ZORG VOOR PRACHTIGE APP ERVARINGEN MET EEN UNIEK ONTWERP

Als iets ontworpen is om mooi te werken, krijgt de gebruiker ook de neiging om uw app vaker te openen. Uitzonderlijke user experience is één van de meest belangrijke kenmerken van apps.


Als app ontwikkelaar én ontwerper hebben wij alle mogelijkheden in huis om voor u een fantastische app, die naar de top van de App Stores kan stijgen, te bouwen en designen. Om dit te bereiken, voldoen wij altijd aan uw verwachtingen qua kwaliteit en functionaliteit voor een maximale impact!


WAARIN MAKEN WIJ HET ONDERSCHEID VOOR UW APP?

Duidelijkheid
Door het hele systeem: tekst is leesbaar in elk formaat, pictogrammen zijn nauwkeurig en helder, versieringen zijn subtiel en passend en het hebben van een verscherpte focus op functionaliteit motiveert het ontwerp. Ruimtes, kleuren, lettertypes, afbeeldingen en interface-elementen markeren op een subtiele wijze belangrijke inhoud van de app en brengen de gebruiker over tot activiteit.

Verhoudingen
Vloeiende bewegingen en een scherpe mooie interface helpen mensen begrijpen en zorgen voor de juiste interactie met de inhoud van uw app. Content vult meestal het hele scherm, terwijl doorschijnendheid en vervaging vaak wijzen op meer. Minimaal gebruik van randen, verloop en slagschaduwen houden de interface licht en luchtig, met altijd in het achterhoofd dat de inhoud van de app het meest belangrijk is.

Diepte
Duidelijke visuele lagen en realistische beweging brengen hiërarchie, geven vitaliteit en vergemakkelijken het begrip van de app. Aanrakingen en heldere vindbaarheid vergroten het genot en toegang tot functionaliteiten en extra content, zonder in te leveren op gebruikerservaring. Overgangen zorgen voor het juiste gevoel van diepte als u door de inhoud navigeert.


ENKELE REFERENTIES

IVCS

  

360 DOORS