APPelit is een mobiele app en applicatie ontwikkelaar voor uw succes

APPelit is de app ontwikkelaar voor uw bedrijf om op een slimme en betaalbare manier uw plek te reserveren in de app stores.

mobiele app en applicatie ontwikkelaar voor nederland en belgie

Benieuwd wat een app voor uw bedrijf kan betekenen? App ontwikkelaar APPelit is uw persoonlijke specialist voor het ontwikkelen van apps voor iOS (iPhone, iPad), Android & HTML5. Wij ontwikkelen niet alleen in opdracht van, maar ondernemen ook eigen initiatieven. Wilt u weten wat wij tot nu toe hebben gerealiseerd, neem dan vrijblijvend contact op en dan komen wij graag langs voor een demonstratie.Wij geloven in service en een persoonlijke aanpak, waarbij wij u betrekken in het proces van A tot Z. Dus van idee tot ontwikkeling. Op deze manier komen we tot een professionele en naar tevredenheid ontwikkelde app. Uw voordeel is dat u geen zorgen heeft over uw app. Dat doen wij voor u. Ieder z'n vak. Het team van APPelit gaat al een aantal jaren mee op het gebied van IT en heeft expertise opgebouwd op meerdere vlakken. Wij ontwikkelen niet alleen apps waarmee uw klanten contact met u kunnen opnemen, maar wij kunnen ook complete databases en webshops koppelen aan uw app.


APP ONTWIKKELAAR

APPelit is een app ontwikkelaar die zich specialiseert in apps voor bedrijven voor alle platformen en smartphones + tablets. Met onze kunde, kennis en ervaring kunnen wij een app voor u ontwikkelen tegen met een laagste prijs garantie van Nederland. Als app ontwikkelaar hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact en service en dat krijgt u dan ook bij ons. Graag komen wij langs voor het presenteren van de mogelijkheden en het afstemmen van uw wensen. U hebt altijd direct contact met een programmeur bij ons. Bel of mail voor meer informatie en voor een afspraak. Ons team bestaat uit mobiele experts en designers, op deze manier kunnen wij u optimale mobiele oplossingen bieden in een fraai jasje. APPelit is een officiële app ontwikkelaar bij zowel Apple als Google. Nadat wij de app hebben ontwikkeld en opgeleverd, staan wij altijd voor u klaar bij vragen, updates of onderhoud/aanpassingen zonder een uurtje-factuurtje mentaliteit.


ONZE EXPERTISE: iPHONE, iPAD, ANDROID & HTML5 APPS ONTWIKKELEN

APPelit is een app ontwikkelaar die gelooft in service en een betaalbare prijs voor het ontwikkelen van apps voor iedereen. Wij ontwikkelen als officiële app ontwikkelaar apps voor iPhone, iPad, Android & HTML. Dus wij ontwikkelen apps voor alle belangrijke platformen. Wij zijn experts in het denken in mobiele oplossingen. Denk daarbij ook aan mobiele databases en mobiele shops ontwikkelt voor uw app.

App ontwikkelaar voor alle platformen
Een app laten ontwikkelen door een app ontwikkelaar die gespecialiseerd is in alle platformen? Dat kan bij APPelit. Ons team bestaat uit mobiele experts met ruime ervaring als app ontwikkelaars. Anders dan mobiel denken kennen wij niet eens. Wij hebben app ontwikkelaars op het gebied van Android, als app ontwikkelaar voor het Google platform (smartphones en tablets), maar ook iOS app ontwikkelaars voor de iPhones en iPads. Daarnaast ook HTML5 app ontwikkelaar voor alle andere platformen. Uw voordeel van het samenwerken met APPelit als app ontwikkelaar is dat wij het werk en denken uit uw handen nemen, u adviseren over de mogelijkheden, altijd overeenstemming zoeken bij het ontwikkelen van de app en u altijd persoonlijk contact hebt met een app ontwikkelaar. Op deze manier kunt u snel, makkelijk en extreem betaalbaar een app laten ontwikkelen. Kwaliteit en service voor een lage prijs. Win-win situatie lijkt ons!

