HET MAKEN VAN EEN MOBIELE APP: DE COMPLEXITEIT

voordelig en kwalitatief mobiele app ontwikkelen bij APPelit

iPHONE APP & iPAD APP (iOS) ONTWIKKELEN

Denkt u erover na om een iPhone app of iPad app te laten maken? Zoek niet verder! APPelit ontwikkelt niet alleen uw iPhone of iPad app, maar staat u ook voor u klaar bij het bereiken van uw doelgroep. 24/7. Wees met uw eigen iPhone of iPad app voor uw bedrijf aanwezig op het dagelijks gereedschap van de mens, dag en nacht. Uw klanten zijn tegenwoordig altijd online en besteden gemiddeld 2-4 uur per dag aan web en native apps. Deze blijvende trend mag niet meer genegeerd worden als bedrijf zijnde. APPelit kan voor u een iPhone en iPad app ontwikkelen. Wij ontwikkelen apps snel, betaalbaar en professioneel. Ook begeleiden wij u vanaf het moment dat wij beginnen met het bouwen van uw iPhone of iPad app tot aan het eind. waarbij de marketing ter sprake komt. Uw app op meer dan 400 miljoen iOS apparaten? Word onderdeel van de mobiele revolutie! APPelit is uw app ontwikkelaar in het ontwikkelen van een iPhone en iPad app voor uw bedrijf of voor het ontwikkelen van iPhone en iPad apps in het algemeen. Wij maken het bouwen van iPhone en iPad native apps eenvoudig, snel en betaalbaar. Vraag direct een offerte voor een app!


MOBIELE ANDROID TELEFOON EN TABLET APP

Ondanks de indrukwekkende cijfers van Apple qua verkoop en downloads, is Android het meest verkochte én gebruikte mobiele platform. Uw bedrijf kan nu aanwezig zijn op dit immens populaire platform door een eigen Android app te laten ontwikkelen door APPelit. Vanwege het 'open source' karakter van Android, bereikt u met uw eigen Android app een ongelofelijk grote groep gebruikers, smartphones en tablets. U bent met uw ontwikkelde Android app niet verbonden aan één merk. De bekendste merken die Android gebruiken als mobiel platformsysteem zijn Samsung, HTC, LG, Asus, Acer, Toshiba, HP enz. APPelit weet als app ontwikkelaar als geen ander wat er nodig is om van uw eigen Android app een succes te maken. Omarm de Google Play Store door uw eigen Android app voor uw bedrijf te laten maken of door een idee uit te bouwen tot een succes! APPelit is uw app ontwikkelaar in het ontwikkelen van een Android app en Android tablet app voor uw bedrijf of voor het ontwikkelen van apps in het algemeen.

mobiele app laten ontwikkelen voor android of apple is geen probleem bij APPelit


MEERDERE PLATFORMEN: iOS, ANDROID & HTML5

Een idee om een app te laten maken of bent u geïnteresseerd in het laten bouwen van een applicatie voor uw bedrijf en wilt u dat deze voor meerdere platformen en apparaten beschikbaar is? Dat kan. Op deze manier bereikt u met uw app het beste van beide werelden. De twee meest populaire platformen, iOS en Android, zijn goed voor maar liefst 91% van de markt. Overige mobiele platformen kunnen wij ondersteunen door het aanbieden van een HTML5 app. Dus: optimaal bereik door uw app te laten maken voor meerdere platformen en apparaten voor één vaste prijs. Niet alleen de ontwikkeling van een dergelijke app, maar ook het onderhoud kan u aanzienlijk in de kosten schelen. APPelit maakt het mogelijk dat uw app in de App Store en Google Play Store aanwezig is, voor smartphones én tablets. Meer informatie? Wij komen graag bij u langs, geheel vrijblijvend. Neem nu contact op! APPelit is uw app ontwikkelaar die de kosten laag houdt van een Android app en Android tablet app voor uw bedrijf of voor het ontwikkelen van apps in het algemeen. Wij maken het bouwen van Android apps en Android tablet apps eenvoudig, snel en betaalbaar. Wacht niet langer, uw app ontwikkelaar is binnen handbereik. Ook staan wij u graag bij met het vermarkten van uw Android app en Android tablet app, geheel kosteloos. APPelit is de app ontwikkelaar die gelooft in SERIVCE!

een professionele app laten maken tegen de beste prijzen in de Benelux


WAT ZIJN DE KOSTEN OM EEN APP TE ONTWIKKELEN?

