Waarom een mobiele app maken voor iOS een slimme keus is

Zonder de iPhone is de wereld niet meer hetzelfde. Sinds 2007 heeft de iPhone een mobiele revolutie in de wereld betekend. Ook heeft de iPhone een enorme boost gegeven aan mobiel internet. Telecombedrijven moesten na de introductie van de iPhone ontzettend snel reageren op de toenemende vraag. Samen met dit overweldigende succes kwam de introductie van ontwikkeling van mobiele apps. Tegenwoordig is er voor alles een app en dagelijks nemen de apps alleen maar toe. Hebt u zelf een idee voor de ontwikkeling van een app of voor een bedrijfsapp en bent u opzoek naar een app ontwikkelaar voor het ontwikkelen van een applicatie? Zoek niet verder! APPelit kan u geheel vrijblijvend verder helpen met het ontwikkelen van uw app.

iphone app laten maken bij de nummer 1 in de Benelus

Apple iPhone: de meest populaire smartphone

De iPhone is de meest populaire smartphone met de grootste bijdrage aan mobiele app ontwikkeling wereldwijd. Momenteel zijn er al meer dan 400 miljoen iOS apparaten verkocht wereldwijd. Gemiddeld download een iPhone gebruiker meer dan 200 apps vanuit de App Store. Omdat de iPhone zo populair is, is het extra interessant om uw app te profileren in deze markt. Het realiseren maken van een app voor uw bedrijf kan enorme voordelen bieden qua marketing. Gezien de toenemende cijfers van mobiel gebruik een duidelijke blijvende trend.

Waarom u voor APPelit moet kiezen voor het maken van een iPhone app:

- extreem betaalbare apps maken op maat
- ervaren en enthousiaste app ontwikkelaars
- service is een pleasure en geen must
- wij begrijpen het gebruik van mobiel

Interesse om een eigen app te creëren? Neem dan nu, geheel vrijblijvend, contact met ons op!

Een app maken met software dat zich bewezen heeft


Wilt u een iOS app ontwikkelen? Of hebt u een idee om een app te laten ontwikkelen voor iPhone, maar bent u er nog niet uit hoe u dit wilt vormgeven? Neem dan nu, geheel vrijblijvend, contact met ons op en wij komen graag langs om u te adviseren. Van het meedenken bij het ontwikkelen van een app voor iPhone tot het daadwerkelijk publiceren van een app voor iOS (iphone en ipad). Wij doen het gewoon!

APPelit heeft ruime ervaring met iPhone software ontwikkelen. Wij hebben al tal van iOS apps ontwikkeld in opdracht van en onderhouden en updaten de apps ook. Op deze manier hoeft u niet na te denken over de optimalisatie van uw mobiele iOS app, dat doen wij voor u naast het ontwikkelen!.

APPelit werkt voornamelijk in opdracht van bij het uitwerken van apps voor iPhone.

Als expert in iPhone ontwikkeling bieden wij tal van features aan die uw app interactief maakt en aantrekkelijk maakt voor downloaders. Sinds de introductie van de iPhone door Apple heeft zich een ware mobiele revolutie voorgedaan op het gebied van mobiele apps. APPelit maakt al geruime tijd iOS applicaties voor bedrijven en u kunt aan het volgende denken kwa mogelijkheden:

- Het tonen van uw bedrijf als promotie app of marketing app, dus een soort van etalage app

- De communicatie over en weer vergroten met uw klanten met innovatie features om feedback te krijgen van uw klanten en makkelijk en snel contact opnemen met uw klanten. Mobiele apps zijn een ontzettend efficiënt middel om uw klanten te bereiken. Deze applicaties ontwikkelen kosten iets meer tijd dan een promotie app, maar dan heeft u een waar bedrijfsmiddel toegevoegd aan uw onderneming

- Het verkopen van producten in een app. Ontwikkel uw app in de vorm van promotie middel en communicatie over en weer middel, maar ook als shop. Dus u kunt uw aanbod tonen in de app, uw klanten attenderen door middel van pushberichten in uw app en vervolgens meer omzet genereren door middel van een shop in uw applicatie te laten ontwikkelen.

APPelit helpt u graag bij het adviseren qua mogelijkheden voor de ontwikkeling van een iOS app, maar ook bij de implementatie. APPelit onderscheidt zich in de markt door service te leveren bij het ontwikkelen van apps als een pleasure en geen must en door het achterwege laten van een uurtje factuurtje mentaliteit. Wij streven naar een win-win situatie. Gaat het namelijk goed met uw iPhone app, dan gaat het goed met ons.