Voordelig app laten ontwikkelen
Zoals gezegd, wij kunnen extreem voordelig en extreem betaalbaar een app ontwikkelen van de hoogste kwaliteit en tegen de beste service. De ontwikkeling van een app is nog nooit zo makkelijk en snel geweest. Een keuze maken tussen de verschillende platformen hoeft niet meer, wij als app ontwikkelaar geloven in globalisering en wij zorgen dan ook voor de profilering van uw app op alle platformen. APPelit staat als EEN betrouwbare app ontwikkelaar bekend en wij denken graag met u mee bij de ontwikkeling van uw app. Geheel vrijblijvend maken wij graag een afspraak om te praten over de ontwikkeling van uw app en hoe wij, als officiële app ontwikkelaar, hierin een rol kunnen betekenen. Benieuwd naar de mogelijkheden die wij als app ontwikkelaar bij de ontwikkeling van uw app kunnen bieden? Neem dan nu contact met ons op. Op zoek naar een goede iPhone en Android ontwikkelaar. U hoeft niet langer te zoeken, maar gewoon contact opnemen met APPelit. Wilt u liever niet tonnen kwijt zijn voor een simpele app bij dure app ontwikkelaars, maar gewoon voor een totaal mobiele oplossing gaan tegen een extreem betaalbare prijs, twijfel dan niet langer. Freelancers zijn leuk, maar u zoekt zekerheid en service bij een app ontwikkelaar, dat krijgt u bij APPelit. Maak niet de fout als zovelen en laat uw app ontwikkeling door een officieel app ontwikkelaar gebeuren en niet door studenten of hobbyisten. App ontwikkelaar APPelit is er om u vooruit te helpen en u te introduceren aan de mobiele wereld!


APPELIT

Als full service app ontwikkelaar zijn wij de partner voor bedrijven die mobiel willen worden en opzoek zijn naar een betaalbare oplossing met excellente service. Mobiel is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven, en wij als mobiele app ontwikkelaar helpen u graag bij het onderdeel worden van het dagelijks leven van uw klanten met uw eigen app. Wij denken in mobiele oplossingen, met oog voor de klant. Omarm de toekomst!

 • Team van APPelit
  Een team dat bestaat uit mobiele experts staat u graag dagelijks bij. Contact bij ons loopt altijd via uw eigen app ontwikkelaar.

 • Win-Win situatie
  Als ondernemer en app ontwikkelaar streven wij altijd naar een win-win situatie. Gaat uw app goed qua bekendheid en downloads, dan bent u blij met ons en wij weer blij met u. Service en een langdurige relatie staan bij ons voorop. Uw eigen in-house mobile experts. At your service! Wij ontwikkelen apps voor business to business oplossingen, maar ook business to employees en business to customer.

 • App als de oplossing
  Wij geloven dat mobiel en apps de toekomst zijn. Problemen vragen om moderne en langdurige oplossingen, ga daar dan ook voor met een mobiele strategie. Mobiele app en mobiele web oplossing door APPelit als uw app ontwikkelaar.

Bent u opzoek naar een app ontwikkelaar die streeft naar een win-win situatie met een betaalbare oplossing voor u en continuïteit qua dienstverlening? APPelit is een ambitieuze app ontwikkelaar en ons team streeft ernaar om met uw eigen mobiele app uw bedrijf naar een niveau te tillen. APPelit is een app ontwikkelaar gespecialiseerd in het aanbieden van mobiele apps en mobiele oplossingen. Met onze vooruitstrevende werkwijze en deskundig team zijn wij in staat om mobiele apps te ontwikkelen tegen de aller laagste prijzen van Nederland. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk klantcontact en daarom spreekt u altijd met een app ontwikkelaar bij ons bij vragen. Wij komen graag vrijblijvend langs om uw wensen en ons aanbod af te stemmen voor het ontwikkelen van een mobiele app. Wij zijn zowel telefonisch als via de mail altijd bereikbaar. Onze app ontwikkelaars hebben niet alleen in-house developers en kennis, maar ook een uitgebreid netwerk waardoor wij u altijd kunnen helpen met het ontwikkelen van een app die precies aansluit bij uw wensen tegen de allerlaagste tarieven. Ook op het gebied van programmering, ontwerp, marketing en drukwerk kunnen wij u vooruit helpen. APPelit is een officiële app ontwikkelaar met officiële licenties voor Apple iOS (iPhone & iPad), Android en HTML5. Bij ons heeft u na de oplevering van de app niet te maken met kosten achteraf. Wij geloven in klantenservice en daarom staan wij ook voor u klaar wanneer u achteraf de app wilt aanpassen of updaten. Echte service van een deskundige app ontwikkelaar.


