Ook een fantastische iPad app laten maken? Kies voor AppElit

Nieuwe markt

Een ware diamant van Apple is de iPad. Dit ongelofelijke apparaat heeft alles wat de iPhone heeft en meer. Het draait net als de iPhone op iOS en je kunt beide apparaten dan ook naadloos op elkaar laten aansluiten qua synchronisatie. Met de introductie van de iPad heeft Apple een nieuwe markt gecreëerd waarvan de groei niet te stoppen is. Er zijn tal van iPad apps die door de afmeting van het scherm van de iPad zeer goed toepasbaar zijn op meerdere vlakken. Zo zijn er iPad apps voor vermaak, maar ook iPad apps voor professioneel gebruik.

Het grote scherm van de iPad zorgt ervoor dat een app grafisch gezien beter voor de dag komt en tal van features die niet geschikt zijn voor het kleinere scherm van een iPhone beter tot hun recht komen. Een iPad is vanwege zijn lichte gewicht ongelofelijk mobiel, dus u hebt u werkplek of hobby plek altijd in bereik en bij u om uw favoriete iPad apps aan te roepen.

Ontwikkeling

De iPad en de app heeft sinds hun komst een enorme ontwikkeling teweeg gebracht. Deze beesten worden tegenwoordig laptop killers genoemd en de vraag blijf toenemen naar iPads en iPad apps. Niet alleen consumenten maken gebruik van de iPad en iPad app, maar ook professionals maken dagelijks gebruik van hun iPad en iPad app bij presentaties, projecten, testomgeving etc. Voor de oudere doelgroep is de iPad met zijn formaat ideaal gebleken en de gebruiksvriendelijkheid is dan ook ongekend. Iedereen kan leren omgaan met een iPad en iPad app. Het is slechts een kwestie van tijd. De doelgroepen die u kunt bereiken met een iPad is daarom een aanvulling op uw app. Deze ontwikkeling mag niet langer ontkend worden, laptops zijn uit en iPad met hun iPad apps zijn de toekomst!

Wilt u gaan voor de ontwikkeling van een iPad app en de potentie benutten van dit afzetkanaal dan bent u bij APPelit aan jet juiste adres. Wij ontwikkelen een iPad app voor u die aansluit op uw iPhone app indien gewenst en zorgen voor een presentatie in dit platform waar je u tegen zegt. iPhone apps kunnen ook als iPad apps gebruikt worden, maar als u ervoor gaat moet u er goed voor gaan een iPad app laten ontwikkelen. Het kost niks extra, maar de communicatie over en weer en het bereik is van ongekende meerwaarde. De iPad app!

iPad apps bouwen

APPelit heeft al meerdere iPad apps gebouwd. Wij kunnen met onze kennis en kunde deze snel voor u ontwikkelen zonder extra kosten voor een iPad app. Aansluiten op een bestaande database of een echte shopping experience in uw app, APPelit kan iPad apps bouwen die dit allemaal doen! Wij denken graag met u mee bij de ontwikkeling van een iPad app. Wilt u een app laten ontwikkelen en alle platformen en daarmee doelgroepen benaderen, ga dan voor een app van APPelit. Wij doen het allemaal zonder extra kosten voor een iPad app of wat voor app dan ook. iPad apps bouwen doen wij met alle plezier!

Officiële Apple Developer

Voordat iPad apps door ons worden gepubliceerd in de App Store testen wij deze uitgebreid, lopen wij ze na voor de strenge goedkeuring vanuit Apple en stemmen wij uw tevredenheid af. Als officiële Apple Developer weten wij precies waar iPad apps aan moeten voldoen.

Overtuigd van de meerwaarde van een iPad app voor uw idee of bedrijf, neem dan nu geheel vrijblijvend, contact met ons op en wij staan u graag te woord of komen graag langs voor een presentatie van de mogelijkheden op het gebied van iPad apps en andere apps voor andere platformen.

Wilt u een iPad app maken? Bij APPelit kunt u elke type iPad app laten maken. Wij zijn er voor u en denken graag met u mee.

Een eigen iPad app laten maken specifiek voor uw bedrijf

U hebt een bedrijf en u wilt een iPad app laten maken? Is het tijd geworden om te denken aan mobiele marketing en denkt u dat daarvoor een iPad app laten maken dé ideale tool is. Dat komt goed uit. APPelit is specialist in het maken van apps. Wij geloven niet alleen in de mobiele revolutie, wij maken er deel van uit.