U kunt bij APPelit apps en mobiele websites laten maken voor particulieren en bedrijven. Wij bedenken, ontwerpen en maken mobiele applicaties en zorgen ervoor dat deze betaalbaar zijn voor iedereen. Een app laten maken hoeft nu niet meer duur te zijn, dankzij APPelit. U kunt al een professionele app hebben vanaf slechts € 400, afhankelijk van uw wensen en gekozen oplossing.

 • Effectief Communiceren

Als uw klanten mobiel zijn, waarom uw bedrijf dan nog niet?
Bij APPelit stopt de service niet alleen bij het maken van een app, maar wij kunnen u ook adviseren over hoe u uw ontwikkelde app in de markt kunt profileren en daardoor beter uw doelgroep kunt bereiken om zodoende meer omzet te genereren met uw eigen app.

 • Waarom een Applicatie?

Dagelijks komen er ongeveer 1,3 miljoen nieuwe mobiele telefoons bij en zoekopdrachten op mobiel hebben zoekopdrachten via desktop voorbij gestreefd. Als u een serieuze ondernemer bent, dan speelt u in op deze toenemende ontwikkeling. Met APPelit heeft u een partner die precies weet hoe dit moet. Wij komen graag bij u langs om met u mee te denken en te informeren over het laten maken of bouwen van een app of mobiele website die een meerwaarde is voor uw bedrijf.

 • Wie is APPelit?

APPelit is een bedrijf die gelooft in betaalbare mobiele oplossingen. Daarom kunt u bij ons terecht voor al uw mobiele ontwikkelingen, maar ook voor het laten maken van andere web (app) oplossingen.

 • Wat is het verschil tussen APPelit en andere aanbieders?

In tegenstelling tot veel bedrijven, hanteren wij geen uurtje factuurtje mentaliteit. Service en uw wensen staan voorop bij het maken van een app. Door onze kennis en kunde kunnen wij snel en makkelijk voor uw een app bouwen, waardoor de kosten voor het laten maken van een app voor u alleen maar kunnen meevallen.

 • Wat is het verschil tussen een App en een mobiele site?

Een App is een programma die geïnstalleerd wordt op de mobiele telefoon en een mobiele site is een versie van een normale website die gericht is op mobiele weergave. Met een app heb je echter wel meer interactieve functies dan bij een mobiele site en deze functies kunnen uw bezoeker net overhalen om naar uw bedrijf te gaan.

 • Waarom zou ik naast mijn normale website nog een mobiele site moeten hebben?

Het gebruik van internet neemt alleen maar toe en mobiel internet is desktop gebruik van internet al voorbij gestreefd. Dit betekent dat zoekresultaten vaker plaatsvinden op mobiel dan op tablets. Het negeren van deze ontwikkeling kan ten koste gaan van uw omzet. Het laten maken van een mobiele website of van een applicatie is met APPelit nog nooit zo betaalbaar geweest. Nu kunt u uw klanten bedienen op de manier waarop zij het liefst bereikbaar zijn: mobiel! Voorkom dat ze door een slechte website zonder mobiele weergave overschakelen op de site van de concurrentie. Neem nu de voorsprong op de concurrentie door een totaal web (app) mobiele oplossing te laten maken door APPelit.

 • Wat kan ik doen met een App?

Met een App kun je veel meer dan met een mobiele website. Je kunt bijvoorbeeld gebruikmaken van GPS en de camera van de mobiele telefoon. GPS is handig om klanten makkelijk en snel naar uw bedrijf te leiden. Met de camera functie zijn ook tal van leuke interactieve functies te bedenken. Daarnaast is het grootste verschil met een mobiele website het gebruik van push berichten. U kunt nu met uw te maken app onbeperkt push berichten gaan sturen met als doel uw marketing en bereik te verhogen en te versterken.


EEN APP LATEN MAKEN MET LAGE KOSTEN

Wilt u een app maken tegen lage kosten, maar u weet niet hoe? Kies dan voor APPelit. Wij zijn uw app ontwikkelaar voor het laten maken van een app. APPelit staat 24/7 voor u klaar om al uw vragen en wensen door te nemen. Zoek niet verder en kies voor APPelit om uw app te laten maken.

een app laten maken tegen lage kosten ? het kan bij APPelit


EEN APP ONTWIKKELAAR DIE DE KOSTEN WÉL LAAG HOUDT

App laten maken door APPelit? Wij maken apps voor iPhone, iPad, Android en HTML5. Daarnaast bieden wij nog tal van web oplossingen. Bij APPelit bent u aan het juiste adres voor het laten maken van een app!