 

iphone applicatie op maat maken door APPelit

Waarom APPelit:

- Programmeur als contactpersoon voor begeleiding van concept tot eindproduct in de vorm van een app
- Gratis analytics van uw app en advies over hoe u uw app beter in de markt kunt positioneren
- Van te voren afstemming tussen u en onze programmeur voordat wij overgaan tot het ontwikkelen en publiceren van uw app
- APPelit denkt graag met u mee en gezien onze ervaring en kunde kan dat een boel tijd en boel geld schelen, niet alleen bij app laten ontwikkelen maar ook manifesteren in de app store
- Nadat uw app is gepubliceerd dragen wij zorg voor uw iPhone app in de vorm van updates, onderhoud en advies. Geen uurtje factuurtje mentaliteit na het opleveren en programmeren van uw iPhone app, maar service. Betrouwbare hosting en security horen standaard bij onze pakketten en 24/7 mentaliteit is vanzelfsprekend. Programmeurs slapen nooit, vooral niet bij app ontwikkelen.

Bent u niet alleen geïnteresseerd in een mobile app , maar ook/of in een Android app of een HTML5 / Mobiele website app. Wij kunnen het allemaal bij APPelit. Wij hebben de kunde in huis om uw app te manifesteren in alle Markets en platformen, zodat uw app een succesvol bedrijfsonderdeel wordt.

Nieuwsgierig geworden om een iOS app te laten maken? Wij komen graag bij u lang, geheel vrijblijvend, om u te adviseren bij het maken van een app voor de iPhone. Neem nu contact met ons op.
Wilt u een iOS applicatie maken? Het programmeren van een applicatie voor uw bedrijf is niet iets zomaar, het wordt een waar bedrijfsonderdeel waardoor u efficiënter en effectiever te werk gaat. Dit gaat allemaal via de iPhone van Apple. Communicatie, marketing, informatie vergaren of verkopen via uw eigen applicatie. Het kan allemaal!

Een iPhone app maken biedt nieuwe kansen

Steeds meer bedrijven zien de meerwaarde in van het hebben met een applicatie voor hun bedrijf. Het maken van een mobiele applicatie is met behulp van APPelit nog nooit zo snel en betaalbaar geweest. Profiteer nu van het mobiele platform met een eigen iPhone applicatie voor uw bedrijf en verleng uw grenzen. Word 2.0 qua service en communicatie.

Laat een iOS app maken voor uw bedrijf of idee!

Eén van de meest populairste smartphones op dit moment is Apple's iPhone. De lancering van de iPhone heeft een ware revolutie betekend in het gebruik van mobiele telefonie. Mensen bellen en sms-en tegenwoordig bijna niet meer met hun smartphone, maar gebruiken de smartphone voor whatsappen, pingen, mailen, internetten, games, social media en applicaties. Met de ontwikkeling van uw eigen applicatie kunt u uw bedrijf of idee in de markt profileren als nooit te voren.

Hoe kan een applicatie bijdragen aan uw bedrijf?

Een iPhone applicatie kan worden ingezet als een waar bedrijfsonderdeel. Zoals gezegd kunt u het toepassen als communicatiemiddel, maar ook als marketingmiddel, afzetkanaal en informatiebron. En dit gaat allemaal via de iPhone van Apple. Blijf niet achter op de concurrentie en word overtuigd van de meerwaarde. APPelit maakt het voor u betaalbaar. Hierdoor kunt u nu deel worden van de mobiele revolutie!

iPhone applicaties worden niet alleen ingezet om consumenten te bereiken, maar zijn ook een uitstekend middel om andere bedrijven te bereiken. Niemand is zo druk als een ondernemer. Communiceer dus met uw doelgroep op de manier die bij hun past. Tegenwoordig loopt iedereen rond met een smartphone en is een iPhone applicatie bij uitstek de kans om u communicatie te verbeteren en versterken. APPelit zorgt tijdens het ontwikkelen van uw applicatie dat het doel van uw applicatie niet wordt voorbijgestreefd.
Hoe word een iPhone applicatie gebouwd?

