap, kennis of informatie in een spelvorm. Wie vervolgens het spel speelt, neemt de kennis heel gemakkelijk op.

Ga maar na: als u bij wijze van spreken een deur in een computergame moet openen en dit mislukt, dan zoekt u hoe het wél lukt. Komt u daarbij informatie tegen die hiervoor helpt? Dan onthoudt u die en gebruikt u die vervolgens bij de deur. Grote kans dat u bij een volgende keer de deur direct opent. En zo niet, dan vindt u die keer sneller de informatie die u hiervoor nodig hebt.

Of het nu gaat om een deur, veiligheidsmaatregelen, hygiënevoorschriften of een nieuwe ICT-werkwijze – alles valt sneller te leren met dit soort game apps op maat.

Neem contact op

Geschikt voor elke sector | Game apps overal ‘n succes
Veelvoorkomende branches waar u game apps al treft, zijn de volgende:

 • veiligheidssector
 • overheid
 • (thuis)zorg
 • onderwijs
 • organisaties in veranderprocessen

Waarom juist deze sectoren kiezen voor game apps? Omdat medewerkers of studenten hier veel te maken hebben met training, oefening, leren, veranderen en ontwikkelen. Juist voor dit soort doeleinden zijn onze game apps bijzonder geschikt. Ontdek hieronder waar ‘m dat in zit.

TNO bewijst het nut | 5x scoren
TNO deed onderzoek naar het nut van game apps. Daar kwamen verrassende resultaten uit. Resultaten die organisaties nog meer motiveren tot het gebruik van deze computersimulaties. Een greep uit de uitkomsten:

 • meer motivatie om te spelen
 • leuker om te leren
 • meer betrokkenheid van spelers
 • meer kennis blijft hangen
 • kennis beter toe te passen

U ziet het, zowel uw organisatie als de spelers/medewerkers worden blij van deze effecten. Dat is in onze ogen ook de reden van het succes. Want… hoe vaak zetten medewerkers niet de hakken in het zand bij de zoveelste verandering of training? Precies! Game apps nodigen veel meer uit om te spelen, te leren en– ongemerkt op een leuke manier- te veranderen. Zeg nou zelf, wie kan zo’n computerspelletje weerstaan?

Neem contact op

game apps

Makkelijk overal gamen

Game apps altijd bereikbaar

Het grootste gemak van game apps? Dat u en uw mensen op elke plek en tijd ermee kunnen oefenen. In de kantine tijdens de lunchpauze, in het openbaar vervoer op weg naar het werk, ’s avonds op de bank. Kies simpelweg uw moment en locatie en ga ermee aan de slag. Het enige wat nodig is, is een internetverbinding en apparaat dat daarmee in verbinding staat.

Bruikbaar voor iedereen

Game apps voor elk apparaat

Als we iets voor u bouwen, dan doen we het goed. Zo goed, dat iedereen en elk apparaat ermee kan werken. De apps maken we dan ook geschikt voor:

 • tablets, zoals iPad
 • Android-besturingssystemen
 • smartphones
 • smart tv

Wist u dat APPelit naar wens game apps ontwikkelt die zelfs werken op uw Google glass of Apple watch?

simulatie games

Kom langs

Uw eigen game app op maat?

APPelit heeft jarenlang ervaring met de ontwikkeling en bouw van game apps. Graag zetten we die kennis ook voor u in. Lees daarom meer over ons. Of kom meteen vrijblijvend praten over de mogelijkheden. De eerste stap? Laat uw contactgegevens hieronder achter.


Wij werken onder andere met

laravel ontwikkelaar APPelit werkt met angularjs APPelit ontwikkelt in html5 en css3 microsoft .net ontwikkelaar APPelit ontwikkelt in ionic APPelit ontwikkelt in unity 3d APPelit ontwikkelt voor android APPelit ontwikkelt voor ios APPelit ontwikkelt in typescript angular-material ontwikkelaar elastic transip appelit heeft kennis van libgdx appelit gebruikt o.a. het YII framework appelit werkt met symfony appelit gebruikt zend-framework APPelit ontwikkelt met cake php appelit ontwikkelt met o.a. codeignitor appelit werkt met python appelit ontwikkelt met o.a. Django appelit ontwikkelt met o.a. Flask APPelit werkt met odoo APPelit ontwikkelt met ruby on rails APPelit ontwikkelt in react APPelit beheerst flutter APPelit werkt met c-sharp APPelit werkt met aps.net APPelit ontwikkelt in vb.net APPelit ontwikkelt in magento APPelit ontwikkelt opencart webshops APPelit ontwikkelt zencart webshops APPelit ontwikkelt in wordpress APPelit werkt met mean.js vagrant software APPelit werkt met mongodb APPelit werkt met mysql appelit werkt met phaser tekla software 3d developer