Wat is uw voordeel als u een app laat maken door APPelit: ervaring en kunde in het maken van mobiele apps, wij weten hoe het moet van concept tot aan te downloaden product in de app stores, geen uurtje factuurtje mentaliteit en gericht op lange termijn relatie en mensen die houden van hun vak.

Het laten maken van een app

APPelit is uw partner in de ontwikkeling van een mobiele app. Wij weten wat nodig is om u een goed gevoel te bezorgen bij het laten maken van een app. APPelit kan voor u apps maken voor iPhone, iPad, Android en HTML5. Zowel voor smartphones en tablets.
Van te voren nemen wij uw wensen door en adviseren wij u over het ontwikkeltraject. Tussentijds nemen wij de vorderingen altijd met u door. Wilt u meer weten over het laten ontwikkelen of maken van een applicatie door APPelit, neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op.

App laten maken

Een app laten maken is de manier om uw bedrijf, product of dienst goed op de kaart te zetten.
Een professionele app design is bij APPelit al mogelijk vanaf € 400, afhankelijk van uw wensen en gekozen oplossing.


SUCCESVOLLE APP LATEN MAKEN VOOR EEN LAGE PRIJS, IS DAT MOGELIJK?

Android en iOS zijn nog steeds de onbetwiste leiders op het gebied van mobiel. Er zijn al miljoenen gebruikers van deze platformen.

Wat is er dan mogelijk, zult u zich afvragen? Dit hangt af van wat u wilt bereiken met uw app. Zodra wij dit in beeld hebben, dan kunnen wij u vertellen wat het beste is om te doen bij de ontwikkeling van uw app. We komen graag een keer langs om samen met u uw plannen door te nemen en u te adviseren over wat u beste kunt doen voordat u overgaat tot het laten maken van een app.

Waarom APPelit vertrouwen met het laten maken van uw app?
- Professionals die van hun vak houden
- Geen standaard oplossingen, maar software op maat
- Extreem betaalbaar en toegankelijk
- Wij doen alles in-house, dus u hebt niet met externe partijen te maken

Wat krijgt u?
- Een programmeur en projectmanager als aanspreekpunt
- Updates over de vorderingen van de opdracht
- 100% opleveringsgarantie. U tevreden = opleveren
- U krijgt bij maatwerk altijd de source code van de app, zodat u 100% eigenaar bent van de software

Wat zijn de kosten voor het ontwikkelen van een app?

Er zijn geen vaste prijzen voor het laten maken van een app. Daarom komen wij graag een keer langs om uw wensen door te nemen.

Waarom een mobiele app maken voor uw bedrijf?

Klanten gebruiken tegenwoordig steeds meer hun smartphone om snel de informatie te vinden die ze nodig hebben. Dit doen ze vaak onderweg. Een website is lang niet zo toegankelijk als een mobiele app. Het gemak dient de mens: apps. Ondernemers die graag meegaan met de tijd zien direct de meerwaarde van een mobiele app voor hun bedrijf: marketing, communicatie, klantenservice en verkoop. Met een eigen app kunt u met uw bedrijf uw klanten bereiken als nooit tevoren. Bij APPelit krijgt u een app voor alle platformen. Apps zijn geschikt voor elk type bedrijf, het maakt niet uit in welke industrie u actief bent. Van restaurants tot aan autoschade bedrijven. Het kan allemaal. Het draait allemaal om het in contact blijven met uw klanten. Denk ook eens aan de imago boost die een app geeft aan uw bedrijf en het geld dat u bespaart met marketing. Kies APPelit voor het laten maken van een app voor uw bedrijf!

Categorieën

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor de ontwikkeling van uw app idee of software oplossing en ontvang binnen 24 uur reactie.

 • orange
 • openbaarministerie
 • valvoline
 • temptationisland
 • smurfitkappa
 • zodiaknl
 • roompot
 • nierstichting
 • bekina boots
 • leprastichting
 • apk group
 • boersenlem
 • world fashion centre
 • ijbgroep
 • slijptechniek enter
 • dermatude
 • motoroccasion
 • nouveau contour
 • ssh
 • stichting robijn
 • amstelveen college
 • Zorgaccent
 • afas
 • ridderiq