BOUW APPS WAAR UW LEZERS VAN ZULLEN GENIETEN

Tablets en smartphones bieden een geheel nieuw kanaal voor het kweken van lezers.

ibooks van apple is een voorbeeld hoe je digitaal je nieuws kunt archveren

Maak vaker contact met uw lezers, terwijl u druk- en distributiekosten verlaagt. Gebruik uw bestaande designtools en invulling en laat uw bedrijf snel en flexibel (mobiel) groeien.


EEN DIGITALE MAGAZINE APP OM UW BEDRIJF OP TE BOUWEN

Ga voorop in de uitgeverij branche met een sterke mobiele aanwezigheid. Wij maken het mogelijk om op een eenvoudige en kosteneffectieve manier een app te laten bouwen voor uw magazine, tijdschrift, blad, catalogus, brochure en gids. Ontwikkel iets nieuws en krijg méér lezers en daardoor méér inkomsten.

Houd uw leden up-to-date met het laatste nieuws en gebeurtenissen door het leveren van mobiele content rechtstreeks naar hun mobiele apparaten tegen een fractie van de kosten van een afdruk. Publiceer uw digitale magazine app op de manier die het beste bij u en uw lezers past.


REFERENTIE

ROOMPOT

roompot magazine app roompot vakanties app spelelement verwerken in je digitale tijdschrift bekijk aanbiedingen in je eigen digitale tijdschrift app

N.B.A.T.

NBAT digitale tijdschrift app Aquarium editie van een tijdschrijft je magazines digitaal beschikbaar in een app lees rustig op mobiel of tablet je eigen digitale tijdschrijft