GRATIS GROEISCANDartMAAK UW DROMEN WAAR

Bridgesessie voor software ontwikkeling

Waar staat uw organisatie? Waar wilt u naartoe? En wat staat er nog in de weg? Dát zijn kortweg de uitgangspunten voor een bridgesessie van strategisch softwarepartner APPelit; dé manier om blij te worden van uw nieuwe software, site of app en een miskleun te voorkomen. Deze sessie hoort bij ons uitgebreide ontwikkelplan, uw garantiebewijs voor succes.

Waarom een bridgesessie

Voorbeelden van mislukte softwareprojecten kent u ongetwijfeld. Geregeld staan de media er vol van, bijvoorbeeld van falende overheids-softwaretrajecten. Dankzij onze ervaring weten we waar het makkelijk misgaat. En vooral: hoe u dit voor blijft en juist enthousiast wordt van de samenwerking én het resultaat. Zo zorgt u voor een investering die vooral gaat om wat die oplevert in plaats van kost!

Wat is een bridgesessie? | Brainstorm voor succes

Een bridgesessie bij APPelit is een soort brainstorm. De juiste mensen zetten we om de tafel om een aantal zaken helder te krijgen. Wie die juiste mensen zijn? Meestal leden van de directie, meewerkers uit de doorsnee van uw organisatie (gebruikers van software) en interne ICT-medewerkers. Zo beslaan we alle facetten die een rol spelen in uw organisatie én uw toekomstige software.

Krijgen we vervolgens samen alle zaken helder? Dan hebt u eigenlijk de blauwdruk, het ontwikkelplan, voor uw softwareproject! Voor ons is dit de heilige graal; alles wat we doen en laten voor uw software, baseren we hierop.

Voor u is het plan uw ontdekking hoe prettig het werken is met ons. Tegelijk vormt het uw ‘garantiebewijs’ dat u krijgt wat u wilt. Op de uitkomsten van deze blauwdruk spreekt u ons immers makkelijk aan.

Bridgesessie in een notendop | Bridgesessie in een notendop

  1. Waar zit uw uitdaging precies?
  2. Hoe staat uw organisatie ervoor ten opzichte van deze uitdaging?
  3. Wat houdt uw organisatie tot nu toe tegen en wat probeerde u om dit op te lossen?
  4. Waar wilt u met uw organisatie naartoe (doel) en waarom?

Met de uitgediepte antwoorden op deze vragen bent u klaar voor de volgende stap: de ontwikkelfase, oftewel jumpsessie.

Basisstappen uitgediept | Oog voor risico’s & details

Om u een idee te geven hoe stevig we de 4 stappen van een bridgesessie aanvliegen, nemen we u hieronder mee in alles wat een rol speelt bij elk van de stappen.

Partners leren elkaar eerst kennen 🤝

GRATIS GROEISCAN

Stap 1: waar zit uw uitdaging precies?

Misschien ervaart u gebrek aan feeling met uw eindgebruikers of de tussenhandel. Of merkt u dat concullega’s u voor zijn met nieuwe manieren van werken. Of hangt de kostenpost van veel medewerkers op de weg (salesmensen, monteurs en anderen) u als een molensteen om de nek.

Wat ook kan? Dat u marktverandering ervaart en zoekt hoe hiermee om te gaan. Of u wilt simpelweg efficiënter werken en nieuwe mogelijkheden toepassen. Dit zijn allemaal mogelijke redenen voor u om met APPelit te brainstormen.

Stap 2: hoe staat uw organisatie ervoor ten opzichte van de uitdaging?

Van hardware en software (zoals website) tot organisatorische en strategische zaken – alles kan invloed hebben op het probleem dat u ervaart en opgelost wilt hebben. Daarom kijken we hier breed naar hoe u de zaken geregeld hebt. Ook wat betreft bijvoorbeeld communicatie, uw afnemers of uw eindgebruikers. Een marktonderzoek hoort dus ook bij deze stap.

Stap 3: wat houdt uw organisatie tot nu toe tegen & wat probeerde u om dit op te lossen?

