White Label app builder met APPelit

Ons white label ICT partner programma is duidelijk en eenvoudig. Breidt uw ICT-portfolio snel uit, zonder kosten en met hoge kwaliteit.

AppElit is uw white label app builder

1. Contact
Neem contact met ons op over de producten of service die u als eigen white label wenst.

2. Ontvang
Ontvang uw ICT-oplossing op maat, verpakt als een product met white label.

3. Zet uit
Presenteer de oplossing en verkoop het vervolgens aan uw klanten als uw eigen creatie.

Over White Label
White label is wanneer een bedrijf een product of dienst produceert en wederverkopers het product of de dienst onder hun eigen naam aan hun klanten kunnen aanbieden. Dit geeft de indruk dat de wederverkoper het voor hun klanten heeft gemaakt. De wederverkoper profiteert op drie belangrijke manieren van het white labelen van APPelit's diensten: Verscheidenheid - Presenteer uw klanten een complete ICT-portfolio, Lage opstartkosten - U hoeft niet te betalen voor een kostbare infrastuctuur of duur personeel en Focus - Op uw eigen sterke eigenschappen.

Neem contact op
Kies eenvoudig de diensten die u wilt white labelen en neem direct contact met ons op. Een expert van APPelit zal persoonlijk contact met u opnemen met de volgende stappen.

  • Snel en gemakkelijk
  • Geen verbintenis
  • Gratis consultatie


Ontvangen
Na een gesprek met een expert, ontvangt u de complete oplossing in korte tijd. De oplossing is voorzien van alle nodige informatie om u snel van dienst te kunnen zijn.

  • Directe offertes
  • Gratis training
  • Doorlopende ondersteuning


Voordelen white label app builder
Met al het papierwerk geregeld en ondersteund door een bedrijf met jarenlange ervaring, kunt u vol vertrouwen uw nieuwe oplossing op de markt brengen. Met uw eigen naam gepresenteerd aan uw klanten.

  • Behoud klanten
  • Maandelijks terugkerende winst
  • Eén aanspreekpunt

Voorzie uw klanten van doorgewinterde professionals als het gaat om elk type ICT-professioneel maatwerkservice. Met kantoren overal in Nederland kunnen we al uw klanten zowel dichtbij als veraf van dienst zijn.

Prestatiegedreven: het professionele serviceteam van APPelit zorgt ervoor dat alle ICT-projecten op tijd en binnen het budget worden voltooid en dat optimale klanttevredenheid wordt bereikt. We waarderen de technische en sociale implicaties die dit werk kan hebben. Onze prioriteit is om veranderingen door te voeren terwijl u binnen het budget blijft. Neem contact met ons op over de service die u als uw eigen white label wilt hebben.