OFFERTE AANVRAGEN

Webshop app

Overstappen op uw eigen webshop app?
Slaag met dit stappenplan

webshop app laten maken

Voor uzelf

Wat zijn de voordelen?

Wat zou het mooi zijn als u uw omzet kunt laten groeien, zonder daar veel voor te hoeven doen… Met een eigen webshop app komt dat voor u binnen handbereik. Want zo’n app levert u en uw klanten veel gemak en voordeel op. Hoe u een webshop app kunt maken? En waar verder uw kansen hiermee liggen? Dat ontdekt u hieronder.

webshop app voor ios en android laten maken webshop in app vorm voor tablet en ipad laten ontwikkelen

Combineer deze en andere functies

Uw webshop app op maat

Allereerst koppelt u natuurlijk makkelijk uw nieuwe of bestaande (mobiele) shop aan deze app. Foto’s en video’s toevoegen? Ook die functie zit standaard in de webshop app. Datzelfde geldt voor contact- en route-informatie, waarmee u klanten naar uw vestiging leidt. En dankzij het dashboard waar u het gedrag van uw klanten ziet, weet u wat bij hen past en hoe u de marketing slimmer op hen richt. O ja, test via de app dan ook meteen snel en simpel de klanttevredenheid.

Maar.. ik heb al ’n mobiele site | Dat kan beter
Veel bedrijven vragen zich af wat een webshop app toevoegt, als ze al een mobielvriendelijke website hebben. Nou, laten we het zo zeggen: er gaat een wereld voor u op. In de eerder genoemde voordelen ziet u dat terug. Met name de interactie maakt dat u beter klantenbereik, snellere verkoop en tevreden klanten krijgt. Júist in combinatie met een mobiele site. Hiermee aan de slag? Gebruik het volgende stappenplan.

website testen

Ecommerce in uw handpalm

Meer omzet met een webshop app

 • Meer klantenbinding, meer omzet
 • Nieuws/pushberichten sturen bij nieuwe collectie of actie
 • Gepersonaliseerde kortingscodes en acties inzetten
 • Geautomatiseerd met social media combineren
 • Klantgedrag volgen via helder en uitgebreid dashboard

Wat zijn de voordelen? | Voor uw klanten

 • Met één klik orders plaatsen, (digitaal) product downloaden
 • Snel online facturen inzien
 • Direct betalen
 • Makkelijk eigen account beheren
 • Altijd alle bedrijfs/productinfo bij de hand

Neem contact op

5 stappen

Uw eigen webshop app maken
 1. Verzamel de juiste mensen om u heen
 2. Stel samen doelen voor uw webshop app
 3. Selecteer functies bij uw doelen
 4. Werk met de modernste apptechniek
 5. Zet in op vindbaarheid voor uw app

APPelit heeft veel ervaring met dit stappenplan. Als expert in ontwikkeling van webshop apps en andere software realiseerden we dan ook al talloze webwinkelapplicaties. Een aantal voorbeelden treft u op deze pagina. Wilt u hulp met uw app, ontdek dan hieronder een verdiepingsslag op het stappenplan. Of vraag ons rechtstreeks om hulp.

De juiste mensen & doelen | Startpunt
Uit ervaring weten we dat het beter werkt als u met een team eerst nadenkt over uw webshop app, voor u die gaat of laat ontwikkelen. Verzamel hiervoor management, marketing en gebruikers. Met deze groep stelt u doelen op. Zo ontstaat vanzelf het handvat voor de bouw van de app. Of voor de briefing aan de appbouwer. Samen met de bouwer of uw ICT’er kiest u dan makkelijker welke functies thuishoren in uw app om de doelen te halen.

Modernste apptechniek | SEO voor uw shop app
In de wereld van appontwikkeling bestaan allerlei apptechnieken. Gaat u voor de best werkende applicatie? Dan komt u uit bij de techniek van progressive web app. Die vormt ook de beste basis voor de vindbaarheid in de app stores. En wilt u daar nog een handje hulp bij? Tref dan al tijdens de ontwikkeling de juiste maatregelen voor app store seo.

Starten met uw webshop app? Meer weten?

Als u uw contactgegevens achterlaat, hoort u binnen 24 uur van ons.

Neem contact op

webshop app

Zij gingen u al voor

orange Openbaar Ministerie valvoline temptation island smurfit kappa zodiak nederland roompot vakanties nierstichting bekina-boots lepra stichting hooikammer automotive van otten broodspecialist waterpik report app klassewerk APK group Boers en Lem world fashion centre Merin IJB groep slijptechniek enter dermatude motoroccasion Nouveau-Contour ssh - student housing stichting robijn amstelveen college zorgaccent almelo afas software ridderiq care for women