Soms horen we dat marketingcampagnes mislukken of dat er te weinig budget is. Of dat er te weinig personeel is om nieuwe initiatieven van de grond te krijgen. Of er ontbreekt vakkennis bij de mensen. Dit zijn allemaal factoren die invloed hadden op de situatie waar u nu staat. Zijn ze te tackelen? Of vraagt het om een andere tactiek? We brengen het samen boven water.

Stap 4: waar wilt u met uw organisatie naartoe (doel) en waarom?

Vaak blijkt dat er een dieper doel achter de probleemstelling ligt. Die varieert bijvoorbeeld van onafhankelijker of moderner handelen tot meer onderscheidend worden. Of van makkelijker communiceren en sneller werken tot goedkoper opereren. Of van fouten voorkomen tot digitalere, meer geautomatiseerde werkprocessen. De oplossing? Die vertaalt zich bijvoorbeeld naar een nieuwe website, webshop, software of koppeling tussen nieuwe of bestaande software. Alle hiervoor genoemde stappen helpen stevig mee om van die oplossing niet een doel op zich te maken, maar een middel om het hogere doel in uw organisatie te halen. Als u dan uw doel haalt, verdient zo’n investering hiervoor zich dubbel en dwars terug.

Succesgarantie

Dankzij onze jarenlange ervaring durven we u na een bridgesessie en onze verdere ontwikkelaanpak een succes- en blijheidsgarantie te geven. Want ook wij zijn pas happy als u dat bent! Check hoe we na de bridgesessie via handige tussenstappen in de oplevering toewerken naar succes.

Meer weten? Ook blij worden?

Graag maken we in een gratis adviesgesprek kennis met u. We laten u dan onder meer ervaren hoe blij we worden van blije klanten. En hoe ons ontwikkelplan daarbij helpt. Als cadeau krijgt u na de kennismaking bovendien een groeiscan op maat. Belangstelling? Laat hieronder uw contactgegevens achter. Binnen 24 uur ontvangt u dan een voorsteldatum voor de kennismaking.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


