SCHOOL APPS: EEN GEWELDIG COMMUNICATIEMIDDEL VOOR UW SCHOOL. MEER CONTROLE VOOR UW LEERLINGEN EN HUN OUDERS

AppvoorSchool.nl is opgericht om scholen te helpen communiceren met leerlingen en hun ouders op een snelle, effectieve en betaalbare manier.

apps voor school voor betere communicatie tussen leraren, ouders en kinderen

Voor een extreem lage prijs kunt u eigen ontwikkelde mobiele school apps hebben voor alle populaire platformen zoals iOS (iPhone en iPad) en Android. Daarnaast krijgt u van ons ook nog eens tal van functies waarmee uw app zeer compleet en toegankelijk aanvoelt!


Neem nu contact met ons op of ga naar www.appvoorschool.nl om te informeren naar de mogelijkheden voor uw eigen mobile apps en wij stemmen uw wens en ons aanbod graag af. Wij kunnen ook een proef mobile app voor u ontwikkelen en komen dan graag langs, geheel vrijblijvend, om het aan u te presenteren.


ENKELE REFERENTIES APPS VOOR (BASIS)SCHOLEN

JULIANASCHOOL RIJSSEN

JULIANASCHOOL RIJSSEN school app handige contactmenu voor een basisschool agenda en kalender in een school app plaats foto's van evenementen op een basisschool

GOMARUS

gomarus onderwijs school mobile app onze apps voor scholen kleden wij in naar uw huisstijl plaats nieuws in de app specifiek voor uw onderwijsvestiging direct ziekmelden via de app, handig en tijdbesparend