Wilt u een eigen bedrijfsapp laten maken of een app laten ontwikkelen voor uw bedrijf? Goed idee! Laat aan uw klanten zien dat u niet achterloopt. Scoor ook hoger in Google met uw eigen bedrijfsapp.

Apps zijn een lange tijd alleen maar weggelegd geweest voor de grotere (rijkere) bedrijven, maar nu niet meer. APPelit maakt het mogelijk dat iedereen een eigen app kan hebben. Ook u kunt nu profiteren van de populariteit van mobiel gebruik. Met APPelit heeft u voor extreem lage eenmalige ontwikkelingskosten een app voor alle platformen. Wilt u iets aanpassen, maar geen zin in uurtje factuurtje? Dat kan. Voor een laag maandelijks bedrag kunt u van ons onbeperkt updates, onderhoud, aanpassingen en beheer krijgen voor uw eigen bedrijfsapp.

Ook kunnen wij uw app in de App Stores plaatsen zonder extra kosten. Op deze manier kunnen al uw klanten uw bedrijfsapp snel en makkelijk vinden. Wat krijgt u allemaal bij APPelit indien u een eigen bedrijfsapp wilt laten ontwikkelen?

U krijgt een eigen app voor uw bedrijf met een eigen bedrijfsnaam en logo. Ook hebben wij tal van functies die ervoor zorgen dat uw app dynamisch en interactief wordt zodat gebruikers de app keer op keer gebruiken. De platformen die wij standaard ondersteunen zijn iOS (iPhone en iPad), Android (mobiel en tablets) & HTML5 (web apps). Voortaan bent u met één klik te benaderen door uw klanten en kunt u op nieuwe manieren contact maken met uw klanten: push berichten, coupons etc.

Aan wat voor functies kunt u denken voor een app voor uw eigen bedrijf?

- Route (GPS Navigatie)

- Contact

- Formulieren

- Pushberichten sturen

- Direct bellen

- Informatie delen

- Bedrijfsinformatie

- Kaartomgeving

- Evenementen agenda

- Fotogalerij

- Prikbord / Gastenboek

- Spaarsysteem

- Integratie van Social Media

- Bestellingen

- Reserveringen

- En meer...

Een eigen app voor uw bedrijf

De vraag naar mobiele apps zal in de toekomst alleen maar toenemen. Een eigen app voor uw bedrijf helpt u omzet te verhogen, uw naamsbekendheid vergroten en een nieuwe manier van klant communicatie te bereiken. U kunt nu uw klanten altijd en overal bereiken.

Wat is een app?

Apps zijn kleine programmaatjes die je op je telefoon kunt installeren. Er zijn er honderdduizenden. De toepassingen zijn eindeloos: een reis met het OV plannen, internetradio luisteren, e-books lezen of bijvoorbeeld een goed restaurant in de buurt zoeken.

De Consumentenbond maakte een overzicht van handige, leuke en nuttige apps. Ook vergeleken we apps voor bellen en berichten via internet en datateller-apps.

Wat is een app-store?

Apps download je in een app-store, een onlinewinkel voor apps die je start vanaf je telefoon. Elk mobiel besturingssysteem heeft een eigen winkel en apps van het ene besturingssysteem kun je niet zomaar op een ander systeem installeren.

Wat zijn de beste app-stores?

De app-stores van iOS en Android zijn koplopers en beide erg uitgebreid. De Google Play biedt relatief veel gratis apps: grofweg tweederde. Doordat het toevoegen van apps aan de Google Play voor app-makers heel erg laagdrempelig is, zit er ook veel 'troep' tussen deze apps. Bij Apple's App Store is juist zo'n tweederde van de apps betaald. Voordat een app in Apple's App Store terecht komt, moet deze eerst worden goedgekeurd. Hierdoor wordt vervuiling van de Store voorkomen.

De Marketplace van Windows Phone volgt - qua aantal apps - op grote afstand. Als relatieve nieuwkomer op de markt begint de applicatiewinkel van Microsoft wel op stoom te raken. Vooralsnog is het aantal apps in de Windows Phone Marketplace ongeveer een kwart van dat van Android en zelfs een zesde van dat van iOS.

Welke app-stores blijven achter?

En de andere app-stores dan? Die zijn lang niet zo groot. Andere stores zijn bijvoorbeeld de stores van BlackBerry (BlackBerry App World) en Nokia (Ovi Store). Beide stores hebben enkele tienduizenden apps in het assortiment.

Is een app-store met meer apps beter?

Is meer apps ook beter? Je kunt tenslotte toch niet alle apps uit de store op je telefoon installeren. In de praktijk blijkt een uitgebreid aanbod van apps samen te gaan met veel kwalitatief goede apps. Bovendien is in de app-winkels met het meest uitgebreide aanbod de kans groter dat je net die ene app vindt die je zoekt.

bron: http://www.consumentenbond.nl/test/elektronica-communicatie/telefonie/mobiele-telefoons/extra/apps-appstores/

Waarom een App?

