WAAROM EEN APP?WAAROM EEN APP?

Als u wilt concurreren, dan heeft u een app nodig.

Uw klanten gebruiken hun mobiele apparaten om informatie te vinden, wanneer zij dat willen. Ze zijn afhankelijk van mobiele apps om hun te vertellen wat ze moeten weten, zodat ze een besluit kunnen nemen en snel weer verder gaan.

Slimme ondernemers begrijpen de kracht en het belang van mobiele marketing door en door. Zij maken gebruik van mobiele apps om verbinding te maken met klanten, nieuws te delen, exclusieve deals aan te bieden, klandizie te verhogen, reserveringen aan te nemen en meer omzet te genereren. Of er nu een dienst word verleend, producten worden verkocht of dat het een succesvolle eet- en drinkgelegenheid is, ondernemers weten dat het hebben van een mobiele app één van de meest effectieve manieren is om hun klanten te bereiken, of ze nu onderweg zijn of stilstaan​​.


Stuur push berichten. Stuur berichten direct naar de mobiel van uw klanten, wanneer u dat wenst. Terwijl slechts 4% tot 10% van uw e-mails en nieuwsbrieven worden geopend, worden push berichten in 97% van de gevallen gelezen!


 


Het hebben van een mobiele app stelt bedrijven in staat om:
 

√ Klantloyaliteit creëeren:

Laat uw klant zich speciaal voelen door het aanbieden van kortingen, coupons en promoties voor het gebruiken van uw app.

Creeër een online buzz:

Laat uw klanten al hun vrienden over uw bedrijf vertellen met ingebouwde deel features zoals Facebook, Twitter, Youtube, Eigen blog, SMS en E-mail.

Vergroot uw klantenbestand:

Verzamel eenvoudig, snel en zonder extra kosten namen en e-mail adressen van uw klanten met uw app voor gerichte marketing campagnes.

Promoot speciale evenementen:

Verzorg up-to-date informatie over al uw bedrijfsevenementen, verkopen en promoties met een ingebouwde evenementenkalender waar iedereen bij kan.

Versterk uw imago:

Dit zijn nog de vroege jaren van mobiele apps. Als u er nu al één heeft, versterkt u uw bedrijfsimago enorm.

Houd uw klanten op de hoogte:

Vul uw app met informatie over uw bedrijf, service aanbod, producten, menu's en nog veel meer. Er zijn features voor bijna alles wat u met uw bedrijf aan uw klant wil laten weten.

Verbind eenvoudig:

Maak het eenvoudig voor uw klanten om met u te verbinden, door één-klik-bellen, e-mail, website link en GPS routenavigatie naar uw bedrijf te integreren in uw app.

Volg uw succes:

Met onze analytics kunnen wij het gebruik van uw app monitoren, zodat u de juiste beslissingen kunt nemen qua (mobiele) marketing strategie.


Krijg direct feedback. Maak het mogelijk dat uw klanten u direct feedback geven via een gastenboek, foto's delen, restaurant reserveringen en het versturen van commentaar op verschillende manieren.

Verfijnd zoeken

© APPelit 2014
Created By APPelit