OFFERTE AANVRAGEN

Software voor bedrijven: ga naar the next level

Ga voor tijdwinst. Ga voor data. Ga voor succes.

Door te automatiseren maakt u het uw mensen makkelijker. Of het nu gaat om administratie, verkoopzaken of digitale leermethodes – het wordt er alleen maar handiger op. Bovendien levert automatisering u veel data op. En met deze cijfers stuurt u uw organisatie beter. Wat valt er bij u nog te automatiseren? Met een inkijkje in de vele mogelijkheden van software voor bedrijven brengt APPelit u graag op ideeën.

Verbeter uw verkoop & relatiebeheer

Met verkoopsoftware voor bedrijven

Hebt u de kansen al ontdekt met uw eigen:

  • CRM software (relatiebeheer)
  • Sales software
  • POS software (detailhandel)
  • Service desk software
  • Klantenservice software

Ontdek uw succes

Andere vormen van software voor bedrijven

Een superpraktische manier om uw software voor bedrijven, medewerkers en consumenten beschikbaar te stellen? Via uw eigen app. Uw gebruikers loggen simpel in en doen ‘hun ding’. Van online shoppen tot productinformatie up to date houden. En van financiële administratie tot serious games spelen. Ook biedt (data)communicatiesoftware voor bedrijven uitkomst. Snel gegevens uitwisselen? Mailen? Of een videoverbinding leggen? You name it. We make it.

Neem contact op

Speciale software | voor bedrijven, branches en bijzondere doelen

Hieronder vertellen we u graag meer over de ins en outs van deze speciale soorten software voor bedrijven.

Grip houden met ERP voor mkb | Software voor bedrijven: klein tot middelgroot
Als mkb’er het beste uit uw bedrijf halen? Dan bieden interne cijfers een extra schat aan mogelijkheden om slim te ondernemen. Die cijfers krijgt u goed op een rij dankzij eigen op maat gemaakt ERP-software voor bedrijven. Met name geschikt als u de mensen en middelen en de producten en processen scherper wilt krijgen.

Ontdek meer over deze software voor bedrijven: ERP voor mkb.

software voor bedrijven

‘Medische’ serious gaming

Software voor bedrijven in de zorg

Als medische of zorggerelateerde organisatie hebt u te maken met veel veranderingen. Uw team houdt het soms amper bij. Wilt u ze iets nieuws aanleren? En dat leren tot een plezier maken? Dan helpt APPelit met software voor bedrijven in de zorg: in de vorm van serious gaming. Denk bijvoorbeeld aan videogames tegen ouderenmishandeling.

Zeker in de zorg biedt deze spelmethode geweldige handvatten om in een veilige omgeving te oefenen. Fouten maken mag hier namelijk wél. APPelit bouwt deze games graag op maat. Ook voor patiënten. Denk aan dementiegames. Of revalidatiegames, waardoor patiënten al spelend oefenen. Ontdek meer over deze software voor bedrijven: serious gaming in de zorg.

Serious gaming voor onderwijs

Soepeler leren dankzij deze software

Voor bedrijven en zo mogelijk nog meer voor scholen geldt dat het speelkwartier voorbij is als het gaat om serious gaming. Want wij maken met onze software elke les leuk. Zo laten we kinderen én volwassenen beter presteren.

Het game-element werkt hier als aantrekkelijke verpakking. Immers, wie gamet er nou niet? Vanuit dat idee nodigt zo’n online computerspel juist in het onderwijs meer uit om in kennis te groeien. We bedenken graag een scenario dat uw doelgroep meesleept in ‘de praktijk van nieuwe theorie’.  Ontdek meer over deze software: serious gaming in onderwijs.

serious vr gaming

Verbeter uw personeelszaken & administratie

Interne software voor bedrijven

Hebt u los van branches en beroepsgroepen gewoon goede software nodig voor uw interne zaken? We bouwen voor u bijvoorbeeld:

Meer weten? Vrijblijvend gesprek over software voor bedrijven

Zie uw kansen en verzilver ze. Praat daarom eens met APPelit over de manier waarop u dit doet. Wij helpen u graag als u ons belt of mailt. Nog makkelijker: laat hieronder uw gegevens achter.


Wij werken onder andere met

laravel ontwikkelaar APPelit werkt met angularjs APPelit ontwikkelt in html5 en css3 microsoft .net ontwikkelaar APPelit ontwikkelt in ionic APPelit ontwikkelt in unity 3d APPelit ontwikkelt voor android APPelit ontwikkelt voor ios APPelit ontwikkelt in typescript angular-material ontwikkelaar elastic transip appelit heeft kennis van libgdx appelit gebruikt o.a. het YII framework appelit werkt met symfony appelit gebruikt zend-framework APPelit ontwikkelt met cake php appelit ontwikkelt met o.a. codeignitor appelit werkt met python appelit ontwikkelt met o.a. Django appelit ontwikkelt met o.a. Flask APPelit werkt met odoo APPelit ontwikkelt met ruby on rails APPelit ontwikkelt in react APPelit beheerst flutter APPelit werkt met c-sharp APPelit werkt met aps.net APPelit ontwikkelt in vb.net APPelit ontwikkelt in magento APPelit ontwikkelt opencart webshops APPelit ontwikkelt zencart webshops APPelit ontwikkelt in wordpress APPelit werkt met mean.js vagrant software APPelit werkt met mongodb APPelit werkt met mysql appelit werkt met phaser tekla software 3d developer