App ontwikkelen of apps ontwikkelen?

App ontwikkelaar APPelit

Heeft uw bedrijf het idee om een app te laten ontwikkelen en bent u nieuwsgierig naar de opties? Dat komt goed uit! APPelit heeft de kennis in huis om u verder te helpen bij het ontwikkelen van uw app. APPelit begrijpt de noodzaak om van een idee tot werkend eindproduct te komen in de vorm van een app. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in mobiele oplossingen en het ontwikkelen van apps. Onze programmeurs helpen u graag verder bij het ontwikkelen van uw eigen app.

Waar krijgt u mee te maken bij het ontwikkelen van een app?

Er zijn tal van zaken waar u mee te maken krijgt bij het ontwikkelen van een app. U hebt een idee, daar moet een verdienmodel aan gekoppeld worden en de juiste marketing moet bepaald worden voordat er gedacht kan worden aan het ontwikkelen van een app. Bij al deze zaken kan APPelit met u meedenken en meehelpen, want wij hebben de ervaring en kunde in huis voor het ontwikkelen van een app tot werkend eindproduct.

APPelit helpt u graag verder met het ontwikkelen van een app. Wellicht bent u nog niet bekend met de verschillende soorten apps of verschillende platformen of zelfs in wat voor vorm uw app het beste tot zijn recht komt. De ontwikkeling van apps voor meerdere platformen en soorten apps hebben invloed op niet alleen de prijs, maar ook de tijd die nodig is om een te ontwikkelen.

APPelit ontwikkelt apps voor alle platformen. Welke platformen u wilt gebruiken om uw app te profileren is aan u. Ruim 90% van de app markt is in handen van Android & iPhone. Veruit de meest interessante platformen voor het laten ontwikkelen van een app. De keuze of u ook andere platformen wilt ondersteunen door middel van HTML5 is geheel aan. Wij kunnen u adviseren welke platformen het beste passen bij het laten ontwikkelen van uw app en de profileren van uw app.

Bij APPelit bent u in goede handen. Wij, als app ontwikkelaar, willen uw wensen zo goed mogelijk in kaart krijgen. Ondersteuning bij APPelit komt dan ook rechtstreeks vanuit onze eigen ontwikkelaars. Geen secretaresse die u gaan helpen bij het ontwikkelen van uw app, maar persoonlijke begeleiding van een professionele programmeur die u app helpt ontwikkelen. Er zijn verschillende mogelijkheden voor apps:

- iPhone app laten maken
- iPad app laten maken
- Android app laten maken
- Android tablet app ontwikkelen

Hebt u belang bij het laten ontwikkelen van een app en bent u benieuwd naar de opties? Neem dan nu contact met ons op en wij komen graag, geheel vrijblijvend, langs om de mogelijkheden te bespreken.

App ontwikkelen, uw wensen onze kracht

App laten ontwikkelen

Apps zijn helemaal van deze tijd. Als u een app laat ontwikkelen voor uw bedrijf, dan bent u een deel van het leven van uw klanten. U bevindt zich namelijk in hun dagelijkse gereedschap. Met alleen een app maken en deze online publiceren bent u er echter nog niet. U hebt een partij nodig die verder denk dan 1. App ontwikkelen 2. Cashen 3. Uurtje factuurtje. Nee, APPelit staat voor service. Wij begeleidden u van A tot Z, zonder extra kosten voor het ontwikkelen van uw app.
Vooraan staan in de mobiele markt

APPelit is in staat om in een korte tijd een app voor u te ontwikkelen, die uniek is en een duidelijke meerwaarde voor uw bedrijf. Wij ontwikkelen apps voor iPhone, Android, iPad, tablets, HTML5 en dus eigenlijk alle platformen. Met alleen een app ontwikkelen bent u er nog niet, wij kunnen samen met u ervoor zorgen dat u vooraan staat in de mobiele markt met u net ontwikkelde app. Dit zorgt ervoor dat u niet alleen meer downloads krijgt, maar denkt u eens aan de publiciteit en image boost voor uw bedrijf. APPelit heeft de ervaring, kennis en kunde om uw app te ontwikkelen en op de juiste manier in de markt te zetten.
Tal van features

Wij bieden tal van features bij het ontwikkelen van een app. Een unieke feature nodig, geen enkel probleem. Wij kunnen voor u deze features in een app ontwikkelen tegen extreem lage ontwikkelingskosten. Wilt u pushberichten sturen, databases inrichten of gewoon uw locatie delen met uw klanten? APPelit kan het en zet alle middelen in om voor u de perfecte app te ontwikkelen. Latere wijzigingen aanbrengen of speciale functies toevoegen? Geen probleem. Wij ontwikkelen deze functies voor u kosteloos in de app.
Apps Ontwikkelen

APPelit is uw partner in apps ontwikkelen. Wij onderscheiden ons door onze enthousiasme en passie voor het vak. Daarnaast hebben wij met onze ervaring meerdere apps ontwikkeld voor iPhone, iPad, Android & HTML5. Klantenservice is bij ons geen must, maar een pleasure. Klant is koning bestaat nog steeds, bij APPelit. Het houdt bij ons niet op bij het realiseren en uploaden van uw app, maar wij streven naar een win-win situatie. Dus staan wij u, geheel kosteloos, bij voor de promotie van uw eigen mobiele app.

Wij begeleiden u van A tot Z bij het proces van apps ontwikkelen en wij streven ernaar om gezamenlijk tot de beste oplossing te komen. U kunt hierbij denken aan het design van de app, maar ook de gewenste functies van de app, het uploaden van de app en u helpen met de promotie van uw app. Bekijk onze gerealiseerde apps in de App Stores of vraag bij ons direct referenties op van opgeleverde apps voor iPhone, iPad, Android en HTML5.

Neem nu contact met ons op om erachter te komen wat wij als app ontwikkelaar voor u kunnen betekenen. Geheel vrijblijvend komen wij ook graag langs om uw wensen met betrekking tot de gewenste mobiele applicatie af te stemmen.
Je eigen app laten maken?

APPelit creĆ«ert innovatieve applicaties voor mobiele platformen. Wij bedenken, ontwerpen en ontwikkelen apps voor mobiele telefoons (smartphones) en tablet computers. Neem  voor meer informatie contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.