HOE WORD IK APP-ONTWIKKELAAR (INFOGRAPHIC)

app ontwikkelaar worden bij appelit

Het maken van apps is volgens sommige ontwikkelaars een bezigheid waar je prima je brood mee kunt verdienen. Het kan alleen even duren totdat je van jouw idee ook echt een applicatie hebt gemaakt. Schools.com maakte een infographic waarin wordt aangegeven hoe je precies een ontwikkelaar wordt, wat je daarvoor moet leren en wat voor certificaten je kunt proberen te halen. De infographic richt zich vooral op de Amerikaanse markt, geeft ook inzicht in wat voor persoonlijke vaardigheden je nodig hebt om een app te ontwikkelen. Naast de vereiste kennis en mogelijke diploma’s laat de afbeelding ook zien waar je precies op kunt rekenen zodra je ontwikkelaar bent. Zo zouden ontwikkelaars in de Verenigde Staten gemiddeld zo’n bijna 90.000 dollar op jaarbasis verdienen.

Bron: http://www.iphoneclub.nl/202184/hoe-word-ik-app-ontwikkelaar-infographic/

Wat doe je als je een mobiele app ontwikkelaar of applicatie ontwikkelaar bent? Een applicatie is een programma (software) voor de computer. Je kunt er iets mee uitvoeren, zoals het bijhouden van de voorraad. Maar het programma kan ook een website of een industriële besturing zijn. Je belangrijkste taak is het bedenken en maken van deze programma’s. Je zorgt ervoor dat ze goed werken. Je houdt ook in de gaten of bestaande programma’s goed blijven werken of moeten worden uitgebreid. Als het programma klaar is, leer je iedereen hoe het werkt. Mensen die vragen hebben over het programma, komen naar jou. Voordat je een programma maakt, luister je goed naar de wensen van je klant. Je hebt met allerlei mensen te maken omdat veel mensen met je programma gaan werken. Een goede samenwerking met collega’s en klanten is erg belangrijk.

 • Kans op werk

De kansen voor een baan als applicatieontwikkelaar zijn ruim voldoende. Dit verschilt wel per regio.

 • Taken

Je moet goed begrijpen hoe mensen werken. Een timmerman moet een goede hamer hebben. Mensen op kantoor moeten goede applicaties hebben. Anders komt er van het werk niets terecht. De applicatieontwikkelaar is dus eigenlijk degene die de hamer bedenkt. Je moet goed zijn in plannen maken, een doorzetter en creatief zijn in het zoeken naar oplossingen. Ook is het belangrijk dat je goed kunt luisteren naar wat mensen willen. En samenwerken, met je team en met je leidinggevende. Iedereen moet goed weten wat er moet gebeuren.

 • Vaardigheden

- Ik ben een echte techneut
- Ik kan moeilijke dingen vaak simpel uitleggen
- Ik begrijp vaak snel wat iemand van mij wil
- Ik kan mijn creativiteit goed kwijt in het programmeren.  

 • Startsalaris

Tussen de € 1.650 en € 1.750 bruto per maand.

