Mobiele of mobile apps en applications in de mobile app stores en voor tablets zijn leuk en succesvol

Mobiele apps & websites

Appelit ontwikkelt mobiele apps voor iPhone, iPad, Android & HTML5.

Waarom een eigen app?

APPelit heeft ruime ervaring in het ontwikkelen van apps voor iPhone, iPad, Android en HTML5. Het gebruik van apps is enorm gegroeid en deze groei is blijvend! Met een eigen app voor uw bedrijf verzekert u uzelf als bedrijf van een persoonlijk plekje bij uw klant: op hun smartphone. Op deze manier kunt u alle mogelijkheden benutten om met uw klant in contact te komen.

Mobiele apps zijn het communicatie middel van de toekomst voor uw klanten en medewerkers. Met een eigen mobiele app kunt u uw klanten op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes, acties, exclusieve aanbiedingen en meer!

Mobiele websites

Het begint allemaal bij het mobiel maken van uw website. Bent u niet mobiel, dan gaan uw klanten naar de site van de concurrent. Mobiel internetgebruik is vast internetgebruik inmiddels voorbij gestreefd, speel hier dus op in met uw eigen mobiele website. Mobiele websites vergen een andere benadering dan normale website. Wij weten hoe!

De navigatie met een smartphone verloopt nu eenmaal anders dan bij een desktop (PC). U wilt niet een trage website of een website waarvan sommige onderdelen compleet wegvallen zodra ze met de mobiel worden bekeken. Met uw eigen mobiele website voldoet u aan de toenemende gebruikservaring vraag van uw klanten. APPelit houdt voor u het gebruiksgemak, laadtijd, interactie en statistieken van uw mobiele website bij.
App(s) commonly refers to:

Apps App stores

Vroeger stonden op telefoons alleen de programmaatjes die met de telefoon meegeleverd werden: een wekker, calculator en misschien wat kleine spelletjes. Tegenwoordig kun je smartphones uitbreiden met eindeloos veel extra's.
Wat is een app?

Apps zijn kleine programmaatjes die je op je telefoon kunt installeren. Er zijn er honderdduizenden. De toepassingen zijn eindeloos: een reis met het OV plannen, internetradio luisteren, e-books lezen of bijvoorbeeld een goed restaurant in de buurt zoeken.

De Consumentenbond maakte een overzicht van handige, leuke en nuttige apps. Ook vergeleken we apps voor bellen en berichten via internet en datateller-apps.

Wat is een app-store?

Apps download je in een app-store, een onlinewinkel voor apps die je start vanaf je telefoon. Elk mobiel besturingssysteem heeft een eigen winkel en apps van het ene besturingssysteem kun je niet zomaar op een ander systeem installeren.

Wat zijn de beste app-stores?

De app-stores van iOS en Android zijn koplopers en beide erg uitgebreid. De Google Play biedt relatief veel gratis apps: grofweg twee derde. Doordat het toevoegen van apps aan de Google Play voor app-makers heel erg laagdrempelig is, zit er ook veel 'troep' tussen deze apps. Bij

Apple's App Store is juist zo'n twee derde van de apps betaald. Voordat een app in Apple's App Store terecht komt, moet deze eerst worden goedgekeurd. Hierdoor wordt vervuiling van de Store voorkomen.

De Marketplace van Windows Phone volgt - qua aantal apps - op grote afstand. Als relatieve nieuwkomer op de markt begint de applicatiewinkel van Microsoft wel op stoom te raken. Vooralsnog is het aantal apps in de Windows Phone Marketplace ongeveer een kwart van dat van Android en zelfs een zesde van dat van iOS.

Welke app-stores blijven achter?

En de andere app-stores dan?

Die zijn lang niet zo groot. Andere stores zijn bijvoorbeeld de stores van Black Berry (Black Berry App World) en Nokia (Ovi Store). Beide stores hebben enkele tienduizenden apps in het assortiment.

Is een app-store met meer apps beter?

