COMMUNITY APP VOOR UW SPECIFIEKE PUBLIEK

Verbind uw publiek! U heeft een meer efficiente manier nodig om te communiceren met
uw publiek. Of het nu een grote groep of specifieke groep mensen is,
een community app is de manier.

ontwikkel uw eigen community app bij AppElit

Deel informatie en verhalen
Probeer tal van verschillende manieren om te delen. Maak een app voor uw publiek, organisatie of de hele wereld. Met de app kunt u: uw community verbinden, informatie en projecten tonen, onderling chatten, gebruikersdata beheren, onderwijzen en groepen verzamelen.

Verbind gebruikers met data
Iedereen profiteert van data die toegankelijk is waar en wanneer ze willen. Maak het toegankelijk via een app en het web. Profiteer van gegevens om uw publiek nog beter met elkaar te verbinden en naar hun toe te communiceren.

Innoveer en kom samen in actie
Verrijk uw publiek met informatie, evenementen- en cursustoegang, chats, deals, dating, vrienden en nog veel meer. Door gebruikers toegang te geven tot allerlei informatie in bijv. een lijst of kaart, profiteren zij hier elke dag van.


ENKELE REFERENTIES VAN COMMUNITY APP

MOTORHIT

MOTORHIT community app social platform voor motorrijders je eigen account in de app van motorhit alles wat motoroen te maken heeft vind je in de motorhit app

STICHTING ROBIJN

STICHTING ROBIJN koost voor Appelit voor app ontwikkeling een eigen community opbouwen met je mobiel handige agenda functie met data voor stichting robijn meld je ziek via de mobiele app van stichting Robijn