Een app laten maken en in-house op maat ontwikkelen door APPelit

Bent u toe aan een applicatie? Dat is logisch: het is immers de toekomst... Helemaal van deze tijd op het gebied van communicatie met uw klanten. Maar, u heeft ongetwijfeld vragen: welk platform (iOS (iPhone en iPad), Android (mobiel en tablets), HTML5 (web) apps), hoe moet de app eruit zien, welke functies moeten er allemaal in en is wat zijn de kosten van het programmeren een app? Daarnaast komen er een aantal vragen aan bod zoals: Hoe bereik ik mijn doelgroep? Hoe moet ik mijn marketing inzetten? Met de ervaring van APPelit als applicatie ontwikkelaar kunnen wij u helpen bij al deze vragen.

Een eigen mobiele applicatie maken vanaf €500,-. Dat is een belofte!

Apps zijn overal, dus waarom u met uw bedrijf ook niet? Uw bedrijf is nog nooit zo toegankelijk geweest als met een eigen mobiele app. Apps zijn tegenwoordig overal, waarom niet een van u? APPelit kan u als bedrijf bedienen met een goedkope app. Een app ontwikkelen hoeft niet duur te zijn. Bij APPelit kunt u al een applicatie hebben voor uw bedrijf vanaf slechts € 500,-.
Dit is de toekomst. Ga ermee aan de slag!

Het gebruik van mobiel internet heeft vast gebruik ingehaald. Mobiele internet providers spelen hierop in door de snelheden van mobiel internet steeds meer te verhogen. Dit geeft al aan dat de toekomst deze kant op gaat. Bedrijven zoals Apple en Google groeien ook elk jaar weer, dit is niet zomaar. Ga met deze bedrijven mee en realiseer ook een groei voor uw bedrijf met een eigen mobile applicatie voor uw bedrijf en/of idee.

Bij APPelit vindt u een ontwikkelaar van apps die uw app goedkoop, snel en van hoge kwaliteit maakt. U betaalt bij ons niet teveel voor de ontwikkeling van uw applicatie. Wij zorgen ervoor dat de app op tijd klaar is. Het zoeken naar de geschikte app ontwikkelaar is niet meer nodig, u bent er al!

Een app ontwikkelen voor een betaalbare prijsVoor het bouwen van apps maken wij gebruik van onze in-house ontwikkelaars. Wij hoeven dus niks uit te besteden. Hierdoor kunnen wij apps vaak sneller bouwen dan een andere app ontwikkelaar. Omdat wij niet in uurtje factuurtje denken profiteert u hiervan in de ontwikkel prijs. U heeft dus met relatief een goedkope investering een professionele goedkope applicatie ontwikkelaar in huis. Wilt u een eigen app dat goedkoper, beter en sneller werkt dan bij de meeste app ontwikkelaars? Dan bent u bij APPelit aan het juiste adres!

Het bouwen van een app is normaal gesproken erg duur. Bij de meeste bedrijven is het uurloon van een native app ontwikkelaar rond de € 150. Indien u een idee hebt voor een mobiele applicatie voor uw bedrijf, dan kunt u een prijs verwachten waarvan u omvergeblazen gaat worden. Dat hoeft nu niet meer. Door een hoge mate van in-house kennis profiteert u bij APPelit van lage ontwikkelingskosten én lage onderhoudskosten. Beduidend goedkoper!

Jazeker, u leest het goed. Goedkoper!

Een mobiele iOS of Android applicatie laten maken van hoog niveau én voordelig!


FASE 1: U moet duidelijk voor ogen hebben wat voor een  app u nodig hebt en wat u van de app wilt verwachten. Denk hierbij aan het platform, doelgroep en type app.

FASE 2: Stuur APPelit een email met alle kenmerken van uw app. Wij gaan hiermee direct aan de slag en na onze afspraak kunnen wij snel, goedkoop en in goed overleg starten met het laten ontwikkelen van uw mobile app.

FASE 3: Wij verzorgen voor u alles, van A tot Z. Van het concept uitwerken tot het uploaden. U heeft geen omkijken, gewoonweg een super app voor een extreem betaalbare prijs.