OFFERTE AANVRAGEN

Strategisch automatiseren? De businessanalist helpt

Grip op uw IT-uitdagingen

Van tijd tot tijd is het nodig: uw IT onder de loep nemen. Voldoet alles nog? Vallen er bestaande processen te automatiseren? Zijn er nieuwe mogelijkheden om op in te springen? Grote kans dat u door verder te automatiseren veel geld bespaart op uw interne organisatie en processen. Wat hierbij helpt is de inzet van een businessanalist. APPelit stelt deze analisten graag voor u beschikbaar.

De IT-duizendpoot

Wat is een businessanalist?

Een businessanalist is een duizendpoot op automatiseringsgebied. Het ene moment is hij regisseur, het andere moment coördinator, facilitator, verzamelaar of trainer. In al deze rollen staat één ding centraal: hij is specialist in software analyse, business analyse en alles wat daaromheen zit. Hij helpt u dus het beste uit uw automatiseringsproject te halen.

APPelit hielp al talloze organisaties hun IT en automatisering naar een hoger level te brengen. Ook u helpen we graag.

5x Hulp

Hoe helpt onze businessanalist u?

  1. Projectregie en focus bewaken
  2. Vereisten verzamelen
  3. Prototype opzetten
  4. Ontwikkeling in stappen introduceren (scrum, agile)
  5. Kennis overdragen

Neem contact op

Van regisseren tot coördineren | Zicht op het proces
Wat is uw doel? Welke risico’s zijn er? We helpen u graag met definiëren van deze kerninformatie. Om van daaruit samen de juiste keuzes te maken. Loopt alles? Dan stellen wij ons op als coördinator en houden we focus op uw doelen. Zo houdt u grip op uw team, project en resultaten.

Onderweg sporen we gaten in het proces op. En zoeken we steeds naar hoe we uw softwareproject nog soepeler laten verlopen. Geeft u tussendoor presentaties? Dan leveren we diagrammen die helder zijn, van ICT’er tot CEO.

businessanalist

Uitgangspunt voor uw project

Vereisten verzamelen

Met het gewenste succes in uw achterhoofd, kijken we: wat is er nodig om uw project te laten slagen? Op basis daarvan helpen we u met scherp stellen welke functies en uitstraling uw software daarvoor nodig heeft.

Neem contact op

Prototype opzetten

Vóór de technische start

In de praktijk komt het veel voor: softwareprojecten die mislukken, omdat een softwareontwikkelaar doorsloeg in de techniek. Of omdat de werking anders is dan u vooraf in gedachten had. Om die reden helpen wij u eerst met een prototype van uw software: geen technisch ontwerp, maar een overzicht van wat wanneer binnen uw nieuwe software gaat gebeuren.

Ook krijgt u in deze fase zicht op hoe uw data eruit ziet op het beeldscherm. Dit alles helpt u om de wensen en eisen aan de software beter scherp te stellen. Daarnaast voorkomt u er vooral veel kosten mee, die nodig zijn om de softwareontwikkeling halverwege flink bij te sturen …

prototype analyse

Op weg naar ontwikkelen in stappen

Zo maakt u scrum & agile tot succes

Schakel ons waar nodig ook in als scrummaster: begeleider van de complete installatie en van uw ontwikkelteam. Wilt u met zelforganiserende teams (agile) aan de slag? Alles wat hiervoor nodig is, vindt u in onze businessanalist. Onderweg dragen we sowieso continu onze kennis over. Zo kan uw team straks verder met het project en de software, los van onze hulp.

Meer weten? Laat het óns weten

Ontdek hoe betere automatisering uw organisatie helpt met veranderen, vernieuwen en groeien. Maak hiervoor een vrijblijvende afspraak met APPelit. Vul uw gegevens hieronder in en u hoort snel van ons.


Zij gingen u al voor

orange Openbaar Ministerie valvoline lcps logo rockwool temptation island smurfit kappa zodiak nederland roompot vakanties nierstichting bekina-boots lepra stichting tectyl teunis rijssen hooikammer automotive van otten broodspecialist waterpik report app klassewerk APK group Boers en Lem world fashion centre Merin IJB groep slijptechniek enter dermatude motoroccasion Nouveau-Contour ssh - student housing stichting robijn amstelveen college zorgaccent almelo afas software ridderiq care for women evicare fysiomaterialen.nl 2twnty4 zzg zorg instelling