Top bedrijf met oog voor de wensen van de klant. Denken mee en geven net dat extra meer als de klant daar om vraagt.
Michel Hollink
Michel Hollink
13:44 22 Oct 20
Johannes is een fijne vent om mee samen te werken. En weet de wensen goed te vertalen naar de uiteindelijke applicatie. Aanrader.
Bas Ranzijn
Bas Ranzijn
10:41 22 Oct 20
Karin Bosman
Karin Bosman
10:35 22 Oct 20
Restaurant Riessen
Restaurant Riessen
19:16 14 Oct 20
Gabriel Citgez
Gabriel Citgez
19:16 14 Oct 20
Appelit heeft me razendsnel geholpen met het verkrijgen van een domeinnaam voor onze app. Ik ben enorm dankbaar voor de geweldige service!
Eduard Wustenveld
Eduard Wustenveld
12:34 10 Sep 20
Fijn samenwerken!
Janneke Huisman
Janneke Huisman
14:32 03 Sep 20
Fijne contacten met deze partij. Kundig en flexibel. Al jaren een tevreden klant.
Gert-Jan Korpershoek
Gert-Jan Korpershoek
16:11 01 Sep 20
Jan Spenkelink
Jan Spenkelink
04:44 31 Aug 20
Prima partner voor ons bedrijf; professioneel en zeer betrouwbaar. Vraagstukken worden direct opgepakt.
Wim Godschalk
Wim Godschalk
01:34 28 Aug 20
We zijn super blij met onze website en app! Goede dienstverlening en we worden altijd snel en deskundig geholpen.
Eric Seppenwoolde
Eric Seppenwoolde
14:27 27 Aug 20
Zeer prettige partij om mee te werken. Laagdrempelig in communicatie, betrouwbaar en schakelt snel.
Evelien van Eeten
Evelien van Eeten
18:11 25 Aug 20
Beaudille Nieuwland
Beaudille Nieuwland
13:01 25 Aug 20
Top professionals met kennis van zaken binnen op hun actieterrein! Zeer aangename partners voor langdurige, no-nosense samenwerking!
frank volders
frank volders
12:16 25 Aug 20
In samenwerking met APPelit de applicatie To-Maatje ontwikkeld. Mede dankzij de goede dienstverlening en het meedenken van APPelit ben ik ervan overtuigd dat de app een succes wordt.
Gilian Weerd
Gilian Weerd
10:06 25 Aug 20
Snel reageren, snel schakelen, doelgericht, betrokken en persoonlijk. Kortom: met APPelit is het prettig werken
Loes Grooters
Loes Grooters
07:55 25 Aug 20
Je bent bij Appelit aan het juiste adres als je op zoek bent naar een software partner die met je meedenkt, proactief oplossingen aanbiedt en in mensentaal met je communiceert. Bovendien zijn ze snel en efficiënt.Kortom: een aanrader!
Brenda Carleer
Brenda Carleer
13:34 24 Aug 20
APPelit is een veelzijdig ICT bedrijf. Goede kennis van moderne programmeertalen, tools, oplossingen en technologieën.Johannes is het gezicht van APPelit. Hij heeft een goede kijk op processen en de oplossingen die erbij passen. Duidelijke communicatie zonder verrassingen.We hebben een aantal dingen gedaan op het gebied van Blockchain. De kennis over deze nieuwe technologie is zeker aanwezig binnen het team.Kortom: een fijn bedrijf
Patrick Hamers
Patrick Hamers
13:25 24 Aug 20
Onze app van de Constantijnschool ziet er mooi en overzichtelijk uit. Makkelijk in gebruik. Vlotte service bij vragen en het oplossen van problemen. We zijn tevreden.
Info Gertjan
Info Gertjan
08:14 24 Aug 20
Tobias IV
Tobias IV
07:05 24 Aug 20
Meerdere malen zaken gedaan met de heren van APPelit. Prettige communicatie en een top eindresultaat. Een aanrader voor iedereen die het graag in 1x goed doet!
Jelle Vos
Jelle Vos
06:52 24 Aug 20
No-nonsense professionele soft ware ontwikkelaar. Transparant en altijd afspraken nakomend.
Wim Snellenberg
Wim Snellenberg
17:07 23 Aug 20
Top bedrijf komen afspraken naar en reageren altijd snel.
Hank Rodel
Hank Rodel
07:36 23 Aug 20
Great and very collaborative team to work together with! Can highly recommend.
ludwig dumont
ludwig dumont
07:30 23 Aug 20
Goede en vooral betrouwbare partner die meedenkt in het uitwerken van IT oplossingen.
Eduard Gergin
Eduard Gergin
16:23 22 Aug 20
Rima Gergin
Rima Gergin
16:15 22 Aug 20
Veelzijdig IT-bedrijf dat door zich uitstekend te verdiepen in de klant en problematiek zich een ware partner toont en passend maatwerk levert. Met top service daarna!
AlbertJan Rasker
AlbertJan Rasker
11:40 22 Aug 20
Klantgericht, meedenkend en prima oplossingen.
Niek
Niek
11:25 22 Aug 20
Goede ervaring, verstand van zaken en afspraken netjes nagekomen.
Averesch Campers
Averesch Campers
06:14 22 Aug 20
Bjorn Bruinenberg
Bjorn Bruinenberg
16:36 21 Aug 20
Snelle en vriendelijke service, prettige en duidelijke communicatie.
Liesbeth Mieras
Liesbeth Mieras
07:19 18 Aug 20
Anne Jolien Sportel
Anne Jolien Sportel
09:07 17 Aug 20
