EEN EIGEN MOBIELE ANDROID APP LATEN MAKEN VOOR HET NIEUWSTE BESTURINGSSYSTEEM

Bij APPelit kunt u een app laten maken. Wij richten op ons alle type bedrijven. Wij geloven in een betaalbare app voor elke type wens. Voor het laten ontwikkelen van mobiele apps hebben wij in-house experts die van hun vak houden.

android app laten maken door APPelit

Op deze manier kunnen wij een android app sneller bouwen dan veel andere app ontwikkelaars. Wij verliezen echter nooit ons oog op de kwaliteit van de apps en zorgen voor de beste apps in de App Stores.


ZIJN ER GRENZEN BIJ APPELIT?
Nee. Alles is mogelijk. Wij kunnen apps maken in alle soorten en maten. Wij ondersteunen alle platformen en apparaten. Apps laten maken was nog nooit zo leuk! Lees meer over iOS apps.

AAN WAT VOOR PRIJS MOET IK DENKEN VOOR HET LATEN MAKEN VAN EEN APP?
Qua kosten is het moeilijk om te zeggen dat er zoiets als een vast kostenplaatje bestaat. Dit is geheel afhankelijk van uw wens! U kan apps al laten maken bij APPelit vanaf € 500,-.

VOOR WELK PLATFORM MOET IK KIEZEN?
Het maken van uw android app voor een bepaalde type platform hangt geheel af van het doel van de app en de doelgroep. APPelit kan u begeleiden bij het tot stand brengen van een goed werkend concept. Dus van A tot Z. Het houdt bij ons niet op bij alleen maar het maken van een app.

WAAR KAN IK EEN APP VOOR GEBRUIKEN?
Een native app laten maken is één ding, maar het doel bepalen moet vooraf gedaan worden. U kunt een app gebruiken als communicatiemiddel, marketingmiddel, informatievergaring én zelfs als afzetkanaal. Voordat wij uw app gaan maken bekijken wij de beste opties voor u.

ONDERSTEUNEN DE APPS VAN APPELIT PUSHBERICHTEN?
Ja, wij ondersteunen pushberichten. Wanneer wij uw app gaan maken, kunt u precies aangeven welke features u wenst. Wij gaan daar vervolgens mee aan de slag.

IK WIL EEN ANDROID APP LATEN MAKEN. WAT MOET IK NU DOEN?
U neemt contact op met APPelit voor het maken van een app. Met een goed gesprek kunnen wij u snel vertellen wat de mogelijkheden zijn en welk kostenplaatje u kunt verwachten. Meer weten? Neem dan gauw contact met ons op of bel direct via
(0)85 - 060 3548.


android apps bouwen voor mobiel en tablet

APPELIT MAAKT APPS BETAALBAAR, SNEL EN LEUK
Het maken van een goede app is moeilijk, het kost vooral erg veel tijd en doorzettingsvermogen. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om een app te maken. Maar het belangrijkste voor het maken van een app is het idee. Zonder een leuk idee voor een app kan je niks. Je moet kiezen voor wie is de app bedoeld, wat de app moet kunnen en hoe het eruit moet zien.

WAT HEB JE NODIG OM EEN APP IN ELKAAR TE ZETTEN?
Je hebt dus, om te beginnen, een idee en een doelgroep ndoig. Dat maakt de vormgeving erg belangrijk. Een zakelijke vormgeving werkt niet in alle gevallen. Er zijn soms tekeningen of foto’s nodig of een combinatie van de twee. Deze moeten gemaakt en voorbereid worden om in een app te kunnen gebruiken. Hier gaat meestal het meeste werk in zitten. Veel tekeningen en ook nog animaties. De vormgeving is erg belangrijk. De vormgeving bepaalt het karakter van je app. Is deze vrolijk of juist serieus?

Het is vaak moeilijk om dit door derden te laten doen, omdat je eigen gevoel die je bij de app hebt vaak moeilijk over te brengen is. Wil je het door iemand anders laten doen? Zorg dan dat de stijl van de vormgever goed bij je past. Wil je het zelf doen? Dan is goede software erg handig.

Als je weet hoe de app er uit ziet, moet de app natuurlijk ook nog wat kunnen doen. Er moet een ''motortje'' gemaakt worden. Dit is vaak het grootste obstakel. Hoe de app zijn ding doet zien de meeste mensen namelijk niet en vinden ze nog minder boeiend om te weten. Ze drukken op een knop en er gebeurt wat. Hoe het gebeurt, wil niemand weten. Het is ook de architect die de eer krijgt en niet de metselaar of de timmerman. Dat is het grote verschil met vroeger. Toen was de programmeur het belangrijkst, nu niet meer.

Als je echt wilt leren programmeren kan je doen wat ik heb gedaan. De boeken induiken. Ik heb gekozen om de programmeer taal Objective-C te leren. Deze taal wordt gebruikt door Apple om iPhone en iPad apps te maken. Als je Objective-C gebruikt is de enige beperking, de beperking van Apple zelf. Sommige dingen mogen niet van Apple, maar al het andere kan er mee.

