MOBIELE CMS APPS. SNEL EN EENVOUDIG UIT TE BREIDEN

Uw bezoekers gebruiken hun mobiele apparaten om uw site te bezoeken, maar ze verwachten een betere ervaring dan die ze krijgen via een webbrowser.

CMS apps: eenvoudig zelf te beheren

Ze willen mobiele apps die gebruik maken van persoonlijke gegevens, apparaat sensoren en diensten voor geolocatie om hun een unieke ervaring te bezorgen. APPelit ontwikkelt altijd CMS apps ( mobile apps met Content Management Systeem), zodat uw gebruikers altijd voorzien zijn van een uitgebreide app en u het beheer volledig in eigen handen hebt. Het presenteren van informatie aan uw gebruikers is nog nooit zo eenvoudig en actueel geweest en de besparing op onderhoud is enorm.


VOLLEDIGE CONTROLE

Uw app ziet er geweldig uit en werkt geweldig, maar unieke eisen vereisen unieke toepassingen. Met een eigen Content management is de volledige controle over de mobile app in uw handen. Liever uw tijd besteden aan ondernemen? Dat kan. Wij kunnen het onderhoud, beheer, aanpassingen en updates van u overnemen tegen een minimaal maandelijks bedrag zodat uw mobile apps altijd up-to-date is en u bezig kunt zijn met verkoop en promotie.


REFERENTIE

FLEXWERK

flexwerk cms app app met eigen beheergedeelte app voor de uitzendbureau vacatures bekijken in de app voor uitzendbureau

SOCCER FORECAST

soccer forecast app voetbaluitslagen app app met uitslagen voetbal per land een eigen app met uitslagen per club

SHISHASPOT

shishaspot app zoekresultaten met landkaart in de app bekijk gegevens per shisha lounge in nederland bekijk openingstijden en contactgegevens per locatie

EFENDIM

efendim app vind turkje bedrijven met efendim app turkse evenementen in de efendim app een app met alle bedrijven in 1 overzicht, het kan bij APPELIT