Bij het maken van een iPad app bekijken wij zorgvuldig wat u met uw eigen iPad app wilt bereiken. Uw wensen en eisen komen bij ons altijd op de eerste plaats bij het maken van een iPad app. Functionaliteit, ontwerp, hosting en onderhoud regelen wij allemaal voor uw iPad app. Met APPelit haalt u niet alleen maar een bedrijf binnen die apps maakt, maar een bedrijf dat weet wat nodig is om een app succesvol te maken. U hebt bij het laten maken van een iPad app direct contact met een programmeur en deze loopt het gehele traject met u door. Van app ontwerp tot aan app publicatie. Simpelweg: wij zijn er voor u om uw iPad app te maken, maar ook succesvol te laten zijn.

iPhone App of iPad App maken?

Het grootste verschil tussen een iPhone app maken of iPad app maken is het ontwerp. Qua functies zorgen wij ervoor dat deze naadloos op elkaar aansluiten. Het voordeel dat u hebt bij APPelit is dat wanneer u kiest voor één van beide apps, dus een iPhone app laten maken of iPad app laten maken het niet duurder wordt. Eén prijs voor alle platformen!

Het voordeel van een iPad app boven een iPhone app is uiteraard het schermgrootte. Het is soms makkelijker om op een groot scherm zaken te tonen dan op een kleiner scherm. Iedereen heeft zo z'n voorkeur bij het laten maken van een iPhone app of iPad app. Wij adviseren u graag hierbij. Een ander verschil zijn de stores. De iPad App Store is anders dan die van de iPhone App Store. In de iPad App Store vindt u alleen maar apps die speciaal voor iPads zijn gemaakt. U hebt bij gebrek aan een app voor iPad wel de keuze om de iPhone app te downloaden, maar dit geniet niet de voorkeur bij gebruikers. Wij staan u graag bij het uitzoeken van het juiste platform en distributie voor uw app. APPelit staat voor complete service!
iPad applicaties voor uw bedrijf, te downloaden in de App Store. De iPhone heeft sinds z'n lancering een ware mobiele revolutie veroorzaakt op het gebied van mobiel gebruik. We kunnen de mobiel niet meer wegdenken uit ons dagelijks leven. De iPad heeft ons daarna van de kaart geblazen en een ware gedragsverandering veroorzaakt in computergebruik. Internetten, spelletjes, nuttige apps, productiviteit apps en ga zo maar door. Al deze soort apps worden steeds beter en beter. De apps die worden gemaakt voor de iPad zijn van de hoogste kwaliteit vaak en daar staat APPelit ook voor. Wij vertellen u graag hoe u de kansen kunt beter door een iPad app te laten maken door APPelit, op deze manier benut niet alleen u de kansen die het apparaat biedt maar ook uw doelgroep.

iPad app ontwikkelen?

iPad app

iPad app ontwikkelen? App ontwikkelaar APPelit denkt graag met u mee voor het ontwikkelen van uw iPad app, geheel vrijblijvend. Een iPad app is anders dan een iPhone app en tablets maken hun eigen revolutie mee. De potentie van tablets is enorm, dat bewijzen de iPads als laptop killers wel. Door een iPad app ontwikkelen bereikt u een nog grotere doelgroep met uw eigen app en profileert u uw iPad app in een extra markt.

Sinds de komst van iPads is er een nieuwe trend ontstaan op het gebied van apps ontwikkelen, namelijk iPad apps ontwikkelen. De uitvinder van de iPad is Apple, maar er zijn ook andere tablet leveranciers zoals de Android tablets en sinds kort de black Berry en windows tablets. APPelit kan als app ontwikkelaar voor al deze verschillende platformen een app ontwikkelen. De iPad is enorm populair en als u denkt aan een app ontwikkelen, dan bent u genoodzaakt om ervoor te gaan om een iPad app ontwikkelen. APPelit helpt u graag bij het meedenken voor de realisatie van een iPad app, maar ook over de implementatie van een iPad app, de publicatie van een iPad app en de promotie van uw eigen iPad app.

Zoals gezegd is een iPhone app niet hetzelfde als een iPad app. De iPad hanteert allereerst een andere resolutie, daar moet dus rekening mee gehouden wij bij iPad app ontwikkelen. Wij bieden het volgende bij iPad app ontwikkelen:

- Design van uw iPad app

- Uw iPad app en iPhone app aan elkaar koppelen

- De iPad app koppelen aan een database of andere web applicaties

- Een shop integreren in uw iPad app

- Android tablet, Blackberry tablet en Windows tablet app synchronization

Bent u niet alleen geïnteresseerd in een iPad app, maar ook in een app voor Android tablets of andere platformen die apps ondersteunen? Dat bent u bij ons aan het juiste adres! Wilt u een iPad app laten ontwikkelen, neem dan nu, geheel vrijblijvend, contact met ons op voor meer informatie over iPad app ontwikkelen. Dank u!

iPad applicaties voor uw bedrijf!

iPad applicaties nemen steeds meer toe. De verkoop van iPads blijft #1 en deze trend blijft zich nog wel doorzetten de komende jaren. De introductie van de iPad heeft een legio aan mogelijkheden geopend voor uw bedrijf qua efficiency en werkwijze. Met het bouwen van een iPad applicatie voor uw bedrijf, gaat u mee naar de volgende level. iPad gebruikers zijn vaak ook iPhone gebruikers. De mogelijkheden hebben sinds de introductie van beide een revolutie betekend in onze dagelijkse ritme. Iedereen maakt dagelijks intensief gebruik van de iPad applicaties of iPhone applicaties. Met uw eigen app voor uw bedrijf kunt u uw klanten beter op de hoogte houden van uw bedrijf, acties, producten en diensten.

