Wij doen aan ontwikkeling van algemene apps voor Android, iPhone & iPad (iOS) en HTML 5 en de ontwikkeling van een app voor bedrijven

Vanwege de introductie van de iPhone in 2007 kwamen de eerste mobiel internet gebruikers. Mobiel internet heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht gemaakt. Waarom is het zo populair: met mobiel internet ben je altijd en over online en kun je eenvoudig contact maken met je vrienden en familie. Mobiele apparaten (onder andere tablets) hebben al gewonnen van de traditionele apparaten zoals Pc’s en laptops. Weest niet te laat met uw bedrijf en neem nu een voorsprong op de concurrentie door het laten ontwikkelen van een app voor uw bedrijf door APPelit. Wij kunnen voor u apps ontwikkelen voor Android, iPhone, iPad en HTML5. Op deze manier kan uw ontwikkelde app alle platformen ondersteunen.

Ontwikkeling

Uw bedrijf profileren in deze toenemende markt kan met behulp van een app. Wij kunnen deze voor u extreem betaalbaar en snel ontwikkelen. Onze mobiele applicaties ondersteunen de twee grootste platformen Android en iOS (iPhone en iPad), daarnaast kunnen wij u ook van windows app en black berry apps voorzien door middel van HTML5. Ook tablets zijn geen enkel probleem. De verschillende functies van uw eigen app worden vooraf met u afgestemd. Hierdoor kunnen wij snel en efficiënt door het proces heen van app ontwikkelen en dit scheelt u alleen maar geld.

Waarom zou u een app moeten laten ontwikkelen?

Uw klanten zijn mobiel. Communiceer dus met hun op de manier waarop zij verbonden willen zijn: mobiel. Op het moment dat uw klanten met hun smartphone informatie willen opzoeken over uw bedrijf en zij ervaren geen mobiele gebruiksvriendelijkheid, haken ze af. Of nog erger, ze gaan naar de mobiele oplossing van uw concurrent. Voorkomt dit. Maak uw bedrijfsinformatie makkelijk, snel en persoonlijk. Dit verbetert niet alleen de klanttevredenheid, maar ook uw imago en daarmee uw omzet.
Wat zijn de kosten van een app?

Kosten zijn altijd belangrijk om mee te nemen bij het laten ontwikkelen van een app. De kosten hangen geheel af van uw wens. APPelit hanteert een laagste prijsgarantie en u kunt dan ook al een app hebben voor uw bedrijf vanaf slechts € 500,-.

Mobiele (web) app

Naast het ontwikkelen van mobiele apps ook web apps. Dit zijn applicaties die via de browser toegankelijk zijn en gevonden kunnen worden in Google. Het voordeel van deze applicaties is dat ze op te slaan zijn op het start scherm en daardoor een zelfde look en feel hebben als een normale app, maar ook gelijk werken voor alle platformen. Het hebben van een mobiele (web) app is een uitstekend middel om klanten aan te trekken. Met een normale applicatie kunt u ze nog beter behouden. Wacht niet langer en neem geheel vrijblijvend contact met ons op!
App ontwikkeling door Appelit

Wat is een app?

Smartphones, bijvoorbeeld de iPhone maar ook de Samsungs, zijn onderdeel geworden van ons dagelijks leven. De mogelijkheden die deze smartphones bieden zijn ongekend en hebben geen limiet gezien de populariteit. Appelit is specialist in het ontwikkelen van een app die draait op deze immens populaire gadgets. Wij ontwikkelen voor alle grote platformen, zodat uw app overal en altijd te vinden is.

Op maat gemaakte apps

Voor veel bedrijven kan een app een ongelofelijke meerwaarde zijn. Als promotie app, als marketing app, als verkoop app of als presentatie app. Appelit kan voor uw bedrijf een app ontwikkelen waarmee uw klanten en medewerkers meer dan ooit op de hoogte zijn van uw bedrijf. Elke app die wij ontwikkelen, ontwikkelen wij op maat voor uw bedrijf. De ontwikkeling van een app is afgestemd op uw wensen en huisstijl. Dit heeft het voordeel dat u bestaande oplossingen kunt integreren in uw app, zoals een database voor een app of een mobiele webshop voor in de app en daarnaast is de ontwikkeling van een app door Appelit voor uw bedrijf een uitstekende presentatie van uw bedrijf naar de buitenwereld.

