OFFERTE VOOR UW APP OF SOFTWARE? ANTWOORD BINNEN 24 UUR!

WAT IS HET ERP IMPLEMENTATIE PROCES?

Bij APPelit erkennen we dat het selecteren van de juiste ERP systeem software voor uw organisatie een belangrijke beslissing is die tijd en onderzoek kost. Maar eenmaal geselecteerd, kan het implementeren van die software intimiderend zijn.

Een ERP-implementatie omvat het installeren van de software, het verplaatsen van uw financiële gegevens naar het nieuwe systeem, het configureren van uw gebruikers en processen en het trainen van uw gebruikers in de software. Het kiezen van de juiste partner voor het implementeren van uw ERP-systeem is bijna net zo belangrijk als het selecteren van de juiste software in de eerste plaats.

Zoals bij elk groot project, is het noodzakelijk dat u de dingen stap voor stap aanpakt. Gelukkig zijn succesvolle en rustige ERP-implementaties niet alleen haalbaar, maar eigenlijk heel gewoon.

Kies AppElit voor een succesvol ERP IMPLEMENTATIE


Voordat we in detail ingaan op het implementatieproces, moet u zich in eerste instantie richten op een ERP selectie van de juiste ERP systemen voor uw bedrijf. De verwachte resultaten van het implementeren van de juiste ERP-technologie moeten gestroomlijnde bewerkingen zijn, gebruiksvriendelijke functionaliteit, een real-time weergave van uw bedrijf, altijd en overal op elk apparaat, en een ERP-platform dat niet alleen veilig maar ook aanpasbaar is aan de ooit -veranderende behoeften van uw bedrijf. Dit weten we een beetje bij APPelit.

Nadat u uw ERP-oplossing hebt geselecteerd, is de volgende stap de implementatie van de ERP-systeemsoftware.

Welk type implementatieproject is het?

Bij APPelit erkennen we dat er drie soorten implementatieprojecten zijn:

 1. Express - Implementatie is functioneel out-of-the-box (OOB); de klant is een enkele entiteit zonder complexe processen en er zijn geen add-on-oplossingen vereist.
 2. Standaard - Implementatie is voor een of meerdere entiteiten waarvoor minimale aanpassingen en add-on-oplossingen nodig zijn en die één valuta en taal zijn.
 3. Geavanceerd - Implementatie is voor enkele of meerdere entiteiten met verschillende locaties, meerdere valuta's en talen. Hun bedrijfsprocessen en integraties variëren van matig tot complex. Een complexe uitrol is betrokken bij meerdere fasen.

Met APPelit is uw partner verantwoordelijk voor het herkennen van welk projecttype uw ERP-implementatie is en gebruikt vervolgens de methodologie en hulpmiddelen die we hebben vastgesteld. Het is ontworpen om onze partnerorganisaties te begeleiden bij de verschillende projecttypen en benadrukt dat niet elk project vanwege hun dynamische aard hetzelfde moet worden behandeld. ERP-implementaties moeten zich concentreren op projectbeheer als de sleutel tot succes.


WAT IS PROJECTMANAGEMENT:

Bij APPelit definieren wij Project Management als "toepassing van kennis, vaardigheden, hulpmiddelen en technieken om activiteiten te beheren om de projectdoelstellingen te bereiken. Bij projectmanagement gaat het erom de voortgang met het oorspronkelijke plan te vergelijken en daarmee het plan bij te werken.'' Om dit te bereiken, is het nodig om een ​​Project Management Team samen te stellen om het project van begin tot eind te begeleiden.

Beslissen om uw bestaande ERP-systeemsoftware te upgraden of een nieuw ERP-systeem te implementeren, is een grote onderneming. Als zodanig moet het door u samengestelde team bestaan ​​uit mensen in de hele organisatie die het meest worden beïnvloed door de ERP-technologie - de gebruikers. Een soepele overgang van een oud systeem naar een nieuw systeem is nooit gegarandeerd, maar de mensen die er het meeste uit halen, worden gemotiveerd door te anticiperen op de resultaten die ze zullen behalen en zo snel mogelijk de voordelen van die resultaten ervaren.

Het is ook belangrijk om op te merken dat communiceren precies wat er gebeurt, waarom het gebeurt, en wanneer het door het hele proces heen gebeurt, iedereen in de lus zal houden en de angst zal verminderen die ERP-implementaties kunnen veroorzaken. Verrassingen kunnen zowel goed als slecht zijn. Als uw werknemers - de eindgebruikers - vanaf het begin begrijpen dat de goedkeuring van ERP-technologie een bedrijfsinitiatief en -strategie is en niet alleen een nieuw softwarepakket of een ICT-project, zullen ze eerder het hele proces ondersteunen.

