BEDIEN UW HUIS OF KANTOOR VOORTAAN MET EEN APP

NEEM CONTROLE: bedien voortaan uw verlichting, televisie, verwarming en nog veel meer met uw eigen smartphone of tablet.


De meeste smartphone gebruikers gebruiken hun apparaten nu al zowat in elke situatie: de tijd doorkomen met spelletjes, bustijden bekijken, boodschappenlijstjes maken en video's kijken. De mogelijkheden zijn onbeperkt! Maar wat je kunt doen is niet alleen beperkt tot zaken die zich binnen uw scherm bevinden, u kunt ook met een smartphone uw huis bedienen. Denk eens aan het aan/uit doen van een lamp, het veranderen van kanaal op tv, verhogen/verlagen van de temperatuur in de kamer en zelfs de gordijnen kunnen bediend worden met de juiste app en accessoires.

Het draait niet alleen om het geven van commando's. Denk eens aan draadloze audio en video, op afstand toegang krijgen tot uw bestanden op de PC, het controleren van uw huisbeveiliging of het in de gaten houden van uw baby. Als u denkt nu al volledig gebruik te maken van uw smartphone, binnenkort hoeft u de bank niet eens meer te verlaten.


GEAUTOMATISEERD HUIS, KANTOOR EN VOERTUIG

In het verleden was dit alleen mogelijk met kostbare installaties en de controle was onhandig en vereiste ingewikkelde afstandbedieningen, wand gemonteerde panelen en prijzige modules. Met eenvoudige accessoires, een smartdevice (smartphone en/of iPad/tablet) en een mobiele app kunt u dezelfde mogelijkheden krijgen als deze kostbare installaties binnen een handomdraai. Laat dus nu een app ontwikkelen waarmee uw bedrijf en uw klanten, met een simpele download, totale controle krijgen over huis, kantoor en voertuigen door middel van een smartphone of iPad/tablet.


ENKELE REFERENTIES

TIP10RF

NEXTGENERATION