E-LEARNING APP EN SOFTWARE ONTWIKKELING DOOR ERVAREN ONTWIKKELAARS

E-learning is de toekomst. We creëren krachtige e-learningoplossingen, leerbeheersystemen, Machine Learning apps en e-learning apps voor het onderwijs en bedrijfsleven. Boordevol krachtige functies, interactieve ontwerpen en grote eenvoud.

E-learning oplossingen. Herdefinieer de e-learning-industrie met aangepaste e-learning-ontwikkeling.

e learning app voor onderwijs en bedrijfsleven


INTERACTIVE AUDIO & VIDEO STREAMING

Stream uw leerlessen of live klaslokalen op interactieve online leerapps voor on-demand / live video en audiostreaming. E-leersysteem.

A-SYNCHROON LEREN

Doorbreek de barrières van tijd en locatie. De mobiele leerapp biedt een interactieve omgeving van a-synchroon leren voor uw studenten en medewerkers. E-learning oplossingen.

QUIZZES EN EXAMENS

Maak van het leren een leuke activiteit met online quizzen en examens. De e learning app kan worden geleverd met vooraf gedefinieerde quizzen en u kunt uw eigen examens maken. Mobiele leerapp.

VIDEOVERGADEREN

Communiceer met uw gebruikers via een videoconferentiekanaal. Maak het leren interactief door middel van live groepsconferenties. Online leer-apps.

OPLEIDING & DIGITAL COURSES

Voorzie uw gebruikers van zeer interactieve mobiele trainingsapps door middel van opgenomen lezingen, lessen en live klaslessen. E-learning ontwikkeling.

E-COMMERCE

Verkoop video's, lessen, boeken of leerproducten via een volledig beveiligd en eenvoudig te gebruiken, ingebouwd e-commerceplatform.


DE E-LEARNING OPLOSSINGEN

Ons team van bekwame ontwikkelaars beheersen de kunst van het ontwikkelen van een e-learningportaal, apps voor het leren van kinderen, apps voor schoolonderwijs en bedrijfsleven, virtuele klaslokaal-apps, instellingsbeheerapps, Machine Learning apps en systemen voor het leren van vaardigheden. Met onze online ontwikkeling van leerlingtoepassingen en medewerkersdiensten helpen we uw bedrijf om een ​​indrukwekkende groei in de sector te bereiken.

ontdek de E-LEARNING OPLOSSINGEN bij APPelit voor onderwijs en bedrijfsleven

VIRTUELE KLAS APPS

Laat je studenten en medewerkers de lessen vanuit huis volgen. De e-learningapp kan worden geleverd met geavanceerde functies zoals Live Video Streaming, Planning (om studenten en medewerkers in staat te stellen de klas op hun gewenste tijd bij te wonen), Classroom Recording, Videoconferenties, Groepsstudies en nog veel meer.

APPS VOOR SCHOOL- EN BEDRIJFSONDERWIJS

De apps voor school- en bedrijfsonderwijs kunnen worden geleverd met alle functies van een Virtual Classroom-app, plus extra functies en bevoegdheden voor de beheerder. Het is een compleet instituutbeheersysteem met functies zoals aanwezigheidsregistratie, betalingsregistratie, klassevolging en nog veel meer.

MACHINE LEARNING APPS

De eenvoudigste en meest populaire app is een mobiele applicatie voor het onderwijs en bedrijfsleven. De mobiele leerapp beschikt over een grote database met studiemateriaal, video's, vragen, quizzen en ander aanbod, zodat de studenten en medewerkers door video's of studie kunnen leren. U kunt een abonnementsbedrag in rekening brengen om het in een verdienmodel om te zetten.

VAARDIGHEDEN APPS

Vaardgheden apps zijn behoorlijk populair en toegewijd aan professioneel leren. Van zakelijke lessen tot programmeren, webontwerpen en nog veel meer, deze mobiele trainings-apps hebben een grote impact in het bedrijfsleven. Een grote database met materiaal, video's en community maken deze apps tot een geweldige leerplek.


E-LEARNING SOFTWARE APPLICATIE ONTWIKKELING

Mobiel en tablets worden steeds populairdere platforms voor de ontwikkeling van e-learningapplicaties. Een enorme groei in het gebruik van mobiele apparaten om toegang te krijgen tot e-learningcontent is opgemerkt. In tegenstelling tot pc's of laptops bieden mobiele apparaten gebruikers altijd en overal onmiddellijke toegang tot e-learning content.

APPelit helpt klanten door boeiende en informatieve e-learningcontent te maken die als cursussen wordt aangeboden. We sparren met organisaties voor hun e-learning applicatie-ontwikkelingseisen gericht op mobiele platforms of tablets. Ons team van ontwikkelaars werkt in een door een project beheerde omgeving die is ontworpen om snel de ontwikkeling van hoogwaardige e-learningtoepassingen te versnellen. Ontwerpers, ontwikkelaars, instructeurs en scriptschrijvers in ons e-learning applicatieontwikkelingsteam werken in het project samen met de medewerkers van de klant en voeren het proces uit volgens de huidige trends in de branche.

