OFFERTE AANVRAGEN

Beter ondernemen met software op maat

Ontdek uw voordelen

Het klinkt misschien bijna onwerkelijk, beter ondernemen dankzij software op maat. Toch is dat makkelijker dan het lijkt. Want in uw organisatie is een schat aan informatie beschikbaar. Het enige wat u hoeft te doen om die te benutten? De informatie digitaliseren en met elkaar verbinden. Daarna trekt u conclusies op basis van handige vergelijkingen. APPelit legt u hieronder uit hoe u verder komt met software op maat.

Logische vergelijking

Verschil standaard of software op maat

Voor simpele zaken hebt u genoeg aan simpele, standaard software. Denk bijvoorbeeld aan uw brieven in Word en uw mails in Outlook. Maar uw organisatie is niet simpel. U bent een professional die het beste uit uw producten, processen, mensen en middelen wilt halen. Dan komt u ook al gauw uit op software op maat. Die doet precies wat u wilt.

Voor standaard software betaalt u een relatief laag tarief. En eventueel per extra gebruiker nog een aanvullend tarief. Voor software op maat betaalt u natuurlijk meer. Die kosten haalt u er binnen de kortste keren uit vanwege de meerwaarde die deze software u biedt. Bij APPelit weet u daarbij precies waar u aan toe bent: u betaalt alleen voor de software en bent dan vrij in het aantal gebruikers.

Neem contact op

Een greep voor uw interne zaken

Mogelijkheden voor software op maat

  • planning
  • gegevensregistratie
  • digitale formulieren
  • rapportages
  • magazijn- en voorraadbeheer
  • apps

Ook vanuit relatiebeheer, (after)sales en servicedesks valt veel te bereiken met software op maat. APPelit hielp al talloze relaties hiermee. Bekijk hier een aantal voorbeelden.

Belangrijke voorwaarde voor succes | Goed van start met uw software op maat
Hierboven las u over het tarief. Toch blijkt in Nederland in de praktijk meer dan 70% van de software niet naar wens te zijn. Hoe dat komt? Omdat veel organisaties en software ontwikkelingsbedrijven maar ‘half’ inventariseren. En dan wordt de investering al gauw een miskleun. APPelit ontwikkelde een handig stappenplan waarmee u zeker weet dat uw software op maat rendeert.

Neem contact op

software voor bedrijven

In 5 stappen naar succes

Op weg naar passende software op maat

1. inventarisatie: technologiecheck

Welke hardware hebt u? Hoe gebruikt u die en wat is het nut voor u?

2.    inventarisatie: gezondheidscheck

Wat zit er al goed in uw bestaande software? En waar liggen nog kansen voor u bij de overstap naar software op maat?

3.    inventarisatie: brainstormsessies

Waar staat uw organisatie op dit moment? Waar wilt u naartoe werken? En hoe gaat software op maat u daarbij helpen? Dat zetten we op een rij dankzij twee brainstormsessesie: een bridgesessie en een jumpsessie. Onze klanten geven aan dat dit hen veel inzicht geeft.

Last but not lease

Oplevering en goede nazorg van software

4.    oplevering: in stappen
In de praktijk kan het zijn dat u bij oplevering merkt dat iets anders werkt dan u dacht. Daarom leveren we onze software op maat altijd op in verschillende stappen. Bij elke stap testen enkele van uw mensen hoe het werkt en of het klopt. Waar nodig, passen we dan nog wat aan.

5.    nazorg: training en helpdesk

Na de oplevering begeleiden we u. Zodat u absoluut uit de software op maat haalt wat erin zit. Daarom krijgen uw mensen bijvoorbeeld training. En lopen ze eens vast? We helpen ze 24/7 weer op weg.

business software

Neem vrijblijvend contact op

Meer weten over software op maat?

Bel of mail uw contactgegevens door. Of vul ze hieronder in. Dan nemen we snel contact op voor een vrijblijvend gesprek over uw software op maat.

Meer weten? Vrijblijvend gesprek over software voor bedrijven

Zie uw kansen en verzilver ze. Praat daarom eens met APPelit over de manier waarop u dit doet. Wij helpen u graag als u ons belt of mailt. Nog makkelijker: laat hieronder uw gegevens achter.


Wij werken onder andere met

laravel ontwikkelaar APPelit werkt met angularjs APPelit ontwikkelt in html5 en css3 microsoft .net ontwikkelaar APPelit ontwikkelt in ionic APPelit ontwikkelt in unity 3d APPelit ontwikkelt voor android APPelit ontwikkelt voor ios APPelit ontwikkelt in typescript angular-material ontwikkelaar elastic transip appelit heeft kennis van libgdx appelit gebruikt o.a. het YII framework appelit werkt met symfony appelit gebruikt zend-framework APPelit ontwikkelt met cake php appelit ontwikkelt met o.a. codeignitor appelit werkt met python appelit ontwikkelt met o.a. Django appelit ontwikkelt met o.a. Flask APPelit werkt met odoo APPelit ontwikkelt met ruby on rails APPelit ontwikkelt in react APPelit beheerst flutter APPelit werkt met c-sharp APPelit werkt met aps.net APPelit ontwikkelt in vb.net APPelit ontwikkelt in magento APPelit ontwikkelt opencart webshops APPelit ontwikkelt zencart webshops APPelit ontwikkelt in wordpress APPelit werkt met mean.js vagrant software APPelit werkt met mongodb APPelit werkt met mysql appelit werkt met phaser tekla software 3d developer