Toenemend gebruik van smartphones, tablets en apps

Meer dan 70 % van de mensen is in bezit van een smartphone. Daarnaast zijn er meer dan 4 miljoen tablets/iPads in gebruik in Nederland. Zet dit eens weg tegen de aantal apps die gebruikt worden. De app ontwikkeling kan niet meer gestopt worden. Het is geen passerende hype, maar een blijvende trend!

Uw bedrijf en een nieuwe afzetmarkt

Denkt u eens aan de potentie van app ontwikkeling voor uw bedrijf. U bereikt een hele nieuwe afzetmarkt van ongekende grootte. Daarnaast presenteert u uw bedrijf als bijdetijds en maakt u uw dienstverlening transparanter dan ooit en neem de communicatie over en weer via de app met uw klanten nieuwe vormen aan. Wilt u beter zichtbaar zijn in de mobiele markt, dat kan! App ontwikkeling staat hier synoniem aan. Appelit is uw partner met alle nodige kennis, kunde en ervaring om u bij te staan bij de ontwikkeling van uw eigen app en afzet in de markt. De ongelofelijke lage prijs die wij hanteren maakt het voor iedereen mogelijk om een app te laten ontwikkelen. Overtuigt he, van de potentie van mobiel en de ontwikkeling van een app. Dat kan niet anders. Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op, of wij komen graag langs voor een presentatie van wat wij voor u kunnen betekenen bij de ontwikkeling van uw eigen app. Hoe eerder u erbij bent hoe groter de voorsprong op de concurrentie!

Minimale investering, hoog rendement met excellente service

De ontwikkeling van een app door Appelit is een minimale investering. Wij geloven in een duurzame relatie en een win-win situatie. Daar streven wij dan ook naar. Het rendement dat u kunt behalen met een eigen app is ongekend, wij geloven erin en laat ons u daarom helpen. Wij beheren en houden uw app up-to-date met alle nieuwe besturingssystemen en eisen. De app ontwikkelaar van Nederland. Appelit. Als uw klanten mobiel zijn, waarom uw bedrijf dan niet? Word onderdeel van de mobiele revolutie en benut de potentie van mobiele marketing.
Hoe lang duurt het ontwikkelen van een app?

Na het afstemmen van uw wensen en het ontwerp hebben wij slechts 2 weken tijd nodig voor het ontwikkelen van de app. Na deze 2 weken kunt u rekening houden met 2 weken goedkeuringstermijn vanuit Apple voor uw app. Hebt u uitgebreide databases of een mobiele shop die ook geïntegreerd moet worden, dan dient u 2 weken extra te reserveren. Al met al een ontwikkelingstijd voor een app die zeer respectabel is en te overzien is. Achteraf toch iets anders gewild in uw app? Geen probleem. Wij passen dit kosteloos voor u aan. Service komt bij Appelit voorop bij het ontwikkelen van een app.

APPelit

U wilt meer weten over de ontwikkeling van een app door Appelit? Geen probleem! Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en wij komen ook graag bij u langs voor een presentatie van de mogelijkheden. Bedankt en tot ziens!
Idee, ontwerp, platform, distributie. APPelit is er voor u, stap voor stap gedurende het gehele traject van app ontwikkeling

App-ontwikkeling

APPelit ontwikkelt apps voor bedrijven. Van mobiele apparaten als smartphones en tablets maken wij uw dagelijkse gereedschap. Wij zorgen voor de gehele app ontwikkeling, en begeleid u tijdens dit traject intensief en persoonlijk. Wij streven altijd naar een win-win situatie: u moet tevreden zijn met de ontwikkelde app voor uw bedrijf, de downladers van de app moeten tevreden zijn en dan zijn wij als app ontwikkelaar voor uw bedrijf ook tevreden.

