BOUW APPS WAAR UW LEZERS VAN ZULLEN GENIETEN

Tablets en smartphones bieden een geheel nieuw kanaal voor het kweken van lezers. Niet voor niets dat tablets in combinatie met ebooks steeds meer worden gebruikt om een boek te lezen. Op één apparaat al uw favoriete boeken en/of tijdschriften overzichterlijk bij elkaar. Hoe prettig is dat?

ibooks van apple is een voorbeeld hoe je digitaal je nieuws kunt archveren

Kom ook vaker in contact met uw lezers, terwijl u de druk- en distributiekosten aanzienlijk verlaagt. Gebruik uw bestaande designtools en invulling en laat uw bedrijf snel en flexibel (mobiel) groeien. Bereik uw lezers wereldwijd met een druk op de knop!


EEN DIGITALE MAGAZINE APP OM UW BEDRIJF OP TE BOUWEN

Ga voorop in de uitgeverij branche met een sterke mobiele aanwezigheid. Wij maken het mogelijk om op een eenvoudige en kosteneffectieve manier een app te laten bouwen voor uw magazine, tijdschrift, blad, catalogus, brochure en gids. Ontwikkel iets nieuws en krijg méér lezers en daardoor méér inkomsten.

Houd uw leden up-to-date met het laatste nieuws en gebeurtenissen door het leveren van mobiele content rechtstreeks naar hun mobiele apparaten tegen een fractie van de kosten van een afdruk. Publiceer uw digitale magazine app op de manier die het beste bij u en uw lezers past. AppElit heeft ervaring in het vervaardigen van maatwerk applicaties voor zowel Android, iOS en windows phone. Hierbij profiteert u van een ontwikkel team dat volledig kundig is in het gebruiken van de laatste technieken. Neem contact op voor het bespreken van uw eigen mobiele app.


REFERENTIE

ROOMPOT

roompot magazine app roompot vakanties app spelelement verwerken in je digitale tijdschrift bekijk aanbiedingen in je eigen digitale tijdschrift app

N.B.A.T.

NBAT digitale tijdschrift app Aquarium editie van een tijdschrijft je magazines digitaal beschikbaar in een app lees rustig op mobiel of tablet je eigen digitale tijdschrijft

  • orange
  • openbaarministerie
  • valvoline
  • motoroccasion
  • smurfitkappa
  • dermatude
  • leprastichting
  • ijbgroep