BRILJANTE POS SOFTWARE VOOR CAFES, BARS, RESTAURANTS & EVENEMENTEN

Betere bediening voor uw klanten met de WaiterOne Kassa App en de beste technologie voor uw bedrijf.

de meeste gebruiksvriendelijke Kassa App voor MKB De Waiter One POS software is betaalbaar en snel inzetbaar

Gebruik de WaiterOne kassasysteem op uw favoriete apparaten zoals een iPad mini, iPod of iPhone. Werk met de nieuwste hardware: de WaiterOne upgrade continu om ervoor te zorgen dat het werkt met de meest PO hardware.

Waarom u moet kiezen voor WaiterOne?  WaiterOne heeft geavanceerde functies voor een fractie van de prijs van veel andere dure kassasystemen in restaurants. Daarnaast houdt u eenvoudig en snel een oogje op uw verkoop, waar dan ook. Meer dan 10.000 installaties in de horeca branche gingen u al voor, dus dan kan het niet verkeerd zijn toch?


DE VOORDELEN VAN WAITERONE IN DE HORECA
 

WaterOne kassa systeem, geschikt voor tablet en mobiel

  • Kostenefficiënt: All-inclusive prijs voor ongelimiteerd toegang van de Kassa App met alle bijbehorende features, updates, dashboard, backup, gratis e-mail en support.
  • Intuïtief ontwerp: Het aanmaken van nieuwe producten of aanpassingen is een eitje. Voeg gemakkelijk en snel nieuwe dagschotels of een cocktail toe. Ook kunt u meerdere prijsniveaus toepassen voor bijv. dagaanbiedingen en meerdere schermen voor verschillende groepen.
  • De beste technologie: WaiterOne gebruikt alleen de beste technologie om deze oplossing om te zetten in resultaat voor uw bedrijf. Geen webomgeving, maar start de app op alle apparaten die u wenst en geniet van het gebruiksgemak.
  • Hogere omzet: WaiterOne houdt een oogje op uw verkoop en bestellingen vanuw restaurant. Verbeter uw klantenservice en houd uw administratie nauwkeuriger bij. Ondersteun uw personeel en zorg voor een hogere omloopsnelheid.
  • Gedetailleerde rapportages: dagelijks verkoop, product mix, arbeid en rapportages per uur zijn allemaal beschikbaar op de datum die u wenst te raadplegen. Alle gegevens worden veilig opgeslagen op de iPad met behulp van een ''embedded SQL-database''.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de WaiterOne POS Software? Neem dan nu contact met ons op! Wij helpen u met de installatie van de software en met de aanschaf + inrichting van de juiste hardware, oftewel complete ontzorging.