Apps bieden veel voordelen voor bedrijven. De belangrijkste zijn:

· Apps maken het mogelijk om op ieder moment in contact te komen met uw klanten.

· Apps dragen bij aan een imago boost, u laat zien helemaal bij de tijd te zijn.

· Apps helpen besparen op marketingkosten doordat u nu onbeperkt push berichten kunt gaan sturen.

· Apps helpen door dit alles uw winst te verhogen.

Waarom APPelit?

APPelit heeft al tal van bedrijven geholpen bij het ontwikkelen van een app voor hun bedrijf. De grootste voordelen genoemd door onze klanten zijn: flexibiliteit qua bereikbaarheid, kostenmindering en optimaal klantbereik.

Een eigen app voor uw bedrijf?

Bent u geïnteresseerd in een eigen app voor uw bedrijf? Neem dan contact op met APPelit en wij komen graag bij u langs.

Een eigen App behoort tot de mogelijkheden voor ieder bedrijf.

Met onze in-house ontwikkelaars kunnen wij voor uw bedrijf een app ontwikkelen in een kortere tijd dan de meeste bedrijven en ook nog eens voor een lagere prijs. De keuze voor APPelit is dus snel gemaakt.
Waarom een eigen app voor uw bedrijf?

· Met een app kunt u doelgericht communiceren met uw klanten.

· Met een eigen app blijft uw bedrijf actueel.

· Apps zijn helemaal van deze tijd: zorg voor extra publiciteit.

· Marketing en informatievoorziening gaan in de toekomst alleen nog maar via apps.

Wat kunt u met een app voor uw bedrijf?

Hierboven hebben wij al aangegeven wat allemaal mogelijk is met een eigen app. Maar net zoals dat ieder bedrijf uniek is, moet een app dat ook zijn. Wij komen graag bij u langs om van gedachten te wisselen over de te ontwikkelen app voor uw bedrijf.

Wat is een bedrijfsapp?

Een app voor een bedrijf is een fenomeen dat het afgelopen jaar sterk is gegroeid. Het allergrootste voordeel van het hebben van een app voor uw bedrijf is het kunnen versturen van push berichten. Hierdoor staat u dag en nacht in contact met uw klanten. Push berichten kunnen zijn nieuwsfeiten, maar ook exclusieve aanbiedingen of herinneringen. Het gebruik van mobiele apps neemt steeds meer toe en door nu gebruik te maken van een app voor uw bedrijf profiteert u van deze nieuwe manier van mobiele marketing. Denk eens aan de besparing! Wees hier op tijd bij en blijf niet achter op de concurrentie. APPelit kan voor u een professioneel ontworpen mobiele applicatie ontwikkelen tegen een extreem betaalbare prijs en met de beste service.
Een iPhone app voor uw bedrijf?

Met APPelit kunt u nu uw eigen iPhone app hebben voor uw bedrijf. Of u nu meer wilt communiceren, wilt werken aan uw imago of efficiënter wilt werken, iPhone apps kennen een grote populariteit waar uw bedrijf op mee kan liften.

Uw bedrijf met een iPhone app

iPhone apps worden vaak gebruikt van business to consumer, maar dit kan ook van business to business. Afhankelijk van uw eigen bedrijf kunt u uw eigen app gratis laten downloaden, maar ook betaald. De belangrijkste vraag is: wat wilt u bereiken met uw bedrijfsapp? De app moet uw doelgroep uiteraard aanspreken en uw bedrijfsvoering makkelijker maken. APPelit ontwikkelt niet alleen uw app voor uw bedrijf, maar denkt ook mee bij de distributie van uw eigen app.

Een app is dé manier van nu om uw bedrijf als bij de tijds te presenteren aan uw klanten.

Met een eigen bedrijfs-app kunt u op een moderne manier uw product of dienst aanbieden aan uw klant. De mogelijkheden zijn onbeperkt, de voordelen groot. Denk aan de besparing qua marketing, klantbereik met pushberichten en brede toegankelijkheid van uw bedrijf.

APPelit geeft vorm aan uw app: concept uitwerken, design, ontwikkeling van functies, publicatie en marketing.

Ook kunnen wij de gewenste app in de App Stores plaatsen, zo bespaart u uzelf kosten. Uw klanten kunnen dan via de populaire App Store en Google Play Store direct toegang krijgen tot uw bedrijf.
APP laten maken voor mijn bedrijf!

Categorieën

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor de ontwikkeling van uw app idee of software oplossing en ontvang binnen 24 uur reactie.

 • orange
 • openbaarministerie
 • valvoline
 • temptationisland
 • smurfitkappa
 • zodiaknl
 • roompot
 • nierstichting
 • bekina boots
 • leprastichting
 • apk group
 • boersenlem
 • world fashion centre
 • ijbgroep
 • slijptechniek enter
 • dermatude
 • motoroccasion
 • nouveau contour
 • ssh
 • stichting robijn
 • amstelveen college
 • Zorgaccent
 • afas
 • ridderiq