Je kunt tenslotte toch niet alle apps uit de store op je telefoon installeren. In de praktijk blijkt een uitgebreid aanbod van apps samen te gaan met veel kwalitatief goede apps. Bovendien is in de app-winkels met het meest uitgebreide aanbod de kans groter dat je net die ene app vindt die je zoekt.

bron: http://www.consumentenbond.nl/test/elektronica-communicatie/telefonie/mobiele-telefoons/extra/apps-appstores/

Een app (kort voor 'applicatie') is een programmaatje voor een specifieke tablet of smartphone. Apps hebben vaak één taak of functie. Denk aan de Buienradar-app of de NS-app. Het enige wat ze doen is weersinformatie of reisinformatie van internet halen en dit presenteren.
De kracht van apps is dat zij meestal goed aansluiten op individuele interesses. Iemand die van muziek houdt, kan kiezen uit duizenden apps over muziek, of een app installeren om zélf muziek te maken.

Appwinkel

Een appwinkel voorziet een tablet van apps. Bij Apple heet de winkel de App Store, bij Android Google Play. Beide hebben een karrenvracht aan gratis en betaalde tablet apps.

Apps zijn meestal klein, maar steeds vaker ook heel groot. Neem de TomTom-app voor de iPhone die zeker honderden MB's groot is. Ter vergelijking: de Buienradar- en NS-apps zijn enkele MB's en daardoor binnen luttele seconden binnen te halen.

Je kunt uiteraard op de tablets zelf, maar ook vanaf een gewone pc door het assortiment van bekende appwinkels bladeren:

· Apple's iTunes App Store; website met voorbeelden van mobiele iPad tablet apps, voor een meer uitgebreid overzicht op de pc is altijd het programma iTunes nodig.

· Google Play; Google’s App-winkel is met iedere moderne browser door te bladeren, een Google account is wel vereist.

Zowel Apple's App Store als de Android's Google Play bieden honderdduizenden verschillende apps. Deze hoeveelheid neemt elke maand toe met enkele duizenden nieuwe apps. Houd er wel rekening mee dat slechts een deel van de apps speciaal voor de tablet (met zijn relatief grote scherm) is ontworpen. Omdat de iPad van Apple al langer op de markt is, zijn hier nu nog meer speciale apps voor dan voor Android tablets.

Besturingssystemen

Een besturingssysteem is voor geïnstalleerde software op een tablet, maar ook op een notebook-, netbook- of desktopcomputer. Deze systeemsoftware vertaalt wensen van de gebruiker naar taken die door de verschillende interne onderdelen worden uitgevoerd. Kortom: een besturingssysteem zorgt ervoor dat de tablet doet wat jij wilt.

Dit onderstreept dan ook direct het belang van een besturingssysteem. Zit het slecht in elkaar doordat het niet logisch is en langzaam reageert, dan heeft dit een negatieve invloed op het gehele gebruik van de betreffende tablet.

De 2 belangrijkste besturingssystemen zijn op dit moment:

· Apple iOS;

· Google Android.

Windows 8

Eind 2012 kwam Microsoft met Windows 8. Deze nieuwe versie is niet alleen ontworpen om op gewone computers te werken, maar ook op tablets. Om beide soorten apparaten goed te kunnen bedienen, heeft Windows 8 twee gezichten.

De eerste is het traditionele bureaublad, maar dan nu zonder startknop. De tweede is de tegelomgeving die bekend is van sommige Nokia smartphones en de Xbox 360. Verder zal Windows 8 voorzien zijn van een ingebouwde appstore. Hiermee is het mogelijk om overzichtelijk en eenvoudig naar nieuwe software te zoeken en deze te installeren.

Apple iOS versus Google Android

Apple iOS en Google Android hebben ieder zo hun voor- en nadelen.

Het Apple iOS besturingssysteem lijkt als twee druppels water op dat van de populaire iPhone. Apple voert een strenge regie over wat in de App Store terechtkomt en wat je als gebruiker wel of niet kan en mag doen met je tablet (of iPhone). Het voordeel is dat de apps een zekere kwaliteit en eenvoud met zich meebrengen. De huidige versie is iOS 6.

Het Google Android besturingssysteem echter heeft een volledig open karakter. Iedereen mag hier software voor schrijven en aanbieden in de Google Play. Er zijn geen vaste regels over de kwaliteit, functionaliteit en het gebruiksgemak van de Android apps.