Met het kunnen maken van apps ben je er nog niet. Je hebt wel een Mac nodig om de apps te kunnen maken. De Mac Mini is al voldoende om op te testen. Voor het ontwikkelen voor Android is geen Mac nodig. Het progammeren gebeurt in de taal Java.

Om voor de Appstore van Apple apps te maken, moet je lid worden van het Apple Developer Programm. Als je lid wordt kan je meteen alle benodigde programma’s downloaden die je nodig hebt. Je hebt dan X-Code om in te programmeren en dit gebeurt, zoals ik al schreef, in Objective C. Je stuurt je app dan op naar Apple en zij bekijken de app en keuren de app hopelijk goed. Dit duurt meestal een week. Gewone apps zijn alleen via de Appstore te krijgen, voor jailbreak informatie mag u op internet rondzoeken. Bekijk de mogelijkheden voor een Apple Watch app hier.

Voor Android geldt dit minder. Wil je jouw apps plaatsen op Google Play, dan moet je lidmaatschap betalen. Maar in tegenstelling tot Apple kunnen Android apps ook via andere stores aangeboden worden zonder dat een apparaat daarvoor aangepast hoeft te zijn. De kosten zijn dan per store verschillend. Onder andere Amazon heeft een eigen store.

APPelit heeft een professioneel team voor je klaar staan om je gewenste app te maken. Wij programmeren je app geheel naar wens met alle nodige functies en grafische vormgeving. Bekijk ons portfolio op de Android appstore voor onze referenties.


MOBIELE APP LATEN MAKEN VOOR iPHONE, ANDROID OF EEN ANDER MOBIEL PLATFORM?
Waarom niet uw bedrijf nog meer profileren met behulp van een iPhone app of Android app!

Bijna iedereen heeft een iPhone, iPad, Android of Windows Phone toestel. Dit aantal neemt steeds meer toe, net als het gebruik van tablets. Maak gebruik van deze blijvende trend door uw bedrijf te profileren met uw eigen mobiele app voor alle platformen. Ook kan APPelit u van dienst zijn bij het mobiliseren van uw huidige website. Bedien uw klanten met optimale mobiele gebruiksvriendelijkheid, anders gaan ze naar de concurrent. ZONDE!

mobiele apps worden door ons op maat gebouwd

Wij helpen u graag bij het maken van uw mobiele applicatie voor iPhone of Android of andere platformen. Apps zijn nog jong, maar al razend populair. In 2008 begon Apple met de verkoop van de eerste apps. Die waren bedoeld als database voor contacten, kalenders en email. Maar al snel ontwikkelden apps zich in alle richtingen: er kwamen spelletjes, je kon boodschappenlijsten maken of gewoon de krant lezen. Voorlopig groeit de markt nog steeds: er komen dagelijks vele nieuwe apps bij. Wie een gouden idee heeft, kan rijk worden. Op eigen houtje een app maken voor Android is niet simpel, daarom is APPelit er voor u. Wij hanteren een simpele stappenplan voor het voor het maken van uw app:

Stap 1: Het idee
Achter een goede app zit een goed idee. Welke mogelijkheden moet de app hebben en voor wie is het bedoeld? Maak een goede schets van jouw idee.

Stap 2: De concurrentie
Hoe groot is de markt waarop je je richt? Wie hebben soortgelijke apps en welke mogelijkheden hebben die? Hoe blijft jouw app vernieuwend?

Stap 3: Visueel maken
Zoek naar beeldmateriaal en denk na over een herkenbare stijl. Zoek afbeeldingen, tekeningen en foto’s die op elkaar aansluiten en een passend lettertype. De vormgeving bepaalt het karakter van je app en moet passen bij de inhoud en mogelijkheden van de app.

Stap 4: Get maken van een app
Het technische is voor veel mensen de grootste uitdaging. Met APPelit heeft u een partner, die niet alleen de juiste kennis in huis heeft maar ook extreem betaalbaar is voor het maken van apps.


KLIK HIER OM ENKELE DOOR ONS ONTWIKKELDE ANDROID APPS TE BEKIJKEN

portfolio van gemaakte android apps door APPelit

Categorieën

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor de ontwikkeling van uw app idee of software oplossing en ontvang binnen 24 uur reactie.

 • orange
 • openbaarministerie
 • valvoline
 • temptationisland
 • smurfitkappa
 • zodiaknl
 • roompot
 • nierstichting
 • bekina boots
 • leprastichting
 • apk group
 • boersenlem
 • world fashion centre
 • ijbgroep
 • slijptechniek enter
 • dermatude
 • motoroccasion
 • nouveau contour
 • ssh
 • stichting robijn
 • amstelveen college
 • Zorgaccent
 • afas
 • ridderiq