NIEUW & UNIEK! GEOFENCING APPS EN LOCATIE GERICHTE PUSH-BERICHTEN STUREN

APPelit biedt uw bedrijf/winkel of locatie/idee nu een geheel nieuwe en unieke feature aan om in uw app te gebruiken: GEO-FENCING / LOCATIE GERICHT PUSH-BERICHTEN STUREN!

pushberichten sturen vanaf een bepaalde locatie

Voorbeeld van geofence winkelgrenzen. bron: http://en.wikipedia.org/wiki/File:Example-of-geofence-of-shopping-boundaries.png.

WAT IS GEOFENCING?

GEO-FENCING is het virtueel afbakenen van geografisch gebied. Een GEO-FENCE kan dynamisch worden gegenereerd in een straal rondom uw bedrijf of gewenste locatie. Wanneer u voor uw bedrijf/winkel vanaf een bepaalde locatie in een bepaald gebied een push-bericht wilt sturen, dan krijgt uw klant hiervan een melding op zijn of haar smartphone & iPad/tablet.


WAAROM GEO-FENCING?

voordelen van geo-fencing

Voorbeeld van geo-hekken. Bron: http://en.wikipedia.org/wiki/File:Gps_tracking_geofence.png

GEOFENCING marketing is een cruciaal onderdeel van uw bedrijfsstrategie wanneer u bijvoorbeeld meerdere vestigingen hebt en een promotie wilt richten aan een bepaald publiek in de buurt van deze vestiging, maar ook wanneer u anderen wilt bereiken als stimulans die zich op een bepaalde locatie bevinden. Door middel van geo-hekken plaatsen wij grenzen aan het bereik van uw bericht en hierdoor kunt u voortaan uw push berichten nog gerichter sturen en exclusiever presenteren. Uiteraard blijft het mogelijk om ook push-berichten te sturen zonder grens afbakening om bij landelijke promoties/acties/evenementen zoveel mogelijk publiek te bereiken.


UW VOORDELEN MET GEOFENCING MARKETING

  • Ideaal voor meerdere vestigingen
  • Locatie gericht push-berichten sturen
  • Exclusievere aanbiedingen/acties/promoties/nieuws richten aan een specifieke groep
  • Linken aan uw social media voor een SOCIAL MEDIA BUZZ
  • Unieke feature en helemaal gericht op de toekomst
  • Onderscheid uzelf van de concurrentie met een feature van de toekomst voor een prijs van nu