De huidige versie van Android is 4.2 (Jelly Bean), maar die is nog op niet veel voor geïnstalleerd. We zien vaker Android versie 4.0 of 4.1, zo ook op de laatste geteste tablets.

bron: http://www.consumentenbond.nl/test/elektronica-communicatie/computers/tablet-pc/extra/apps-maken-de-tablet-leuk/

Veel bedrijven laten kansen liggen om efficiënter te werken door mobiele apps voor intern gebruik te ontwikkelen.

Maak niet dezelfde fout! Wij weten dat het normaal gesproken ontzettend kostbaar is om een app te laten ontwikkelen voor uw bedrijf.

Willen = Kunnen, mogelijk gemaakt door APPelit. Wij bouwen/ontwikkelen voor u een betaalbare, professionele app voor uw bedrijf en hoeft nergens meer naar om te kijken.

Mobiel

Uw klanten zoeken u op hun smartphone of tablet naar informatie, diensten en producten. Uw klanten zijn dus mobiel. Uw bedrijf moet dat dan toch ook zijn? Help uw klanten op een moderne mobiele manier een keuze maken, voor uw bedrijf. Een eerste indruk kunt u slechts een keer maken, dus laat APPelit u helpen bij de profilering van uw app en de ontwikkeling van app voor mobiel in deze mobiele wereld en mobiele markt.

Met het ontwikkelen van uw eigen app levert u niet alleen maar service, het gaat veel verder. Een mobiele website is voor het aantrekken van klanten, maar een mobiele app is voor het behouden van klanten. Klanten laten terugkomen is het doel. Wilt u een app laten ontwikkelen, laat APPelit u dan informeren! Wij maken het mogelijk dat uw eigen app een unieke plaats krijgt in de stores en uw bedrijf beter mobiel naar voren komt dan ooit!

APPelit ontwikkelt apps voor alle platformen. Moeilijk. Welnee, wij doen het met plezier. Informeer nu naar de mogelijkheden van een mobiele app voor u. APPelit denkt graag mobiel met u mee!

Mobiele App

Een mobiele applicatie of kortweg app (spreek uit: èp) is een kleine applicatie die draait op een smartphone of een tablet. Met behulp van een app is het mogelijk om eenvoudig extra functies aan een mobiel apparaat toe te voegen, zoals WhatsApp. Een mobiele telefoon was in eerste instantie vooral bedoeld om mee te bellen en sms'en, maar smartphones en tablets zijn met behulp van applicaties uit te breiden tot multifunctionele communicatieapparatuur.

Er zijn veel apps verkrijgbaar met verschillende functies, zoals spelletjes, Buienradar.nl en internetbankieren. De apps zijn verkrijgbaar op verschillende distributieplatformen, zoals App Store, Google Play, Windows Phone Store en BlackBerry App World. Er zijn gratis apps, maar er zijn er ook waarvoor betaald moet worden. Sommige apps zijn verkrijgbaar in zowel een gratis versie als een betaalversie. De betaalversie laat dan bijvoorbeeld geen reclame zien en/of heeft de volledige functionaliteit.

bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Mobiele_app

Mobiele apps zijn zeer succesvol

Mobiele apps

De iPhone heeft mobiele apps beroemd gemaakt. Mobiele apps worden hedendaags echter allang niet meer alleen voor iOS ontwikkeld. Google heeft Android geïntroduceerd is marktleider op het gebied van verkoop smartphones met hun besturing systeem, aantal beschikbare mobiele apps en aantal downloads van mobiele apps. De mobiele apps zijn ook populair op tablets. Voor al deze platformen en hardware kunt u bij APPelit terecht als de ontwikkelaar van uw mobiele app. Zoekt u een partner voor de ontwikkeling van uw mobiele app die transparant is, met u meedenkt, geen uurtje factuurtje mentaliteit heeft en streeft naar een win-win situatie, dan bent u bij APPelit aan het juiste adres voor de ontwikkeling van uw mobiele app.