Het Project Management Team bestaat uit een toezichthouder die het project in deeltijd overziet. Hij of zij biedt de verwachtingen voor het project samen met de benodigde middelen; hij of zij is beschikbaar om de onvermijdelijke vragen te beantwoorden of eventuele zorgen weg te nemen. Het team heeft ook een projectleider nodig die goed geïnformeerd is over uw bedrijf, eerdere managementervaring heeft en duidelijk kan communiceren. De leider vertegenwoordigt het team en het project voor het hogere management en is verantwoordelijk voor het behalen van de projectdoelstellingen. De resterende teamleden krijgen hun gedetailleerde taken en verantwoordelijkheden toegewezen tijdens het planningsproces; de teamleden moeten worden gekozen op basis van hun niveau van expertise en kennis met betrekking tot de taak, aangezien zij het meest worden getroffen en het meest geneigd zijn om de implementatie van de ERP-systeemsoftware te zien slagen.


WAT ZIJN DE IMPLEMENTATIEFASEN:

Nu uw team is samengesteld, komen de implementatiefasen in het spel. De stadia zijn als volgt:

 • Ontdekking - Bestaat uit processen die helpen bij het definiëren van de behoefte, visie, reikwijdte van het project en het verkrijgen van commitment van de klant om door te gaan.
 • Plan & Monitoring - Bestaat uit processen waarbij een strategie wordt ontwikkeld om het werk te voltooien, evenals de voortgang meten en indien nodig corrigerende maatregelen nemen. Dit gebeurt gedurende het hele proces.
 • Analyse - Deze fase is een meer gedetailleerd niveau van ontdekking en bestaat uit processen waarbij gedetailleerde vereisten worden verzameld en de zakelijke behoeften van de klant worden geanalyseerd.
 • Ontwikkeling - Betrek processen erbij die de taken uitvoeren die in de strategie zijn geïdentificeerd.
 • Stabiliseren - Bestaat uit een reeks processen om te zorgen dat een oplossing voldoet aan de vereisten van de klant en klaar is voor volledige implementatie in een live productieomgeving. Dit omvat ook de bereidheid van een klant om de oplossing te gebruiken.
 • Implementeren - Processen die de oplossing in een productieomgeving implementeren.
 • Nazorg en software testen - Processen die zijn geïmplementeerd om de klant te ondersteunen als deze eenmaal live is met de oplossing, wat tot projectafsluiting heeft geleid.

van een erp systeem zijn er vele soorten, wij helpen u bij de juiste keuze en implementatie


WAT IS DE VOLGENDE STAP:

APPelit zal u bij elke stap begeleiden. Of u nu een Express, Standaard of Geavanceerd projecttype hebt, u beschikt over de tools, middelen en methodologie die nodig zijn om uw ERP-systeemsoftware met succes te implementeren. De fasen van de implementatie van ERP-technologie zorgen ervoor dat uw partner en uw projectmanagementteam - die allemaal functionaliteit, bruikbaarheid en flexibiliteit wensen voor de eindgebruikers - vakkundig omgaan met het implementatieproces.

Wij hopen dat dit u een algemeen beeld gaf van hoe het ERP-implementatieproces eruit ziet en hoe vredig het kan zijn als het correct wordt uitgevoerd. Alle ERP-implementaties variëren in omvang en de ERP-technologie verandert voortdurend, maar we weten hoe we deze veranderingen moeiteloos moeten afhandelen. Neem contact met ons op en we beginnen vandaag met het implementeren van uw ERP-systeemsoftware.


ENKELE REFERENTIES VAN ERP IMPLEMENTATIES

ORANGE.BE - QUALITY & CONTROL ERP APPLICATIE

ERP oplossing voor ORANGE.BEERP apllicaties op maatbedrijfsoplossingen met een mobiele applicatieORANGE.BE ERP-applicatie

IJB GROEP - MEET & CALCULATIE DESKTOP ERP APP C# SOFTWARE

IJB GROEP - MEET & CALCULATIE DESKTOP ERP APP C# SOFTWARE

ROCK OIL - MONITORING COMPANY AND GOVERNMENT VEHICLES WITH TERMINAL REGISTRATION AND CARD PAYMENTS

ERP IMPLEMENTATIE op app niveaumonitoring and government vehicles terminal registrationrock oil erp appenterprise recourced based management apps

SLIJPTECHNIEK ENTER - APP VOOR POSITIE & GEREEDMELDING VAN PRODUCTIE EN HERSLIJPEN


Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen voor uw in-house software of huidig ERP pakket. Update uw huidige code of bouw het volledig opnieuw op! Neem nu, geheel vrijblijvend, contact met ons op voor uw eigen ERP solution.

Categorieën

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor de ontwikkeling van uw app idee of software oplossing en ontvang binnen 24 uur reactie.

 • orange
 • openbaarministerie
 • valvoline
 • smurfitkappa
 • bekina boots
 • leprastichting
 • apk group
 • world fashion centre
 • ijbgroep
 • slijptechniek enter
 • dermatude
 • motoroccasion
 • nouveau contour
 • ssh
 • stichting robijn
 • amstelveen college