TESTDIENSTEN VOOR MOBIELE APPLICATIES

Ongeveer 25% van de gebruikers verwijdert een app van hun mobile device na eenmalig gebruik en installeert het nooit opnieuw, wat betekent dat alle inspanningen, tijd en geld besteed aan de ontwikkeling van de app eenvoudigweg tevergeefs waren. Hoe deze alarmerende snelheid te verminderen? Het antwoord is in hoogwaardige mobiele app-testen die we klaar zijn om te bieden.

app testing van het hoogste niveau om uw mobiele applicaties succesvol te maken

Onze testingenieurs kijken naar functionele en niet-functionele app-functies, evenals mobiele technologie-specifieke kenmerken (mobiele gebaren, talrijke besturingssystemen zoals ios and android en schermresoluties) en verschillende externe factoren die het app-werk kunnen hinderen (netwerkomstandigheden, onderbrekingen door oproepen, sms en meer).


MOBILE TESTING VOOR MOBILE DEVICES

Mobiele apps
Native mobiele apps leveren rijke ervaring aan gebruikers van een bepaald mobiel platform. De specialisten van APPelit testen native mobiele apps op basis van meer dan 10 ervaring in het veld.

Mobiele web-apps
Uitgevoerd in mobiele browsers, zorgen web-apps voor een breder publiek van gebruikers, ongeacht een mobiel platform. Onze testingenieurs testen mobiele web-apps voor een breed scala aan browsers voor smartphones en tablets.


MOBIELE APP TESTING DIENSTEN DIE WE AANBIEDEN

Usability & User experience testen

Het mobiele testteam van APPelit garandeert dat uw app een gebruiksvriendelijke gebruikersinterface heeft, met belangrijke functies van de app en boeiende UX, wat zorgt voor een positieve gebruikerservaring. Als onderdeel van UX-testen voert ons mobiele testteam ook bruikbaarheidstests uit om ervoor te zorgen dat het product handig en gebruiksvriendelijk is voor uw doelgroep.

Mobiel functioneel testen

Hoe aantrekkelijk een app ook is, gebruikers zullen deze verlaten als de app vaak crasht of niet werkt zoals verwacht. Ons mobiele testteam zorgt ervoor dat uw app, inclusief de backend-functionaliteit, werkt als een uurwerk en optimaal tegemoet komt aan de behoeften van de gebruikers.

Mobiele prestatietests

Mobiele apps kunnen altijd en overal werken op zwak signaal, interferentie van andere apparaten, overbelasting, enz. Ons mobiele testteam onthult stress, belasting, schaalbaarheid of betrouwbaarheidsproblemen. Voor grote mobile applications die voor veel gebruikers geschikt zijn (bank-apps, mobiele e-winkels, multiplayer-spellen, berichtspelletjes, enz.), Voert ons mobiele testteam ook backend-prestatietests uit.

Mobiele compatibiliteitstests

Om het aantal ongelukkige gebruikers te verminderen, moeten mobiele apps naadloos werken op doelapparaten en in de respectieve besturingssystemen en mobiele browsers. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw mobiele app in alle bovenstaande gevallen een onberispelijke UX biedt.

Nalevingstesten

Mobiele apps maken nu deel uit van vrijwel alle gebieden van menselijke activiteit en om de veilige en beveiligde werking te garanderen, moeten mobiele apps voldoen aan industrienormen en -voorschriften. Vertrouwend op meer dan 10 jaar ervaring en professionele kennis op meerdere domeinen, zullen onze specialisten uw apps testen op naleving van de officiële iOS- en Android-richtlijnen, evenals specifieke branchevoorschriften.

Mobiele beveiligingstests

Mobiele apps zijn kwetsbaar voor hackaanvallen, wat leidt tot verliezen voor gebruikers en bedrijven. Ons team zal penetratietests uitvoeren om een ​​hackaanval te simuleren. Met ethisch hacken identificeert ons testteam voor mobiele beveiliging de beveiligingslekken in uw app en geeft het relevante aanbevelingen voor het patchen ervan. Voor grote toepassingen zal ons mobiele testteam ook zorgen voor de beveiliging van de serverkant (backend security-tests).