Tablet apps

Tablets worden tegenwoordig laptop killers genoemd. Sinds de introductie van de iPad is er een enorme toestroom geweest naar deze nieuwe gadgets van de toekomst. Er is een nieuwe markt voor gecreëerd en door de toenemende vraag is dit een blijvende markt geworden, een markt met zijn eigen tablets apps en mobiele apps. Het is als het ware een grotere smartphone, maar door de fijne schermgrootte biedt een tablet soms meer communicatie over en weer en een fijnere bediening bij apps. Tablets kunnen in het dagelijks leven ingezet worden, maar tegenwoordig heeft elke medewerkers van een bedrijf er ook één. Het is je eigen mobiele werkplek met tablet apps die je werk uit handen nemen. APPelit is in staat om de markt van Tablet apps te bedienen voor alle platformen zoals de iPad apps, Android apps en alle andere platformen in de vorm van HTML 5 apps voor de Black Berry en Windows tablets.

Mobile

Uw klanten zijn mobiel, en zij verwachten dat tegenwoordig ook van uw bedrijf. Anders gaan ze op zoek naar de concurrent en die begrijpt het wel! Uw bedrijf mobiel maken is geen onmogelijke dure oplossing meer. APPelit kan u helpen met alle aspecten en uw klanten zullen meer tevreden zijn dan ooit met uw mobile solutions. De ontwikkeling gaat snel, heel snel, dat weten wij. Laat het daarom maar aan ons over om u te begeleiden in deze mobile society! Neem nu een voorsprong op de concurrentie met een mobile app voor uw bedrijf voor alle platformen.

APPelit helpt u bedrijf graag met uw mobiele strategie. Wij ontwerpen, ontwikkelen, uploaden en houden uw mobiele oplossingen graag bij. Ook kunnen wij mobiele oplossingen bieden in de vorm van databases en mobile webshops, een must tegenwoordig. Door onze experts die leven voor het vak en gespecialiseerd zijn in mobile solutions is het nog nooit zo eenvoudig en betaalbaar geweest om een mobiele app voor uw bedrijf of idee ontwikkeld te krijgen.

Mobile solutions

Wij bieden mobiele oplossingen aan in de vorm van apps, mobiele apps, mobiele websites, mobiele webshops (zogenaamde responsive mobile shops) en daarnaast ook mobiele databases en mobiele login oplossingen. Dit kan allemaal ingezet worden voor uw strategie om uw bedrijf te laten ontwikkelen en profileren in de mobiele app markt.

Mobile strategy

APPelit staat u bij, ook na het opleveren van de app, zonder extra kosten. Een verdienmodel verzinnen voor uw app is één, maar daarnaast is het ook belangrijk om uw app goed te profileren in de app stores en bekendheid te vergaren onder downloaders in de ongelofelijke grote app markets. Wij kennen de beste strategie voor elke soort app, laat u de begeleiding maar aan ons over en uitvoering van uw app is nog nooit zo eenvoudig geweest. Mobile strategy made easy!

Ontwerp en ontwikkeling

APPelit ontwerpt uw app zodat deze aansluit op uw idee en/of op uw huisstijl. Wij stemmen het ontwerp van de app altijd van te voren met u af zodat u achteraf niet voor verrassingen staat. Tijdens de ontwikkeling van een app, heeft u direct contact met een programmeur van APPelit die u begeleidt van A tot Z en u bij alle processen op de hoogte houdt van de status en de ontwikkeling van de app. Met onze ervaring kunnen wij obstakels voorzien die de ontwikkeling van de app onnodig kunnen vertragen. Ontwikkeling van een app door APPelit is zonder zorgen voor u, maar wel met service vanuit ons.

Mobiel bedrijf

Uw bedrijf moet mobiel worden. Laat ons u daarbij helpen. Tot nu was mobiel worden duur, tijdrovend en moeilijk. Genoeg! APPelit maakt het goedkoop, snel en makkelijk. Werk met APPelit samen voor de ontwikkeling van uw eigen bedrijfsapp en maak uw app mobiel en vooruitstrevend met een streepje voor op de concurrentie!

Mobile experience

Onze ervaring op het gebied van mobile solutions strekt verder dan alleen maar ontwikkeling van apps, zoals gezegd zijn mobiele databases of webshop geen enkel probleem. Ook de partijen waar wij tot nu toe mee hebben samengewerkt voor de ontwikkeling van een app variëren van MKB tot aan landelijk opererende bedrijven als zowel overheidsinstanties. Wees voorbereid op de toekomst. Mobile is the future!