Johannes heeft snel inzicht in processen. Hij is iemand die snel kan schakelen en creatief is in oplossingen. Verder is hij pikkelend, en beschikt hij over een no-nonsense mentaliteit maar ook bereid om confronterend te zijn om tot een prachtig eindproduct te komen!
ernst zwijnenberg
ernst zwijnenberg
18:27 13 Aug 20
Fijne organisatie om mee samen te werken.Leveren goed kwaliteit en zijn betrouwbaar.
Raoul Rahimbaks
Raoul Rahimbaks
16:48 13 Aug 20
Johannes heeft snel inzicht in processen. Hij is iemand die snel kan schakelen en meedenkt in creatieve oplossingen. Verder is hij prikkelen en heeft hij een no-nonsense mentaliteit. Daar waar nodig confronterend om tot een prachtig eindproduct te komen.
Lucas Zwijnenberg
Lucas Zwijnenberg
14:35 13 Aug 20
APPelit heeft voor ons een whitelabel communicatie app ontwikkeld. Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren: er is ruimte voor persoonlijk contact, de lijnen zijn kort en de reactiesnelheid hoog.Vanaf het eerste contact werd er helder gecommuniceerd over verwachtingen en afspraken. In het ontwikkelproces ontstond een waar partnership: APPelit dacht actief mee over hoe de beste oplossing tot stand kan komen en stond open voor feedback en verbetering. Ik kan deze partij dan ook van harte aanbevelen.
Femke van den Berg
Femke van den Berg
09:56 13 Aug 20
Alle vragen die ik heb ten opzichte van digitalisering en blockchain zijn met veel geduld heel duidelijk uitgelegd. Nogmaals dank voor alle informatie, hierdoor begrijp ik hoe alles werkt.
Arja Wolters
Arja Wolters
09:26 13 Aug 20
We have been working with APPelit for the development of our European Valvoline smartphone app on both Android and Apple devices, and several other custom made platforms/portals for internal and external (i.e. customer) use. APPelit always managed to build and deliver what we need in a very decent time frame.We are very satisfied with their level of knowledge, flexibility, service and support. We consider them as an all-round professional company in software development.Worthwhile to contact them if you have any software/app needs!
Valvolineviplap
Valvolineviplap
14:06 11 Aug 20
In samenwerking met APPelit ontwikkelen wij sinds medio 2015 vastgoed apps en beheersystemen voor diverse opdrachtgevers in onze branche. De samenwerking ervaren wij nog altijd als zeer goed en effectief, daarbij worden hoogstaande en kwalitatieve producten ontwikkeld waar wij nog dagelijks trots op zijn!
Vastgoed Beheer App
Vastgoed Beheer App
11:33 11 Aug 20
App laten maken door APPelit. Prettige partij om zaken mee te doen, persoonlijk contact, de lijntjes zijn kort. Aanrader!
Goedkopeklompen klompen en souvenirs
Goedkopeklompen klompen en souvenirs
08:41 11 Aug 20
Gabriël Citgez
Gabriël Citgez
11:49 10 Aug 20
Zeer professionele en goede partij, samen mee gewerkt om een mobile communicatie app te maken voor een van onze klanten en was een fijn traject en goede oplevering, zeker aan te raden!
Bram Jonkers
Bram Jonkers
09:12 10 Aug 20
Professionele manier van werken. Johannes verstaat zijn vak en levert software van professionele kwaliteit. De behoefte van de cliënt staat hier centraal met een goede after service.
Kenneth Kho
Kenneth Kho
17:40 04 Aug 20
Destijds heeft APPelit een iOS / Android applicatie voor mijn voetbalsite gerealiseerd. De samenwerking was positief!
Gert Duelen
Gert Duelen
15:37 04 Aug 20
Zeer betrouwbaar, deskundig en servicegericht voor de juiste prijs 👌
Bjorn van Ekeren
Bjorn van Ekeren
12:07 03 Aug 20
ideale software-ontwikkelaar, vlotte service, goeie kwaliteit en vriendelijke prijs. een vertrouwde partner om zaken te doen op automatiseringsgebied.
I.C. Skantax
I.C. Skantax
19:23 21 Aug 20
Klantgericht en snel. Appelit weet de wens van de klant goed om te zetten naar een goed product. Plezierige communicatie.
Marco Schaap
Marco Schaap
13:12 16 Aug 20
In de zomer van 2016 hadden wij op korte termijn een app nodig voor onze webapplicatie. Via een advertentie kwamen we bij APPelit uit. Na een prettig verkoop-gesprek hebben we de opdracht bij ze neergelegd en waren we snel up-and-running. Ook in de aftersales altijd prettig contact en snelle service.
Axilium B.V.
Axilium B.V.
10:08 10 Aug 20
Een CEO die meedenkt en waardevolle input levert.
Suresh Kumar
Suresh Kumar
18:52 05 Aug 20
Appelit ervaren als een betrouwbare partner bij de realisatie van de door ons gewenste oplossing. Ook de bereikbaarheid tot 22:00 uur wordt gestand gedaan, wat natuurlijk altijd prettig is.
Theo van Meegen
Theo van Meegen
13:35 05 Aug 20