HOE KAN EEN ERP CRM EEN MEERWAARDE ZIJN

CRM, Het is een veel gehoorde term in de wereld sales en klantenservice en ook binnen andere afdelingen valt deze afkorting regelmatig. Steeds meer organisaties ontdekken de waarde van een goed CRM-systeem en het bijbehorende CRM-proces. Dit geldt zelfs voor organisaties die traditioneel niet bekend staan om een grote sales- of supportafdeling.

custom ERP CRM pakket voor uw bedrijf

BETEKENIS CRM(-SYSTEEM)

Een CRM-systeem is in feite niet meer dan een systeem, bijna altijd software, om CRM te ondersteunen. Als we het hebben over een ERP CRM-systeem is het dus goed om eerst te kijken naar wat CRM precies is. CRM staat voor Customer Relationship Management wat letterlijk vertaald Klant Relatie Beheer betekent. De onderstaande definitie sluit hier goed bij aan: “CRM is de manier waarop bedrijven omgaan met huidige en potentiële klanten”. Vaak hebben bedrijven verschillende doelen wanneer ze een CRM-systeem gebruiken:

 • Huidige klanten zo lang mogelijke aan de organisatie binden door zoveel mogelijk waarde te leveren aan deze klanten. Dit kan omdat het bedrijf vanwege het CRM-systeem meer te weten komt over een klant.
 • Het aantrekken van potentiële klanten en het begeleiden van het volledige proces dat hierbij komt kijken. Dit is één van de processen dat een CRM-systeem ondersteunt.
 • Inzicht krijgen in klanten en prospects: hoeveel een klant besteedt, hoeveel contactmomenten er zijn en via welke kanalen dat gaat, waar in het verkoopproces een prospect zich op dit moment bevindt, enzovoort.

Een CRM-systeem is dus veel meer dan een centrale plek waar alle gegevens over een klant of potentiële klant worden opgeslagen. Het is een plek waar alle interactie met een andere partij in kan worden vastgelegd, geanalyseerd en geoptimaliseerd.


END-TO-END ONTWIKKELING VAN MAATWERK SOFTWARETOEPASSINGEN

APPelit brengt de meest ervaren software-ontwikkelaars in de branche om end-to-end op maat software applicatie ontwikkeling e bieden, van de eerste case-analyse tot ondersteuning na de implementatie. Of het nu gaat om de integratie van uw sypply chain management, bedrijfsapplicaties, het aanpassen van uw bestaande ERP software, CRM system of het vanaf de grond af opbouwen van een nieuwe applicatie, als het op de ontwikkelsoftwarekant van IT aankomt, zijn maar weinigen even gekwalificeerd als APPelit.


CRM & ERP-oplossingen met alle flexibiliteit, vertrouwdheid en functionaliteit die u van uw software mag verwachten. Het is een oplossing die werkt zoals u doet, de manier waarop uw bedrijf werkt en de manier waarop technologie moet werken: organisaties in alle soorten en maten helpen, binnen alle branches, om vruchtbaardere, productievere relaties op te bouwen met huidige klanten ( customer relationship ).

Voor CRM ( customer relationship management crm ) en ERP ( Enterprise Resource Planning ) integratie heeft ons integratieteam ervaring met werken in complexe, heterogene omgevingen die een naadloze integratie vereisen om een ​​holistische oplossing te bieden. Onze professionals worden erkend als een van de meest deskundige integrators op de markt en we hebben met succes enkele van de meest complexe integraties in de branche uitgevoerd.

CRM-pakket of maatwerk?

