MOBILE APPS: EEN MEERWAARDE VOOR ELK TYPE BEDRIJF EN BRANCHE

Wij geloven 100% in mobile apps en internet in het algemeen en daarom bedienen wij verschillende segmenten

mobile apps ontwikkelen voor alle platformen

Bent u actief in een specifieke branche en wilt u zich optimaal profileren en daarmee uw omzet succesvol verhogen? Of heeft u een idee, maar weet u niet waar u moet beginnen? Wacht dan niet langer! Neem vrijblijvend contact met ons op en dan gaan wij met u uitzoeken wat het het beste voor uw specifieke situatie werkt en waar de kansen liggen.

Wij hebben tot nu toe ervaring opgedaan in de volgende branches: advies/coaching, horeca, detailhandel, mode, industrieel, zorg, assurantiën, boekhouding, onderwijs, non-profit, auto-industrie, drukwerk, trouwen, recreatie, overheid en meer.


1. WAAROM MOET MIJN BEDRIJF MOBIEL WORDEN?

Een recentelijke studie van Google heeft uitgewezen dat 40% van uw klanten naar een concurrent gaan als ze een slechte mobiele ervaring hebben.

Daarbij komt ook nog eens dat 57% van uw klanten uw bedrijf niet zal aanbevelen na deze slechte mobiele ervaring. Mobiele websites trekken nieuwe klanten aan, maar mobiele apps zijn een geweldig middel om klanten terug te laten komen. Mobiele apps en mobiele websites samen creëren een ''compleet mobiel bedrijfsonderdeel'' voor elk type bedrijf.

2. HOE ZIET DE INDUSTRIE VAN MOBIEL ERUIT?

De mobiele industrie is de snelst groeiende industrie in de historie. De verwachting is dat deze industrie de komende 3 jaar met 1000% gaat groeien, tot een ongelooflijke omzet van maar liefst € 56 miljard. De wereld wordt dus steeds mobieler, een trend die blijvend is!

3. EEN APP OF EEN MOBIELE WEBSITE?

Klanten prefereren mobiele apps over mobiele websites. Mobiele apps geven u immers de mogelijkheid om push berichten te sturen en zorgen ervoor dat de interactie met uw klant van twee kanten is:

  •     Mobiele websites zijn uitstekend voor het aantrekken van klanten via mobiele zoekresultaten
  •     Mobiele apps zijn geweldig voor klantloyaliteit met behulp van interactieve features, push berichten en een unieke mobiele ervaring
  •     Uw bedrijf zou aan beide moeten denken

VOORDEEL: Bij APPelit kunt u het beste van beide werelden krijgen. Simpelweg: uw bedrijf in een complete mobiele oplossing!