Idee

Het begint allemaal met een idee. Wij kijken realistisch naar hoe uw app gedownload gaat worden en wat hiervoor nodig is.

Ontwerp

Een ontwerp van een app is belangrijk. Je krijgt maar één kans voor een eerste indruk. Wij willen graag een app ontwerpen die mensen laat terugkomen en waarvan ze zeggen JA dat bedrijf ken ik. Dan is een app goed ontworpen en ontwikkeld.

Het ontwerp van een app moet makkelijk en snel werken. Onbewust gaan we dagelijks met apps om, zodra een app maar een klein beetje afwijkt, merken we dat. Onze taak is om ervoor te zorgen dat de app voor uw bedrijf naadloos aansluit op het dagelijkste ritme van de mens. Wij ontwikkelen de apps voor alle platformen: iOS, Android, HTML5 etc.

Distributie

Wanneer de app af is, is het zaak om deze op de juiste manier te distribueren. Waar zitten uw klanten, wat zijn de beste kanalen om uw app te promoten, hoe krijgt uw app voor uw bedrijf meer downloads en hoe laat ik mensen de app van mijn bedrijf behouden. Dit zijn allemaal zaken waarbij wij u kunnen helpen. Uiteraard zonder extra kosten!

Service

Service is voor ons een pleasure en geen must. App ontwikkeling voor bedrijven is één ding, maar een succesvol bedrijfsonderdeel neerzetten is een tweede. Met onze ervaring en toewijding zijn wij er voor u, om van uw bedrijfsapp een succes te maken.
Wat zijn de kosten voor een app ontwikkeling bij APPelit?

Een succesvolle mobiele applicatie begint met een origineel idee en duidelijk doel. Nadat over beide overeenstemming is bereikt, werken wij deze uit tot een concept app. Vanuit dit concept kan APPelit als app ontwikkelaar voor u verder denken qua toepassing, profilering en marketing van uw app. Het ontwikkelen van een app brengt de nodige tijd met zich mee. Vooral als het gaat om op maat functies in de app. Zodra we een werkende versie van de app hebben, testen wij deze uitvoerig met u zodat u een indruk krijgt van hoe de applicatie gaat werken en of er nog bugs voorkomen in de app.

Expertise

De gebruiksvriendelijkheid van een app is het allerbelangrijkste. Een gebruiker moet snel en vlekkeloos door de applicatie heen lopen, anders verwijder hij of zij deze geheid net zo snel als dat de applicatie geïnstalleerd is. U wilt voorkomen dat de app maar eenmalig wordt gebruikt. Daarom, zoals gezegd, testen wij tijdens de ontwikkeling van een app deze uitvoerig samen met u zodat we alle onvolkomenheden uitsluiten voordat de mobiele applicatie gepubliceerd wordt.

Prijzen

Voor het laten ontwikkelen van een mobiele applicatie moet je rekening houden met verschillende prijzen. U kunt bij APPelit een app al laten ontwikkelen van af € 500,-. De prijs voor de ontwikkeling van een app hangt geheel af van de functionaliteit, ondersteunende platformen en ondersteunende apparaten. Een app die u wilt laten ontwikkelen moet tegenwoordig wel innovatief genoeg zijn of het moet een app zijn voor uw bedrijf, want anders keurt Apple de app niet goed. Tegenwoordig is zelf Google (Android) strenger geworden en houden ze één keer in de zoveel tijd een grote schoonmaak van ontwikkelde apps die geen toegevoegde waarde hebben.

Categorieën

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor de ontwikkeling van uw app idee of software oplossing en ontvang binnen 24 uur reactie.

 • orange
 • openbaarministerie
 • valvoline
 • temptationisland
 • smurfitkappa
 • zodiaknl
 • roompot
 • nierstichting
 • bekina boots
 • leprastichting
 • apk group
 • boersenlem
 • world fashion centre
 • ijbgroep
 • slijptechniek enter
 • dermatude
 • motoroccasion
 • nouveau contour
 • ssh
 • stichting robijn
 • amstelveen college
 • Zorgaccent
 • afas
 • ridderiq