fbpx

App laten maken? Met ‘t juiste app advies komt u er wel

Handige wegwijzer

Uw organisatie en uw mensen draaien op computerprogramma’s. Wel zo handig dat medewerkers hier ook toegang toe hebben als ze een dagje thuiswerken. Of als u klanten hun zaken online snel wilt laten regelen. De oplossing is simpel. Laat een app maken. Met het juiste app advies komt u er wel. Ontdek hier de kansen en valkuilen.

Handig mobiel programmaatje

Wat is een app?

Het woord app komt eigenlijk van application. Dit woord uit het Engels staat voor applicatie: een functie of programma voor uw computer. Zo’n app downloaden medewerkers of relaties naar een mobiel device. Bijvoorbeeld een tablet of telefoon. Hiermee openen ze de toegang tot een ander computerprogramma, webshop of sofware.

Goed app advies helpt u om ervoor te zorgen dat uw gebruikers blij worden van de uiteindelijke app. En u ook 🙂

applicatie ontwikkeling

Oplossing voor allerlei gebruiksmomenten

App advies geeft inzicht

In de praktijk hebt u vaak veel gebruikers en gebruiksmomenten binnen uw bedrijfssoftware of webshop. Wat lost een app dan op? Ons advies? Denk bijvoorbeeld aan:

• helpdesk die troubleshooting doet op afstand
  • werknemers met thuiswerkdag
  • klanten en prospects die inloggen in webwinkel
  • consumenten die online maaltijden reserveren
  • verkopers bij invoering klantorders

APPelit is specialist in de bouw van apps op maat. Wij geven u graag passend app advies. Neem contact op

Hoofdreden om te kiezen voor ‘n app | Makkelijke toegang
Welke gebruikers u ook hebt en welke gebruiksmomenten er ook zijn – in de basis opent u met een app de toegang tot (een stukje van) uw software. Advies/tip: meestal gaat het dan om mensen die niet in uw gebouw zijn. Goed om dit te realiseren, want dit heeft invloed op het doel van uw app.

Dat u toegang geeft tot uw software, opent voor u nieuwe mogelijkheden. Hieronder geven we u app advies om méér uit uw app te halen.

advies in software en erp app

Stimuleer thuiswerken

App advies 1

Als de app er eenmaal is, kunt u medewerkers actief uitnodigen om hier meer gebruik van te maken. De app maakt het bijvoorbeeld mogelijk om uw medewerkers makkelijker een dagje vanuit huis te laten werken. Handig als er weer eens een ov-staking is. Of als de files de spuigaten uitlopen …

Ons app advies luidt dus: bedenk campagnes om gebruik van de app intern te promoten.

Laat klanten eigen gegevens beheren

App advies 2

Verhuizingen. Scheidingen. Nieuwe telefoonnummers of e-mailadressen. Uw service- of administratieafdeling is vaak knap druk met verwerken van al die wijzigingen van klanten. Met een app geeft u uw relaties toegang tot hun eigen gegevens. Kunnen ze die mooi zelf bijhouden. Scheelt u weer een hoop mutatietijd. De kosten voor de app hebt u er hierdoor snel uit.

Ons app advies luidt daarom: gebruik allerlei mediakanalen en momenten om klanten te wijzen op de kans om regie te houden over hun eigen gegevens. Neem contact op

app advies krijgen

Denk aan hackers …

App advies 3

U waakte natuurlijk altijd al over de privacy van uw bedrijfs- en klantgegevens. Sinds de AVG-wet is dat nog belangrijker geworden. Immers, als een hacker via uw app onverhoopt in uw software ‘kruipt’ en een datalek veroorzaakt, is de schade niet te overzien. Voor uzelf én voor de wet. Juist bij apps loopt u hier meer risico mee, omdat mensen er altijd en overal mee online kunnen zitten. Ons app advies luidt daarom: beveilig uw app extra goed voor ongenode buitenstaanders. APPelit doet dat standaard tot in de puntjes. Zo beschermt u uw kostbare gegevens optimaal.

Meer app advies? Neem contact op

Voor u een app laat maken, is ons advies om te beseffen dat software geen doel op zich is. APPelit neemt graag met u door wat uw doel is van een app. En hoe een app uw organisatie, medewerkers of klanten helpt. Zullen we erover van gedachten wisselen tijdens een vrijblijvend gesprek? Als u uw contactgegevens doorgeeft, hoort u snel van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service

Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
    APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
    Attis
    Attis
    1709743017
    Very good
    Hafez Hashimi
    Hafez Hashimi
    1708774478
    Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
    Brenda Hoppen
    Brenda Hoppen
    1706787077
    Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
    albert erisman
    albert erisman
    js_loader
    Sluiten