ONTDEK DOMOTICA: DE TOEKOMST VAN WONEN!

Neem controle bedien voortaan uw verlichting, televisie, verwarming en nog veel meer dankzij een eigen domotica app voor smartphone of tablet.

uw eigen domotica app laten maken bij APPELIT

 

De meeste smartphone gebruikers gebruiken hun apparaten nu al zowat in elke situatie: de tijd doorkomen met spelletjes, bustijden bekijken, boodschappenlijstjes maken en video's kijken. De mogelijkheden zijn onbeperkt! Maar wat je kunt doen is niet alleen beperkt tot zaken die zich binnen uw scherm bevinden, u kunt ook met een smartphone uw huis bedienen. Denk eens aan het aan/uit doen van een lamp, het veranderen van kanaal op tv, verhogen/verlagen van de temperatuur in de kamer en zelfs de gordijnen kunnen bediend worden met de juiste app en accessoires.

Het draait niet alleen om het geven van commando's. Denk eens aan draadloze audio en video, op afstand toegang krijgen tot uw bestanden op de PC, het controleren van uw huisbeveiliging of het in de gaten houden van uw baby. Als u denkt nu al volledig gebruik te maken van uw smartphone, ipad of Android tablet, binnenkort hoeft u de bank niet eens meer te verlaten.

AUTOMATISEER UW HUIS, KANTOOR EN VOERTUIG VIA IOS OF ANDROID

In het verleden was dit alleen mogelijk met kostbare installaties en de controle was onhandig en vereiste ingewikkelde afstandbedieningen, wandgemonteerde panelen en prijzige modules. Met eenvoudige accessoires, een smartdevice (smartphone en/of iPad/tablet) en een mobiele domotica applicatie kunt u dezelfde mogelijkheden krijgen als deze kostbare installaties binnen een handomdraai. Laat dus nu een app ontwikkelen waarmee uw bedrijf en uw klanten, met een simpele download, totale controle krijgen over huis, kantoor en voertuigen door middel van een smartphone of iPad / tablet. Krijg volledige 'Home Control' met onze mobiele app, neem direct contact op en bespreek met ons de mogelijkheden.


ENKELE REFERENTIES VAN MOBIELE DOMOTICA APPLICATIES

TIP10RF

TIP10RF domotica applicatie elektronische apparaten bedienen in uw huis of op kantoor volledige controle over al uw apparaten in huis nieuws pagina over domotica

NEXTGENERATION

NEXTGENERATION domotica gebruiksvriendelijke bediending van domotica sleeptimers instellen per elektronische apparaat

DRONE CO-PILOT

DRONE CO-PILOT app drone applicatie voor de mobielvolledige drone controle met een app flight checklist voor drones

TICKET SCANNER

TICKET SCANNER app ticketlabel app om festivals te checken check je festival ticket kijk of je ticket geldig is

  • orange
  • openbaarministerie
  • valvoline
  • motoroccasion
  • smurfitkappa
  • dermatude
  • leprastichting
  • ijbgroep