OFFERTE AANVRAGEN

Uw eigen app maken en laten ontwikkelen

Tips voor succes

Wie loopt er nou niet rond met een smartphone of tablet? Alle reden dus om mee te liften in die broekzak, jaszak, (salon)tafel of kantoorbureau. Maar hoe bereikt u dit enorme publiek? En waar let u op? Ga een eigen app maken en ontdek hier een wereld die voor u opengaat.

Volop kansen

Waarom kiezen voor app development?

Wist u dat er wereldwijd elke dag 1,3 miljoen nieuwe mobiele telefoons bij komen? En dat het aantal zoekopdrachten vanaf een mobieltje al hoger ligt dan het aantal via een ‘gewone’ computer? Alle reden dus om een graantje mee te pikken van het enorme succes van smartphones, tablets en meer. Een eigen app maken is dé oplossing om hiervan te profiteren.

Begin bij de basis

Doelen, functies & meer

Voor velen begint een eigen app maken met programmeren. Ons advies? Begin eerst met een goed plan. Zorg dat dit in uw plan zit:

 • Wie is uw doelgroep
 • Wat wilt u bereiken (doel)
 • Welke functies hebt u hiervoor nodig
 • Wat voor uitstraling wilt u, van vrolijk tot serieus (app design)
 • Welke software gebruikt u (van Objective-C voor iOS tot progressive web app)
 • Wilt u zelf uw eigen app maken of uw mobiele app láten maken

Bent u Apple Developer? | Wij wel!

Elk besturingssysteem vraagt veelal om een eigen app waar de techniek het beste op werkt. Een eigen app maken voor de Apple appstores, dus voor iPhone en iPad? Dan moet u lid zijn van het Apple Developer program. Dankzij dit lidmaatschap hebt u toegang tot alle programma’s om uw eigen applicatie te (laten) maken. Na het programmeerwerk bepaalt Apple dan of uw app in de store mag.

APPelit, uw professionele app maker, spaart kosten noch moeite om al onze Apple kennis voor u in te zetten. En een soepele introductie bij de appstores te bereiken. Vindt u het dus te veel gedoe om voor iOS een speciaal lidmaatschap af te sluiten? Een mobiele app laten maken besteedt u dan makkelijk aan ons uit. Ontdek meer over uw eigen iPhone app development of uw eigen iPad app maken.

eigen app maken of ontwikkelen

Eigen app maken voor Android

Zelf doen of laten doen?

Hoe moeilijk Apple het maakt, een eigen app maken voor Android gaat een stuk simpeler. Ook voor deze app in de Google Play store moet u trouwens wel een apart lidmaatschap afsluiten. Toch bieden ook andere stores Android apps. Onder andere Amazon heeft een eigen store. Liever geen vaste verplichtingen? Laat ons dan uw eigen app maken voor Android.

Wat levert het op?

App ontwikkelen: prijs & prestatie

De kosten voor ontwikkelen van apps zijn niet standaard. Elke app ontwikkelen we immers op maat. Wat wilt u dat uw app kan, doet en bereikt? Om hier een goed beeld van te hebben, komen we graag bij u langs. Vervolgens krijgt u een tarief, waar alles bij inzit. Dus ook als u iets wilt laten veranderen, blijft u gespaard van extra facturen.

Om u een idee te geven: de kosten voor ontwikkelen van een app beginnen bij slechts 400 euro. Wat u betaalt aan app ontwikkelaarskosten is in ieder geval veel minder dan we u met de app gaan opleveren. Dáár staan we voor! Dus Android of iPhone applicatie laten maken? Neem contact op met APPelit.

app testing ios en android

Hier staan we om bekend

Ga voor app ontwikkelaar APPelit

 • Snel een mobiele app gereed
 • Kosten app ontwikkelen zijn betaalbaar
 • Niet goed = geld terug
 • Service als standaard
 • Contact in begrijpelijke taal met de app maker
 • Gratis hulp bij app store seo/marketing

Meer weten? Uw app laten ontwikkelen tegen lage kosten?

Vul uw contactgegevens hieronder in. Dan hoort u binnen 24 uur van ons. Vrijblijvend.

APPelit maakt apps betaalbaar, snel en leuk 😉