Mobiele testautomatisering / test automation

We passen een keyword-driven en data-driven aanpak toe voor het testen van automatisering voor functionele-, regressie- en prestatietests. We bieden ook automated testing tools voor back-end testen. Ons mobiele testteam zorgt voor een hoge kwaliteit en efficiëntie van uw mobiele app en zorgt ervoor dat deze tijdig wordt vrijgegeven.


ONZE AANPAK

Mobiel testproces met APPelit omvat:

1. Analyse van projectvereisten. Ons mobiele testteam zal uw projectvereisten bestuderen en mazen in de gaten houden (indien aanwezig).
2. Apparaten selecteren en het proces plannen. Het aantal modellen voor mobiele apparaten groeit exponentieel en het is eenvoudigweg onmogelijk om de app op al deze apparaten te testen. Om te zorgen voor een grote en redelijke dekking van het apparaat, kiezen we de doelapparaten die afhankelijk zijn van uw vereisten en de statistieken voor de doelregio en het doelpubliek van de doelgroep. Vervolgens werkt ons mobiele testteam nauw samen met de rest van het projectteam, plant het testactiviteiten met betrekking tot uw projectmijlpalen en definieert voorwaarden die het testen toestaan ​​om te starten, uit te stellen, te hervatten of te stoppen.
3. Ontwerp van testcases. Het mobiele testteam stelt testcases en testsuites samen.
4. Testen. Ons mobiele testteam voert testen uit en rapporteert de bugs aan de PM en ontwikkelaars.
5. Analyseren van testresultaten. Het mobiele testteam dekt testresultaten die ad hoc informatie en testrapporten bieden gedurende de gegeven cyclus.

In elke iteratie van een project, heb je de controle over het testproces en heb je een panoramisch zicht op onze activiteiten. We kunnen elke gewenste rapportageaanpak volgen.


PROJECT UITDAGINGEN

 • Veranderende eisen. Uiterst aanpasbaar, we reageren snel op veranderingen in uw vereisten en werken snel en efficiënt, waardoor we zorgen voor onvertraagde releases.
 • Apparaatfragmentatie en bruikbaarheid. Om de fragmentatie-uitdaging aan te gaan, testen we apps op de apparaten van ons interne testlaboratorium en de apparaten die u verstrekt. Door een grote dekking van het apparaat te garanderen, maken we uw app succesvol op elk populair mobiel platform, OS-versie en schermgrootte.
 • Gebrek aan all-round samenwerking. Integratie in het projectteam, we zorgen voor een intensieve horizontale samenwerking met belanghebbenden, ontwerpers, BA's en ontwikkelaars, zodat u up-to-date blijft met de projectworkflow en weloverwogen beslissingen neemt.
 • Gebrek aan domeinkennis. Onze mobiele testingenieurs zijn ervaren in meerdere industriedomeinen en zullen snel branchespecifieke valkuilen, knelpunten en beveiligingsproblemen in uw app identificeren.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Met meer dan 10 jaar ervaring in mobiel testen, helpen we u ervoor te zorgen dat uw app altijd en overal een positieve ervaring biedt voor elke gebruiker. Wij staan ​​24/7 klaar om uw vragen te beantwoorden.

Categorieën

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor de ontwikkeling van uw app idee of software oplossing en ontvang binnen 24 uur reactie.

 • orange
 • openbaarministerie
 • valvoline
 • temptationisland
 • smurfitkappa
 • zodiaknl
 • roompot
 • nierstichting
 • bekina boots
 • leprastichting
 • apk group
 • boersenlem
 • world fashion centre
 • ijbgroep
 • slijptechniek enter
 • dermatude
 • motoroccasion
 • nouveau contour
 • ssh
 • stichting robijn
 • amstelveen college
 • Zorgaccent
 • afas
 • ridderiq