Onze expertise op het gebied van de ontwikkeling van onderwijsapplicaties is vrij naadloos voor klanten die praktisch bruikbare informatie nodig hebben voor verschillende leerprocessen. Wij helpen organisaties door de eenvoudigste trainingsondersteuning en leeroplossingen te bieden voor complexe zakelijke uitdagingen. We volgen een goed gedefinieerde, goed gestructureerde constructie van cursussen en presenteren deze via de vriendelijkste gebruikersinterfaces en gebruikerservaringen.

Met rijke kennis van technologieën zijn we in staat om branchespecifieke leer-apps te maken voor een reeks situaties en deze toegankelijk te maken via smartphones of tablets. Wij stimuleren waarde en creëren een hoog niveau van interactiviteit om e-learning invloedrijk te maken. Onze e-learning app-ontwikkelaars kennen het beste gebruik van native programmeertalen, webtechnologieën en verschillende video- en audioformaten in mobiele e-learningtoepassingen.

Hier zijn de voordelen van het aanbieden van onderwijs, leren en training op mobiele apparaten via applicatie ontwikkeling in e-learning:

Schaalbaarheid
Met een e learning app is het handiger om snel nieuwe beleidsregels, trainingen, concepten en ideeën te maken en hierover te communiceren. E-learning is flexibel, of het nu wordt toegepast op onderwijs, in het bedrijfsleven of voor entertainment.

Capability en consistentie
Met een e-learning app kunnen docenten een hogere mate van dekking van het publiek bereiken. Berichten blijven ook consistent omdat een enkele communicatie kan worden verzonden naar de hele groep die is verbonden met de app. Ook op deze manier ontvangen alle leerlingen dezelfde opleiding ondanks het feit dat ze geografisch verspreid wonen.

Hoge retentiegraad
Elearning-apps zijn gebaseerd op gemengde leermethoden die resulteren in een hoge mate van retentie. Studenten kunnen worden gepresenteerd met een zeer inspirerende leeromgeving die hen helpt meer te leren, gedurende een lange tijd.

Besparingen van tijd en geld
Met een e-learningtoepassing kunnen hogescholen, universiteiten en trainingsinstituten enorm veel geld besparen om klasgebonden trainingen te beheren. Bij de leerlingen verminderen e-learning apps de reistijd omdat studiemateriaal beschikbaar kan worden gemaakt op hun apparaten - smartphones en tablets.

Metingen van activiteiten van leerlingen en ROI
E-learning is een perfect hulpmiddel voor onderwijs- en opleidingsverstrekkers, omdat zij de voortgang van leerlingen kunnen volgen en rapporten over hun activiteiten kunnen maken om de ervaring te verfijnen.

Verminder de CO2-uitstoot
Wanneer leren wordt aangeboden via smartphones, tablets, pc's, is het mogelijk om papieren helemaal uit het hele proces te verwijderen. Examens, testen, quizzen en studiemateriaal kunnen online worden gebracht, waardoor het milieu die wordt gecreëerd door het op papier gebaseerde leerproces aanzienlijk wordt verminderd.

Flexibiliteit
Leren blijkt interessanter en sneller grijpend wanneer studenten dingen leren op hun gemak. Ze hebben toegang tot studiemateriaal ongeacht tijd en plaats. Ze kunnen leren, zelfs als ze op reis zijn.

Neem voor meer informatie en voorbeelden naar ons beste voorbeeld van de implementaties van e-learningapplicaties contact op met een van onze experts of stuur een e-mail naar [email protected] We werken de klok rond om onze klanten te helpen met geschikte oplossingen.


ENKELE REFERENTIES VAN EEN E LEARNING APP

OPENBAAR MINISTERIE - EDUCATIEVE E-LEARNING WEBAPPLICATIE MET GEBRUIKERSBEHEER, SCORES & STATISTIEKEN

OPENBAAR MINISTERIE - APP & WEB GAME DESIGN DEVELOPMENT

KLASSEWERK - MOBIELE ONDERWIJSAPP VOOR HET LAGER ONDERWIJS MET SCHOOLBEHEER

KLASSEWERK - ONDERWIJS GAME APP

OPPORTUNITIES - KARAKTEREIGENSCHAPPEN TEST VOOR KINDEREN & VOLWASSENEN

E LEARNING software app op maat

Categorieën

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor de ontwikkeling van uw app idee of software oplossing en ontvang binnen 24 uur reactie.

 • orange
 • openbaarministerie
 • valvoline
 • temptationisland
 • smurfitkappa
 • zodiaknl
 • roompot
 • nierstichting
 • bekina boots
 • leprastichting
 • apk group
 • boersenlem
 • world fashion centre
 • ijbgroep
 • slijptechniek enter
 • dermatude
 • motoroccasion
 • nouveau contour
 • ssh
 • stichting robijn
 • amstelveen college
 • Zorgaccent
 • afas
 • ridderiq