fbpx

Software advies

Handig stappenplan om snel de juiste keus te maken

U overweegt de overstap naar nieuwe software. Waar begint u dan? Wat is belangrijk? En waar liggen de risico’s op de loer? Of het nu gaat om verkoopsoftware, programma’s voor productie, een app of een webapplicatie – met onderstaande software advies komt u verder.

Transformeer uw bedrijf vandaag nog!

ONTVANG ADVIES

Wat is software?

Ideale automatisering

Om uw computers te laten draaien, gebruikt u computerprogramma’s. Vanuit het Engels praten we vaak over het woord software. Dit kunnen zowel kleine applicaties zijn als grote, gecompliceerde softwarepakketten met veel modules.

Waarom software advies?

Software advies helpt voor de juiste balans in uw te ontwikkelen software. Want te veel functies maakt uw programma’s ondoorzichtig. En met te weinig functies hebt u software waar u eigenlijk niet uithaalt wat u echt nodig hebt.

Voorkom miskleunen

In ICT-land gaan geruchten dat rond de 70 procent van alle software-installaties mislukt. Een belangrijke reden voor die mislukking? De voorbereiding was niet goed, waardoor de software niet doet wat de opdrachtgever – u dus – er eigenlijk van verwacht.

Software laten maken vraagt vaak een behoorlijke investering. Dan wilt u natuurlijk wél dat dit ook iets oplevert. APPelit geeft u daarom software advies op maat. Zodat u de juiste keus maakt en verder komt met uw organisatie. Voor elke behoefte hebben wij een aanpak:

📈 [Automated] Marketing

🎨 Conceptontwikkeling

📊 Software consultancy of -audit

🦸 ICT adviseur of IT architect

Neem contact op

Al sterk staan vóór de ontwikkeling

Van advies naar goed plan

Software advies 1: wat wilt u oplossen?

• goedkoper werken
  • foutenvrij werken
  • meer doen in minder tijd
  • meer data met elkaar verbinden
  • mensen ontlasten

Deze en andere doelen haalt u veelal met uw nieuwe software. Maar… welke doelen vindt u nou echt belangrijk? Hieronder geven we u meer software advies om dit scherp te krijgen.

Software advies 2: bereid u goed voor

Voor u een computerprogramma laat bouwen, hebben we een cruciaal software advies voor u. Zorg eerst dat u een aantal zaken goed helder hebt. Zelf organiseren we hiervoor standaard enkele brainstormsessies. Wat die u opleveren? Drie dingen:

• waar staat uw organisatie
  • waar wilt u met uw organisatie naartoe
  • hoe moet de nieuwe software helpen dit te bereiken

Waarom dit software advies voor uw basis zo belangrijk is? Als u precies weet wat u wilt, wordt de briefing naar uw software ontwikkelingsbedrijf ook beter. En dan ziet u bij tests en oplevering ook beter of u echt krijgt wat u verwacht. Bovendien: dankzij die voorbereiding wordt de software een middel om uw doel te bereiken in plaats van andersom. En dus een investering die meewerkt en zichzelf terugverdient.

Neem contact op

Software advies 3: losse programma’s of één totaalpakket?

Als u de voorbereiding goed doorliep, vindt u ook sneller het antwoord op de vraag: hebt u genoeg aan één nieuw deelprogramma of zoekt u een totale oplossing voor uw complete bedrijfsprocessen? U maakt uw keuze slimmer door in de voorbereiding ook mee te nemen welke software u op dit moment al gebruikt. En wat daarin al goed werkt.

Ontbreekt er slechts een deel? Dan is ons software advies: laat uw eigen maatwerksoftware bouwen voor een specifiek functie. Denk aan:

Software advies 4: Koppel app & test op alle apparaten

Wilt u met een app toegang tot uw nieuwe software? Dan hebben we app advies voor u. De techniek achter mobiele telefoons verschillen nogal van elkaar. Het zou vervelend zijn als Android-gebruikers wél toegang hebben, maar Apple-gebruikers niet. Ons software advies luidt daarom: als u een app voor uw nieuwe computerprogramma laat maken, test deze dan voor de live-gang op zo veel mogelijk apparaten en platforms.

Check onze ontwikkelaanpak

Meer software advies?

Gratis adviesgesprek!

Tijdens een gratis adviesgesprek geven we u graag meer software advies. Ook ontvangt u na afloop een cadeau: een strategisch plan op maat. Ons enthousiaste team doet er namelijk alles aan u blij te maken met ons werk; dáár gaan we voor.

Vul hiervoor uw contactgegevens in. Dan stemmen we snel een datum voor een vrijblijvend gesprek met u af.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service

Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
    APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
    Attis
    Attis
    1709743017
    Very good
    Hafez Hashimi
    Hafez Hashimi
    1708774478
    Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
    Brenda Hoppen
    Brenda Hoppen
    1706787077
    Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
    albert erisman
    albert erisman
    js_loader
    Sluiten