Bij de aanvang van het maken van een applicatie beginnen we met het inventariseren van uw wensen en daarbij de beste oplossingen te matchen. Zodra het concept er is en er overeenstemming is over het maken van de applicatie, gaan wij voor u verder met het daadwerkelijk ontwikkelen en ontwerpen van de applicatie. Zodra dit af is, testen we de applicatie met u en zetten we de puntjes op de i. Nadat de applicatie is gelanceerd en beschikbaar is in de App Store kunnen wij u voorzien van statistische informatie over uw applicatie en aan de hand daarvan uw marketing van uw applicatie sturen.

iPhone applicatie ontwikkelaar bij APPelit

APPelit bestaat uit een team van enthousiaste professionals, die dag en nacht voor u klaar staan. De nodige ervaring en kennis zijn in-house aanwezig om van uw applicatie een succes te maken. Bij ons staat service centraal en daarom hechten wij ook veel waarde aan communicatie. Zo is direct contact met de ontwikkelaar bij ons niet vreemd. Tussentijdse communicatie tussen u en onze ontwikkelaars is standaard. Naast het maken van de applicatie kunnen wij ook zorgen voor het onderhoud, updates en hosting van de applicatie in de App Store. Bekijk onze referenties, u kunt één van onze gemaakte apps bekijken en downloaden in de app store en zelf ervaren

iPhone apps

Design en communicatie over en weer

iPhone apps zijn ontstaan als gevolg van de introductie van de App Store door Apple bij de ontwikkeling van hun iPhone toestel. De introductie van de iPhone heeft een ware mobiele revolutie betekend. iPhone apps draaien op iOS, het besturingssysteem van Apple. Apple staat bekend om een prachtig design en foutloze besturing van hun apparaten. De apps die draaien op de iPhone bieden zoveel mogelijkheden op het gebied van interactieve apps, vermakende apps en informatieve apps. De mogelijkheden zijn onbeperkt bij iPhone apps. Deze iPhone apps kunnen een belangrijk bedrijfsonderdeel zijn voor uw bedrijf op het gebied van promotie, marketing, verkoop en uitstraling.

Database of mobiele shop

APPelit heeft de kennis, kunde en ervaring in huis om databases en mobiele shops te integreren in uw iPhone apps.  Databases zijn een uitstekend middel om functies te integreren zoals accounts aanmaken en bestaande oplossingen te integreren in uw app. Mobiele shops kunnen de verkoop van uw product of dienst enorm versterken want de shop is altijd tot de beschikking van de klant door middel van een moiele applicatie.

Meedenken

De programmeurs van APPelit zijn er niet alleen maar om uw apps in elkaar te frutselen, te ontwerpen en te uploaden, maar zijn er ook om mee te denken bij de distributie van uw iPhone apps. Zonder extra kosten. Een verdienmodel koppelen of marketing strategie bepalen voor uw iPhone app is net zo belangrijk als een goed opgezette iPhone app met gebruiksvriendelijkheid. Van A tot Z begeleiden wij uw en met behulp van onze ervaring kunnen wij u precies vertellen waar u aan moet denken bij de ontwikkeling van uw iPhone apps. De app moet goed gevonden kunnen worden in de App Store, want zoekoptimalisatie in de App Store is net zo belangrijk als zoekoptimalisatie in Google.

iPhone app maken software door een officiële Apple Developer


Voordat iOS apps door ons worden gepubliceerd in de App Store testen wij deze uitgebreid, lopen wij ze na voor de strenge goedkeuring vanuit Apple en stemmen wij uw tevredenheid af. Als officiële Apple Developer weten wij precies waar iPhone apps aan moeten voldoen. Overtuigd van de meerwaarde van een iPhone app voor uw idee of bedrijf, neem dan nu geheel vrijblijvend, contact met ons op en wij staan u graag te woord of komen graag langs voor een presentatie van de mogelijkheden op het gebied van apps en andere apps voor andere platformen. Eén van de meest populairste smartphones op dit moment is Apple's iPhone. De lancering van de iPhone heeft een ware revolutie betekend in het gebruik van mobiele telefonie. Mensen bellen en sms-en tegenwoordig bijna niet meer met hun smartphone, maar gebruiken de smartphone voor whatsappen, pingen, mailen, internetten, games, social media en applicaties. Met uw eigen iPhone applicatie kunt u uw bedrijf of idee in de markt profileren als nooit te voren.

Categorieën

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor de ontwikkeling van uw app idee of software oplossing en ontvang binnen 24 uur reactie.

 • orange
 • openbaarministerie
 • valvoline
 • temptationisland
 • smurfitkappa
 • zodiaknl
 • roompot
 • nierstichting
 • bekina boots
 • leprastichting
 • apk group
 • boersenlem
 • world fashion centre
 • ijbgroep
 • slijptechniek enter
 • dermatude
 • motoroccasion
 • nouveau contour
 • ssh
 • stichting robijn
 • amstelveen college
 • Zorgaccent
 • afas
 • ridderiq