Net als met een ERP-systeem is CRM-software beschikbaar als maatwerk of als kant-en-klaar pakket. Een derde optie is dat een bepaald framework of platform als startpunt wordt genomen, dat vervolgens verder kan worden aangepast en geoptimaliseerd. Net als bij een ERP-systeem heeft iedere keuze voor- en nadelen en vereisen ze een unieke aanpak:

 • Bij een kant-en-klaar CRM-pakket zal de focus liggen op integratie in het huidige bedrijfsproces. Medewerkers leren hoe ze het maximale uit het nieuwe systeem kunnen halen en hoe het systeem aansluit hun werkwijze kan ondersteunen.
 • Bij een maatwerk CRM-oplossing ligt de focus op het opstellen van de requirements en het maken van de functionaliteiten. Het voordeel is dat het systeem helemaal op maat kan worden gemaakt. Het nadeel is dat dit iets duurder kan zijn, al verdient een goede maatwerkoplossing zichzelf altijd terug.
 • Bij een hybride aanpak, waarbij uit wordt gegaan van een bestaand platform en daarop verder wordt gebouwd, ligt de focus zowel op de integratie als op het op maat maken van de functionaliteiten. De hybride aanpak biedt het gemak van een kant-en-klare oplossing, maar levert ook wat flexibiliteit.

CRM-software voor uw bedrijf

Doordat de afgelopen jaren CRM als onderdeel van ERP-systemen in steeds meer bedrijven werd gebruikt, ontdekken steeds meer organisaties de kracht van een CRM-systeem. Niet alleen de salesafdeling, maar ook de klantenservice, marketingafdeling en HR-afdeling maken hier dankbaar gebruik van. Volgens onderzoeksbureau Gartner is het zelfs zo dat CRM-software in 2021 de meest populaire zakelijke software ter wereld is. Wilt u uw omzet per klant maximaliseren? Wilt u op één plek alle contactmoment met een klant of prospect inzichtelijk hebben, ongeacht of dit via mail, telefoon of Facebook is geweest? Wilt u uw klant centraal stellen en zorgen voor de perfecte ‘Customer Intimacy’? Wat de reden ook is, een goed CRM-systeem is onmisbaar in het bereiken van uw doelen. Bij APPelit hebben we jarenlange expertise opgebouwd met het realiseren van maatwerk CRM-oplossingen, net als met het integreren van bestaande CRM-pakketten. Bent u benieuwd naar wat een CRM-systeem kan betekenen voor uw bedrijf? Dan nodigen we u uit om contact op te nemen met één van onze CRM-experts. We nemen graag de mogelijkheden met u door.


ENKELE REFERENTIES VAN ERP / CRM

ORANGE.BE - QUALITY & CONTROL ERP APPLICATIE

ERP oplossing voor ORANGE.BEERP apllicaties op maatbedrijfsoplossingen met een mobiele applicatieORANGE.BE ERP-applicatie

IJB GROEP - MEET & CALCULATIE DESKTOP ERP APP C# SOFTWARE

IJB GROEP - MEET & CALCULATIE DESKTOP ERP APP C# SOFTWARE

ROCK OIL - MONITORING COMPANY AND GOVERNMENT VEHICLES WITH TERMINAL REGISTRATION AND CARD PAYMENTS

maatwerk crm appslocation based CRM softwaretransactie en betalingen overzicht in een mobiele appmobiele apps met locatie GPS gestuurde data

SLIJPTECHNIEK ENTER - APP VOOR POSITIE & GEREEDMELDING VAN PRODUCTIE EN HERSLIJPEN

erp specialist en consultant APPelit ontwikkelt en adviseert in ERP systemen in nederland en belgiemaak uw keuze in een mobiele dat gekoppeld is aan uw erp crm pakketherslijpen van metaal dankzij de erp oplossing van APPelitslijptechniek enter erp oplossing met een mobiele app


Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen voor uw in-house software of huidig ERP pakket. Update uw huidige code of bouw het volledig opnieuw op! Neem nu, vrijblijvend, contact met ons op voor meer informatie.

Categorieën

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor de ontwikkeling van uw app idee of software oplossing en ontvang binnen 24 uur reactie.

 • orange
 • openbaarministerie
 • valvoline
 • temptationisland
 • smurfitkappa
 • zodiaknl
 • bekina boots
 • leprastichting
 • apk group
 • boersenlem
 • world fashion centre
 • ijbgroep
 • slijptechniek enter
 • dermatude
 • motoroccasion
 • nouveau contour
 • ssh
 • stichting robijn
 • amstelveen college
 • Zorgaccent
 • afas