 • Bedrijven zoeken mbo-applicatieontwikkelaars

Applicatieontwikkelaars zijn erg gewild. Grote kans dat je na je opleiding tot applicatieontwikkelaar snel leuk werk vindt.

 • Doorgroeien

Je kunt je als applicatieontwikkelaar ook specialiseren. Denk bijvoorbeeld aan beroepen als gamedeveloper of mediadeveloper. Als je hogerop wilt, dan kun je denken aan een hbo-opleiding. Dan wordt je ingenieur.

Bron: http://www.mbowijzer.nl/beroep/applicatieontwikkelaar


MOBIELE APPLICATIE ONTWIKKELAAR

Applicaties (apps) hebben de manier van communiceren in de wereld compleet omgegooid. Daarom is het nu tijd om in te spelen op deze blijvende trend met een eigen mobiele app voor uw bedrijf. APPelit ontwikkelt mobiele apps van de beste kwaliteit voor iOS (iPhone en iPad), Android (HTC, Samsung, LG etc.) en HTML5. Alle platformen dus. Mensen hebben tegenwoordig dag en nacht hun mobiele telefoon (smartphone) bij zich, bereik uw klanten dus op de manier waarop zij verbonden willen zijn: MOBIEL. Met een eigen mobiele app voor uw bedrijf kunt u uw klanten altijd bereiken, dag en nacht, en up to date houden over ontwikkelingen binnen uw bedrijf. Een mobiele app voor uw bedrijf. Een mobiele app is er in alle soorten. Een mobiele app kan ingezet worden ter promotie, interactie, fun maar ook als service van uw bedrijf naar uw klanten toe. Hoe kunt u dit beter doen dan met een eigen mobiele app voor uw bedrijf? Bereikbaarheid is dag en nacht, persoonlijk contact, bij de tijd imago en ga zo maar door. Wij kunnen voor uw bedrijf een mobiele app ontwikkelen als gespecialiseerde app ontwikkelaar voor bedrijven. Neem nu, geheel vrijblijvend, contact met ons op.

APPelit denkt allemaal maar in mobiele apps en mobiele oplossingen. Onze specialisme is dan ook het bieden van mobiele oplossingen voor smartphones, tablets, iPads en desktops met besturingssystemen zoals iOS en Android. Wij leveren een app compleet met design, functies, upload en onderhoud. Nazorg is bij ons vanzelfsprekend zonder een uurtje-factuurtje mentaliteit. APPelit bestaat uit een team met creatieve mensen die ieder hun eigen specialisme hebben op het gebied van programmering en mobile solutions. Hebt u een vraag, dan krijgt u altijd een mobiele app ontwikkelaar te spreken en geen bandje. Klantenservice is bij ons geen must, maar een pleasure. Al onze apps stemmen wij af op uw wensen. Wij denken uiteraard ook mee om ervoor te zorgen dat uw mobiele app zo gebruiksvriendelijk mogelijk wordt ervaren door gebruiker/downloaders. Wij stemmen uw wensen af, komen met proef apps en voorzien u van deskundig advies. Op deze manier begrijpt u hoe uw eigen app in elkaar steekt en kunt u uw enthousiasme nog beter overbrengen naar degene die uw app gaan downloaden.

 • Waarom APPelit?

Wij zijn er voor u! Complete service en oplossingen voor een betaalbare prijs. Onze klanten lopen met ons weg en dat doen wij ook met hun. Wij denken graag met uw mee wanneer u een idee heeft voor een app. Geheel vrijblijvend.

 • Gebruiksvriendelijkheid

Een mobiele applicatie moet goed, snel en eenvoudig werken voor de eindgebruiker. Wij bekijken altijd zeer kritisch de werking van de app en bouwen de beste functies zodat de mobiele ervaring voor uw klant op en top is. Een app moet voor zich spreken.

 • Functionaliteit

Functionaliteit bieden wij in verschillende soorten. Interactieve functionaliteit binnen uw app is de sleutel tot succes. Op deze manier zorgt u ervoor dat mensen uw app behouden en niet net zo snel weer verwijderen. Zoals gezegd, wij hebben tal van features om van uw app een uniek bedrijfsmiddel te maken waarmee u fantastische resultaten kunt bereiken voor uw bedrijf.