Van idee naar complete realisatie van uw iPad applicatie

Wij zorgen ervoor dat w iPad app juist wordt ingericht zodat u de juiste kanalen kunt bereiken. Het is altijd belangrijk om na te denken wat u met uw app wilt bereiken en wat het voordeel is voor een downloader. Het moet uiteraard de mensen wel aanspreken, anders wordt de app niet gedownload. Gelukkig staan wij u niet alleen bij tijdens de ontwikkeling van de applicatie, maar ook tijdens de distributie. Een zorg minder dus.

Elke applicatie begint met een idee, van een idee kunnen wij voor u een ipad app concept ontwikkelen. Aan de hand van dit concept kunnen we uw doelgroepen bepalen en de marketing afstemmen voor uw ipad applicatie van uw bedrijf. Na het realiseren testen wij de iPad app uitvoerig en stemmen wij eventuele wensen en aanpassingen met u af.

Wat kan de applicatie? Waar dient de applicatie voor? Welke mensen zijn geïnteresseerd in de app? Waarom gaan mensen de app downloaden en behouden? Zodra dit soort vraagstukken getackeld zijn, nemen wij met u de vereisten en ontwerp van de app door met u en ontwikkelen wij een ipad applicatie waar u en wij helemaal achterstaan. Aanpassingen achteraf? Geen enkel probleem, deze verwerken wij voor u kosteloos!

APPelit, uw iPad ontwikkelaar!

Ons team bestaat uit mobiele experts die niet alleen passie hebben, maar ook ervaring in het maken van iPad applicaties. Wij nemen uw wensen en eisen altijd zorgvuldig mee bij het bouwen van een applicatie voor uw bedrijf. Ook het onderhouden en aanpassen van uw app nemen wij u graag uit handen, zonder extra kosten. Wij zijn er voor u...

iPad en iPad mini app laten maken

De iPad en iPad mini nemen steeds meer toe in het dagelijkse huishouden. Het platform voor de apps van Apple is iOS. Apps die zijn gemaakt voor iPhone kunnen vaak wel op een iPad worden gebruikt, maar zijn niet geoptimaliseerd. Om een optimale beleving te geven aan uw klant of gebruiker kunt u het beste speciaal een iPad en iPad mini app laten maken.

Interesse om een app te maken voor de iPad? APPelit heeft ruime ervaring in het maken van iPad apps. Neem nu contact met ons voor de ontwikkeling mogelijkheden van een iPad app. Ook voor een idee kunt u bij APPelit terecht als app ontwikkelaar.
Mobiele app laten maken voor uw bedrijf voor iPhone, iPad, Android, HTML5 of ander mobiel platform

U kunt uw bedrijf nog beter profileren met een eigen app voor uw bedrijf!

Tegenwoordig heeft bijna iedereen een smartphone met iOS of Android of een tablet. Het noemend gebruik van deze apparaten geeft het grote voordeel dat u nu uw bedrijf nog meer onder de aandacht kunt brengen van uw klanten. Daarnaast communiceert u met uw klanten op de manier waarop zij graag verbonden zijn: mobiel! Geen wegklikken naar de concurrentie meer.

Wij komen graag bij u langs om de punten door te nemen voor het laten maken van een app voor uw bedrijf.

Wilt u een iPad app laten maken voor uw bedrijf? Waar moet u op letten als u een iPad app wilt laten maken?

Het belangrijkste is het doel van de iPad app: voordat je begint met het laten maken van een app, moet je je doel bepalen!

Wist u dat wij ook gespecialiseerd zijn in het maken van een android app en maatwerk software? Neem gerust contact op voor meer informatie over android apps en eigen gemaakte bedrijfssoftware zoals een ERP of een CRM pakket

Categorieën

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor de ontwikkeling van uw app idee of software oplossing en ontvang binnen 24 uur reactie.

 • orange
 • openbaarministerie
 • valvoline
 • temptationisland
 • smurfitkappa
 • zodiaknl
 • roompot
 • nierstichting
 • bekina boots
 • leprastichting
 • apk group
 • boersenlem
 • world fashion centre
 • ijbgroep
 • slijptechniek enter
 • dermatude
 • motoroccasion
 • nouveau contour
 • ssh
 • stichting robijn
 • amstelveen college
 • Zorgaccent
 • afas
 • ridderiq