 • Design

Functies zijn niet alles. Het design speelt een net zo grote rol. Bij het design moet u niet alleen denken aan de lay-out van uw app, maar ook uw app icoon. Deze moet voor zich spreken en direct aangeven waar de app voor dient. Doorgaans wordt er gekozen voor een app die aansluit bij de huisstijl van het bedrijf, maar dat is niet verplicht. We kunnen met het design van uw eigen mobiele app alle kanten op.


MOBIELE APP ONTWIKKELEN

Applicaties (apps) hebben de wereld op compleet veranderd. Nu is de tijd aangebroken voor u en uw bedrijf om een mobiele app te laten ontwikkelen. APPelit ontwikkelt mobiele apps van de beste kwaliteit voor iOS (iPhone en iPad), Android en HTML5. Uw klanten hebben hun smartphone dag en nacht bij zich, dus uw doelgroep is voortaan 24 uur per dag bereikbaar. Speel hier op in! Met de huidige technologie kunt u dat door het sturen van push berichten en up-to-date content aan te bieden, Hierdoor is het gebruikt van de app vele malen groter dan bij een statische app. App ontwikkelaar APPelit is gespecialiseerd in Mobiele Marketing.  Wij hebben als app ontwikkelaar ruime ervaring met de ontwikkeling van iPhone, Android, iPad, HTML5 en Android tablet apps. Door onze liefde voor het vak en deskundig team zijn we er ook nog goed in!

App ontwikkelaar voor iPhone, iPad, Android, HTML5 & Android tablet apps
Als fullservice bureau is APPelit in staat om voor u het hele traject van advies tot software ontwikkeling & publicatie te verzorgen. Alle werkzaamheden vinden bij ons in-house plaats. Het voordeel voor u: direct contact met uw programmeur, snelle reacties, scherpe prijzen en maatwerk. Dé full service mobiele applicatie ontwikkelaar. APPelit ontwikkelaars zijn altijd op de hoogte van de laatste trends op het gebied van iPhone, iPad, Android & HTML5. APPelit is een mobiele applicatie ontwikkelaar die zich onderscheidt van de andere iPhone, iPad, Android, HTML5 en Android tablet app ontwikkelaars doordat wij voor u dé combinatie kunnen maken tussen programmeer taal + innovatieve vaardigheden en creatieve concept ontwikkeling  + toewijdig voor uw idee of app.

Pionier in mobiele marketing
APPelit is een vooraanstaande app ontwikkelaar en specialist op het gebied van mobiele marketing, strategie en ontwikkeling. Wij helpen, adviseren en ondersteunen u bij het ontwikkelen van uw eigen mobiele strategie. Dit doen wij van A tot Z; idee, concept ontwikkeling, technische toepassing en innovatie. Onze ontwikkelaars bedenken en ontwikkelen voor u een aantrekkelijke mobiele app om uw omzet te vergroten. APPelit kunt u herkennen aan een gepassioneerde, creatieve en betrokken benadering. Wij werken full-time aan het ontwikkelen van mobiele apps. Wilt u werken met APPelit? Wij kunnen u alles vertellen over wat u moet doen of juist niet moet doen. Wij staan voor u klaar, neem nu contact met ons op!

Categorieën

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor de ontwikkeling van uw app idee of software oplossing en ontvang binnen 24 uur reactie.

 • orange
 • openbaarministerie
 • valvoline
 • temptationisland
 • smurfitkappa
 • zodiaknl
 • roompot
 • nierstichting
 • bekina boots
 • leprastichting
 • apk group
 • boersenlem
 • world fashion centre
 • ijbgroep
 • slijptechniek enter
 • dermatude
 • motoroccasion
 • nouveau contour
 • ssh
 • stichting robijn
 • amstelveen college
 • Zorgaccent
 • afas
 • ridderiq